ЯК «ОПЗЖещник» ЖУХА з «ТАНЦЮРИСТА» зробив «ЕЛЕКТРОМОНТЕРА»

Кількість переглядів 3779

15 серпня 2022 року журналісти «Альтернатива.орг» побували у Чорноморському морському фаховому коледжі Одеського Національного морського університету з метою зустрітись з директором Жухою Леонідом Івановичем.

Жуха Леонід Іванович, чинний депутат Чорноморської міської ради від вже забороненої судом першої інстанції політичної партії «Опозиційна платформа – за життя». Як зазначено у нього на сторінці у соціальній мережі facebook, він з 2003 року має відзнаку «Заслужений працівник освіти», а з 2014 року ще і Почесний громадянин міста Чорноморськ.

З наших перевірених джерел стало відомо, що на посаді електромонтера у Чорноморському морському фаховому коледжі перебуває досить популярна особистість міста Чорноморську – Бабаченко Леонід Вікторович, який є професійним танцюристом та який ще до війни покинув державу для зайняття своєю професійною діяльністю, по нашій інформації, у Великій Британії.

Не заважаючи на відсутність в Україні, Леоніду Вікторовичу регулярно нараховують заробітну платню. За четвертий квартал 2021 року йому нараховано 9 тис. 100 грн, а за шість місяців 2022 року вже 35 тисяч 750 гривень. При чому, якщо спочатку він отримував не повну ставку, то з лютого 2022 року йому до пенсійного стажу зараховується повна ставка 6 тисяч 500 гривень кожного місяця.

Хочемо також зазначити, що у коледжі, на посаді старшого майстра, працює його батько – Бабаченко Віктор Вікторович. Чи знає Леонід Бабаченко про те, що він працює електромонтером у Чорноморському морському фаховому коледжі ОНМУ нам достеменно не відомо, але, якщо він не «в курсі», стає запитання – а хто писав заяву про зарахування у штат коледжу? Невже батько?

Після «дружнього» прийму у директора Жухі Л. І. ми переконались, що керівник «в курсі» безпідставних нарахувань заробітної платні, тому готуємо заяву до правоохоронних органів та органів освіти для відповідного реагування.

Треба припиняти незаконне збагачення «опозиційного блоку» коштам державних установ та позбавляти почесних звань осіб, які на це не заслуговують.

У той момент, коли Леоніду Бабаченко нараховують заробітну платню електромонтера в українському закладі освіти, йому доводилося танцювати на міжнародних аренах. Для наочності даємо вам «скрини» facebook-сторінки Леоніда:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе
АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
2

35 thoughts on “ЯК «ОПЗЖещник» ЖУХА з «ТАНЦЮРИСТА» зробив «ЕЛЕКТРОМОНТЕРА»

  1. 22 серпня 2022 року? А чому так рано опублікували?

  2. Та давно вже гнати у шию, мерзотника. Він був Хмельнюка карманним гаманцем.

  3. Во всех школах Черноморска есть мёртвые души….нашли чем удивить. И в детских садах их полно.

  4. Честно ні інтєресно зовсім на віщо нам
    Черноморськ?треба у себе розбирати скікі в нас мертвих душ по всі нашій громаді селещній раді.треба
    Овідіополь почистити від лайна спочатку

    1. Давайте список “мертвих душ”. Готові висвітлити цю проблему і по Овідіополю. Необхідна точна інформація, ані писанина від АНОНІМив

  5. Это старый жучара, сидит там пол жизни!

  6. Надеюсь после войны в комментариях зацензуреные слова напишут 🙂

  7. Трудове право ґрунтується на ПРАВІ (а не обов’язку) кожного розпоряджатися своїми здібностями до продуктивної і ТВОРЧОЇ праці (див. преамбулу до КЗпП України).

    Кодекс законів про працю України регулює трудові відносини всіх працівників, сприяючи, зокрема, піднесенню КУЛЬТУРНОГО життя трудящих (ст.1 КЗпП України).

    Забороняється будь-яка дискримінація у сфері права, пряме і непряме обмеження прав працівників залежно від, зокрема, місця проживання, за мовними або іншими ознаками, не пов’язаними з характером роботи або умовами її виконання (ст.2-1 КЗпП України).

    Підприємства, установи, організації в межах своїх повноважень і за рахунок власних коштів можуть встановлювати додаткові порівняно з законодавством трудові і соціально-побутові пільги для працівників. Підприємство може матеріально заохочувати працівників учбових закладів, що обслуговують трудовий колектив і не входять до його складу (ст.9-1 КЗпП України).

    Відсторонення працівників від роботи роботодавцем допускається у разі, зокрема, відмови або ухилення від обов’язкових медичних оглядів, навчання, інструктажу і перевірки знань з охорони праці та протипожежної охорони; в інших випадках, передбачених законодавством (ст.46 КЗпП України).

    Леонід Вікторович Бабаченко, який своєю тяжкою фізичною працею підносить авторитет України на міжнародних змаганнях, який займається популяризацією української культури і мистецтва, був як працівник освіти, що не входить до складу педагогічного колективу, відсторонений від роботи зі збереженням заробітної плати (щоби потім у судовому порядку не виплачувати йому втрачений заробіток тому, що мінімальна заробітна плата є ДЕРЖАВНОЮ СОЦІАЛЬНОЮ ГАРАНТІЄЮ за будь-якою системою оплати праці і її розмір не може бути нижчим від розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб), адже на сайті відомого овідіопольського журналіста ВАРШАНІДЗЕ Р.А. за лінком https://alternatyva.org/2021/11/13/vidstoronennia-pratsivnyka-osvity-u-zv-iazku-z-vidsutnistiu-vaktsynatsii/ було опубліковано правові підстави такого відсторонення.

    Повідомляємо, що правові підстави для розірвання трудового договору між Чорноморським морським фаховим коледжем Одеського Національного морського університету та Бабаченко Л.В. на момент складання даного листа відсутні.

    Колектив і керівництво Чорноморського морського фахового коледжу Одеського Національного морського університету цим принагідно висловлює щиру подяку ВАРШАНІДЗЕ Р.А. за надану консультацію.

    1. так он же электромонтер написано
      какая тут освита?
      это техрабтник

      1. Лесе, робітник (електромонтер, водій, охоронець, прибиральник, слюсар, сантехнік, кухар, садівник тощо) у навчальному закладі є працівником освіти, але не відноситься до педагогів, службовців і керівників.

        Якщо Ви з цим не згодні – оскаржуйте.

        1. мабуть малося на увазі, що він є працівником закладу освіти, а не працівником освіти?)

    2. Заробітна плата, виплачується ЗА РОБОТУ, якщо ви, Вікторе, не знали! Добре вмостилися – байдикувати та гроші з бюджету смоктати. (синочка примостив, кого далі? Коханку в буфет влаштуєте?) Якщо людина прийнята на посаду електрика – то має виконувати обов’язки згідно з робочою інструкцією електромонтера. Хай ходить міняє лампочки пританцьовуючи як душі завгодно. В той час як інші співробітники коледжу отримують лише 2/3 зарплатні, та відпрацьовують навіть цей мізер, – льонічке виплачують повну ставку, при тому що його навіть в країні немає. Він виїхав не від війни тікаючи, він виїхав до війни – заробляти, то він мав би, по людськи , слати кошти на підтримку батьківщини, а не смоктати з неї , у такий скрутний час… У той час як люди віддають хто що має, на допомогу армії та ближнім. ЦЕ ГАНДЬБА!

  8. Мазурик в своем репертуаре – был наглым дураком им и остался. Лижит жопу Жухе, думает тот ему отвалит денжат!

  9. ОПЗЖ в своем репертуаре – все время воруют.

  10. Портовские отмажут этого коррупционера.Так уже было не раз

  11. Отвликающий момент смотрим сюда а воруем в громаді
    Овідіополь

  12. Какой ужас!!! Ворвались к директору в кабинет, эту кортавую непонятную речь слушать не возможно. Кто вас воспитал? С леса выбежали? Культура речи и поведения равны нулю.

  13. А жуха красавела ! Невозмутимый старичок , лет 75 ! Партия регионов и русский мир ! Как можно допускать моральных уродов , которые за Оркостан , к воспитанию детей ??? Гнать сраной метлрй !

  14. Міністерство не освіти, а роздачі бюджетних коштів. Браво!

  15. Четвертий:
    МАЗУРИК АЛЕКСАНДР АНАТОЛЬЕВИЧ (11.01.1967 р.н.) Кандидат на місцевих виборах в Україні 2015 року

  16. Надеюсь после войны в комментариях зацензуреные слова напишут

      1. А шо там з судом над суддею, якого побили поліцейські?

        Де обіцяний з липня репортаж?

        1. Поки я проходив медкомісію за повісткої з віськомата, я трохі випустив з виду це провадження. Дізнаюсь та повідомлю.

  17. Стремный мужик Иваныч, но довольно таки умный

  18. Хотів поспілкуватись з Леонідом з приводу його працевлаштування електромонтером. Написав йому листа у Messendger. Але Лернід не хоче спілкуватись та заблокував мене у facebook. Це свідчить про те, що він все знав про незаконну заробітну платню та розуміє, що це крадіжка з бюджету. Поліція поки не зареєструвала ЄРДР тому я пода скаргу до Іллічівського міського суду. Треба пришвидшити розгляд кримінального провадження та домагатись вручення підозри та обвинувального акту всім, хто причетний до цієї крадіжки!

  19. https://sudreporter.org/rozmahuyuchy-palyczeyu-ne-znav-shho-pered-nym-zhurnalist-sud-vypravdav-ohoronczya-pryberezhnoyi-zony-de-oselyvsya-deputat/

    …Суд критично поставився до того, що обвинувачений міг дізнатися, що особа є журналістом, стоячи поруч під час розмови по телефону, коли потерпілий представився головним редактором проєкту «Антирейтинг».

    Обвинувачення не може ґрунтуватися на припущеннях. А всі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

    ***

    Чергова безкоштовна порада. Напис про головного редактора “Альтернатива.орг” на бейджику я би відредагував і замінив на журналіста, щоби дерев’яною палицею не отримувати. Безкарно.

  20. Наварил Кащей ( Даниэль) каши, за что и поплатился.
    Машина которая без мотора стояла на территории училища подарил ВСУ ,видимо дома не нашлось места для хлама, на тобі Боже що нам не гоже, как можно подарить машину без мотора и преподнести это как за здравый поступок?
    Поддерживаю решение директора, заднеприводным не место среди учеников

  21. А кто такой Кащей (Даниэль), который заварил всю эту кашу?

  22. А как там дела у этого сепара Жухи? Откупился?

  23. А что там с Жухой? Продолжает воровать и работать на Путина?

Comments are closed.