СУД НАД КОКІНОЮ: ІРИНА НЕ З’ЯВИЛАСЬ НА ЗАСІДАННЯ

Кількість переглядів 1850

04 жовтня 2022 року в Овідіопольському районному суді Одеської області не відбулось засідання з розгляду обвинувального акту відносно мешканки смт Великодолинське за напад на працівника селищної ради.

Відповідно до заяви обвинуваченої Ірини Кокіної, вона наразі є внутрішньо переміщеною особою перебуває не за місцем мешкання та не може відвідувати засідання в Овідіопольському суді. Її адвокат Юрій Кочура перебуває у лавах Збройних сил України.

Справу відклали на 05 грудня на 11 годину.

Нагадаю, що Кокіну Ірину В’ячеславівну уродженку м. Вулканешти Республіки Молдова, громадянку України, з середньою освітою, заміжню, офіційно не працевлаштовану, яка має на утриманні неповнолітнього сина, зареєстрована та проживає у смт Великодолинська по вул. Паркова, раніше не судиму, звинувачують (кримінальне провадження № 12020160380001490 від 30.10.2020 року) у навмисному нанесенні 20 жовтня 2020 року побоїв службовій особі Великодолинської селищної ради – заступнику голови Орловської О.О. (ч. 2 ст. 350 КК України).

Справа розглядається Овідіопольським районним судом Одеської області у складі головуючого судді Жижки Олени Валентинівні. Єдиний номер в Реєстрі судових справ № 509/1721/21.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “СУД НАД КОКІНОЮ: ІРИНА НЕ З’ЯВИЛАСЬ НА ЗАСІДАННЯ

  1. “Перебуває у Болградському районі та не може відвідувати засідання в Овідіопольському суді”
    А їй і не потрібно відвідувати суд в Овідіополі. Вона може прийти до Болградського суду та за допомогою відео конференції бути присутньою на засіданні.
    Якщо адвокат в ЗСУ, то він не може виконувати функції адвоката. Для цього є безкоштовний від держави.

    1. Ничего страшного если Орловская подождет до Победы.Бесплатный,незнакомый с делом адвокат и конференция , без возможности заслушивать свидетелей, которые разъехались по миру, это , суд “на коленке”. Кокина и Орловская этого не заслуживают.Дело ведь принципиальное.
      А мы же разумный , справедливый украинский народ.
      Не торопитесь , Орловская еще успеет опозорить себя окончательно.

      1. Мостовая с*чка аварийная мазу тянет ,..

    2. по-перше: хто сказав що вона в Болграді? Якщо цей поц напише що вона в Гватемалі – всі будуть вірити.
      по-друге: розкажіть як залучити безкоштовного адвоката і не забудьте перечитати ВИКЛЮЧНИЙ перелік осіб, які мають право на безкоштовного адвоката.

  2. Шановні ви не читайте, а слухайте!!! Потерпіла де? Чому Орловської немає? Без неї ніхто не буде проводити засідання. Романадзе в черговий раз щось собі нафантазував, слухайте суддю – вона нічого про Болград не казала. Романадзе щось придумав і сам собі задоволений, займається самозадоволенням.

      1. Романадзе Орловская хорошо платит,а х&ли,в поссовете деньги отзывает мразота, не жалко и этого журналюгу подкормить,а он отрабатывает,всё как обычно ,ничего нового.

        1. Орловской уже весь поссовет под хвост давал ,наверное и Рома журналист тоже там побывал раз так сильно заинтересован,такое личное переживание не спроста.

  3. Качуру в адвокаты.
    А, сидит на жопе в Черноморске и сцыт чтобы его не забрали на войну.
    Качунга Юра, смотри себе писюн не отстрели, а носишь престолет как олень, как настоящий Канчуга

    1. не боись иди в военкомат может и тебе пекаль дадут если комисию пройдеш

    2. Вылазь уже из под задницы жены и вперед за Кочурой.Принеси пользу своей стране, урод жирный.
      Тебе ли трындеть? Ты герой городковских убежищ, в розовой кофточке.
      Сидишь там с бабами стариками и детьми , смельчак.

  4. Дважды перечитала. Где тут про Болгардский район?

    1. Это Варшанидзе после перепоя белку поймал опять)))

Comments are closed.