СПРАВА 122 КГ КОКАЇНУ: ПРОКУРОР ПІДРОБИВ ДОКАЗ?

Кількість переглядів 1840

Яким чином можливо залучати у якості доказу по кримінальному провадженню документ, нібито від Інтерполу, у якому вписані імена та прізвища обвинувачених, але написання в документі та написання у паспорті відрізняється? Прокурор Одеської обласної прокуратури Ігор Піщевят запевняє, що отримав такий документ у законний спосіб.

Редакція «Альтернатива.орг» з липня 2022 року у Суворовському районному судді міста Одеси спостерігає за розглядом цікавого кримінального провадження в рамках якого чотирьох громадян Ізраїлю звинувачують у контрабанді 122 кілограмів кокаїну ще у 2020 році в Україну.

Ми вже багато зробили репортажів із залу суду по ситуаціям під час судового розгляду, які ставлять під сумнів законність обвинувачення.

  • Були такі, як то начальник сектору боротьби з контрабандою Воронов Ігор Олегович, який брехав у судді про законність дій прикордонників, а реальність свідчила про інше.
  • Були такі, як то Білоус Леонід Павлович, колишній директор ТОВ «Фарма», який повідав суду, як правоохоронці отримали від нього дозвіл на проникнення у приміщення для проведення слідчий дій через два (!!!) тижня після самого проникнення.
  • Був і слідчий суддя, як то Дерус Анатолій Володимирович з Приморського районного суду міста Одеси, який, як під час досудового слідства переписував ухвали в угоду сторони обвинувачення, а потім ще і під час судового розгляду переписував документ і чомусь знову в угоду сторони обвинувачення.

І ось дійшла черга і до прокурора Одеської обласної прокуратури Піщевят Ігоря Ігоровича, який, напевно, дуже погано вивчав іноземні мови та не бачить різниці між літерами «W» та «V», між «Y» та «I». Тому, дуже імовірно, коли він «готував» документ нібито від Інтерполу не приділив уваги на той факт, як написані прізвища та імена обвинувачених в їх паспортах.

Вийшло не дуже зручно, але прокурор Піщевят І. І. не дуже засмутився. Ну дійсно, яка різниця де поставити кому у вислові «СТРАЧУВАТИ НЕМОЖЛИВО ПОМИЛУВАТИ».

І це ще не кінець. Далі ми вам ще дещо розповімо.

ЯК ПРИКОРДОННИКИ БРЕШУТЬ У СУДІ

СПРАВА «СТОЛІТТЯ» ПРО 120 КІЛОГРАМ КОКАЇНУ РОЗВАЛЮЄТЬСЯ У СУДІ

СПРАВА «122 КГ КОКАЇНУ»: «МАХІНАЦІЇ» СУДДІ ДЕРУСА?

СПРАВА «122 КГ КОКАЇНУ»: «МАХІНАЦІЇ» СУДДІ ДЕРУСА. ЧАСТИНА ДРУГА

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “СПРАВА 122 КГ КОКАЇНУ: ПРОКУРОР ПІДРОБИВ ДОКАЗ?

  1. I hope they win the case and put the cops and the bad judge in their cells rather than putting the innocent people there, i hope god be with you
    Я надеюсь, что они выиграют дело и посадят полицейских и плохого судью в свои камеры, а не посадят туда невинных людей, я надеюсь, что бог с вами

  2. Он в школе не учился. За него учились.

  3. 😮 ого все интересней и интересней становится . Теперь понятно почему такой резонанс на это дело делали изначально, можно отличное кино из реальной истории снять🎉🎉 ждём продолжения!!

  4. саботаж на всех уровнях 😅 ценные ребятки с ценным имуществом 😂😂😂

  5. Иван янчев +380674881985 торгую спиртом есть в наличии каньяк и вотка в пяти литровых боклашках звоните пишите доставлю надом.

    Відповіcти

  6. Иван янчев +380674881985 торгую спиртом есть в наличии каньяк и вотка в пяти литровых боклашках звоните пишите доставлю надом.

    Відповіcти

Comments are closed.