НОВИЙ ДИРЕКТОР «КП ЖКП ТАЇРОВЕ»: ХТО КЕРУЄ ДІЯМИ ТАЇРОВСЬКОГО ГОЛОВИ?

Кількість переглядів 1320

Розпорядженням Таїровського селищного голови, 01 жовтня 2021 року на посаду директора КП «ЖПК «Таїрове» призначений колишній голова Таїровської виборчої комісії Буравльов Олег Іванович.

Вже навіть страшно представити хто керує діями Таїровського голови Тимура Хасаєва, але після цього призначення хочеться запитати: чи не катують цю людину та чи знаходиться він у безпеці?

Такий вибір голови не тільки дивує, він лякає! На виборах у 2018 році знайти особу, яка здійснила більше шкоди для Тимура Хасаєва, чим Олег Буравльов не можливо. Я пам’ятаю фразу Олега Івановича, яку він наголосив 27.01.2018 року на засіданні виборчої комісії:

Ми не відмовляємо Тимуру Хасаєву у реєстрації, а переносимо розгляд його заяви”.

І переніс… Після цього громада довгі місяці страйкувала й навіть їздила до ЦВК. Але на Буравльова О.І. це призводило ніякого впливу. Він продовжував блокувати призначення Хасаєва головою.

Подивимося, що з цього вийде, але на мою думку Тимур Хасаєв давно вже нічим не керує у громаді.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “НОВИЙ ДИРЕКТОР «КП ЖКП ТАЇРОВЕ»: ХТО КЕРУЄ ДІЯМИ ТАЇРОВСЬКОГО ГОЛОВИ?

  1. Всё понятно: Буравлев, Никитенко и тд…одна компашка…. Это те люди , которые Хасана довели до могилы

  2. Осталось Обертуну должность освободить

  3. Браво Тимурка!!!! Ты великий долбо*б

  4. Два года Таирово не работало из-за этого в#р#дка. Два года мы бастовали. Два года мы отстаивали Хасаева. Для чего? Для того чтобы он покланился тому кто всем нам морочил голову? Это позор!

  5. Председатель ТВК (любого уровня) выполняет функции, возложенные на него Законом. У него нет ни фамилии ни инициалов. Рома, ты превратил СМИ в блог.

    1. Так Буравлев и не выполнил этих функций, возложенных на него в избирательном процессе. Ведь когда все помирились у него сразу же нашлись основания озвучить Тимура победителем. А до этого он их никак не мог найти. Беспредел Буравлева на выборах зафиксирован на видео записях. У нас есть архив.

  6. Не извесно хто керуе селешной радой ничего не делаетсья в Сухом лимане и вобще не извесно что творырсья

Comments are closed.