ПРОКУРОР ІЛЛІЧІВСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ НАМАГАЄТЬСЯ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ?

Кількість переглядів 2733

У розпорядженні редакції «Альтернатива.орг» опинився відеозапис моменту дорожньо-транспортної пригоди, яка відбулась 03 жовтня 2022 року о 17:10 в смт Великодолинське по вул. Південна 39 біля АЗС «TATOIL» під час якої постраждали два автомобілі.

З відео запису випливає, що автомобіль FORD Focus (д/з КА4881ЕС) здійснив об’їзд на перехресті стоячого транспортного засобу, який знаходився у крайньому лівому положенні з увімкненим лівим «поворотом». При об’їзді автомобіль Форд Фокус здійснив виїзд на зустрічну смугу де і було здійснено зіткнення з зустрічним автомобілем марки MERCEDES Vito (д/з ВН6039ІА).

Автомобілем FORD Focus керував прокурор Іллічівської окружної прокуратури (м. Чорноморськ, Одеського району) Ковальов Владислав Васильович, який, по нашій інформації, намагається уникнути відповідальності та, за деякою інформацією, навіть намагається здійснювати тиск на орган дізнання, з метою зникнення відео записи камер спостереження, які доволі ясно показують, що саме «прокурорський» автомобіль виїхав на зустрічну смугу.

Сподіваємось орган дізнання розбереться у ситуації та буде прийнято законне рішення по цім матеріалам.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ПРОКУРОР ІЛЛІЧІВСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ НАМАГАЄТЬСЯ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ?

  1. Та е-мое! Оформил бы страховку и не переживал бы, и не позорился. Давление из-за ДТП!!!🤯🤯🤯🤯

  2. А ни кого не смущает тот момент, что видео снято с камер наблюдения на АЗС Energy Point, а не ТатОил?

  3. Га-га-га.., та ж нэхай Лохи оцi страховки оформлюють. А вiн вже хазяiн жизни.. А ви усi – ЛОХИ…
    Ще вон бiля дороги (як на свалку) вжэ другу добу якiсь УРОДИ посадку випiлюють бензопилами!!!, i що???, ОЦЭ ВСЭ ДЛЯ ПЭРЭМОГИ ??!, чи може в нас дужэ багато дерев росте?????!

Comments are closed.