ПОГРАБУВАННЯ ПІД ЧАС ЗАТРИМАННЯ. СПРАВА «122 кг КОКАЇНУ»

Кількість переглядів 1198

Щоб дійти до верховенства права та визнати недоторканість людини найвищою соціальною цінністю, прокурору Одеської обласної прокуратури Ігорю Піщевяту знадобилось два роки, замість 24 годин, які йому на це відводить Кримінально-процесуальний кодекс України.

Повідомлення від 24.10.2020 року про пограбування громадянина Ізраїлю Едварда Рубінова під час його затримання перетворилась у клопотання прокурора Ігоря Піщевят лише 25.10.2022 року під судового засідання. Але, все одно, не зовсім зрозуміло навіщо прокурору ухвала для реєстрації кримінального провадження?

Прокурор Піщевят І. І.
…Обвинувачений громадянин Ізраїлю Едвард Рубінов заявляв, що співробітниками правоохоронних органів 24.10.2020 при його затриманні були вчиненні неправомірні дії шляхом викрадення грошових коштів…

Едвард Рубінов, громадянин Ізраїлю:
…Меня повалили на пол… сначала моров в пол – наручники. Автомат в голову один, второй в бедро. Делают обыск. Вытаскивают только с правого кармана «пресс» с деньгами, с евро… сумму, которую я сказал (7’500 євро – редакція). Один из группы, которая нас досматривала, говорит второму: здесь это. О, отлично, здесь это?! Да. Всё! Больше я этого не видел…

Едвард Рубінов повідомив, що у 2020 році справу ніхто не почав розслідувати, а керівник розвідки прикордонників на прізвище Васильчук навіть погрожував їм.

Суд надав згоду та прийняв ухвалу, якою зобов’язав Державне бюро розслідувань зареєструвати по вказаному факту кримінальне провадження та розпочати досудове слідство. Що встановлять через два роки від подій? Побачимо.

Взагалі, спостереження за поведінкою прокурора Піщевят І. І. починає розкривати прогалини в його освіті. Ми вже бачили, що Ігор Ігорович погано розуміється у літерах латинського алфавіту, про що ми розповіли у попередньому репортажу. Тепер бачимо, що й 214 стаття Кримінально-процесуального кодексу України важка для його розуміння, а засади на яких основана діяльність прокуратури України та які викладені у статті 3 закону України «Про прокуратуру» чомусь ніяк не стали нормою для прокурора Піщевят І. І.

Таке запізнене «запалення прокурора» трохи виправдовує той факт, що прокурор у той день сам приймав участь у незаконному проникненні до складського приміщення № 2 по вул. Балтська дорога, 15 у м. Одеса, разом з прикордонниками на чолі з «брехуном» Ігорем Вороним та спецпідрозділом Д.О.З.О.Р.

Але залишається надія на те, що повідомлення адвоката Григорія Шепітко про таке незаконне проникнення не залишиться без уваги та з цього приводу також буде кримінальне провадження в рамках якого Державне бюро розслідувань встановить винних та притягне їх до відповідальності.

Продовжуємо висвітлювати процес розгляду обвинувального акту у відношенні чотирьох громадян Ізраїлю, яких обвинувачують у контрабанді 122 кг кокаїну, який вони ніколи не завозили на територію України.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ПОГРАБУВАННЯ ПІД ЧАС ЗАТРИМАННЯ. СПРАВА «122 кг КОКАЇНУ»

  1. Тихо сп*зд*л и пошел называется – нашел…

  2. Ловко увести это тоже исскуство

  3. Иван янчев +380674881985 торгую спиртом есть в наличии каньяк и вотка в пяти литровых боклашках звоните пишите доставлю надом.

    Відповіcти

  4. Иван янчев +380674881985 торгую спиртом есть в наличии каньяк и вотка в пяти литровых боклашках звоните пишите доставлю надом.

  5. Ну и беспредел же твориться в этих органах закона🤯 грядут большие перемены в системе Жаль по телеку такое не увидишь 🤓🍿

  6. Все интересней и интересней становится . Теперь понятно почему такой резонанс на это дело делали изначально, можно отличное кино из реальной истории снять🎉🎉 ждём продолжения!!

  7. Клоуни,жесть…..грабят,при затримання….

Comments are closed.