НОВОГРАДКІВКА ПРОСТИЛАСЬ З ЗАГИБЛИМ ВОЇНОМ

Кількість переглядів 2323

20 липня 2022 року в селі Новоградківка (Дальницька громада, Одеській район) провели в останній шлях загиблого у боях з російськими окупантами Максимчука Євгена Юрійовича.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
7
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “НОВОГРАДКІВКА ПРОСТИЛАСЬ З ЗАГИБЛИМ ВОЇНОМ

  1. Царство небесне та вічна пам’ять Героям України😥😥😥💛💙

  2. СОКОЛЯТА НАШІ, ВІЧНА ВАМ ПАМ’ЯТЬ!!!
    ВИ не дожили до нашої Перемоги, але ми віримо, що ви все бачитиму з висоти птичого польоту та разом з нами будете святкувати день, коли Ненька Україна буде вільна та заможна. Ви будете жити в наших серцях, доки вони не перестануть битися. Ви будете жити вічно в пам’яті наших поколінь. Все буде Україна!!! Героям Слава!!!

  3. Так, Жанно Борисівно, ми все від воюємо та обов’язково переможемо🇺🇦 Шкода лише те , що хтось дійсно допомагає нашим військовим та людям похилого віку під час війського стану, а “хтось” на цьому наживається. Як ви пояснете те, що в село приїжджає гуманітарна допомога ( не знаю, чи то для місцевої теротериальної оборони чи для людей похилого віку)…. В той же день мешканці села Дальник бачать вас і не тільки вас пакетами тієї ж допомоги??! Якщо вникнути глибше, то я думаю, що Роману Варшанідзе буде цікаво зняти сюжет на території Дальницької ОТГ. Не нам судити вчинки людей, кожен відповість по справедливості, на то існує Господь Бог, який все бачить. Хочу подякувати кожному захиснику України мужності, нехай їх оберігає надійний ангел охоронець 🙏 щоб кожен солдат повертався живим з передової🙏 Всім загиблим воїнам, Царство небесне та вічний спокій😔 нікого не забудемо(((

Comments are closed.