ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Кількість переглядів 1505

Враховуючи запровадження на території України воєнного стану та з метою дотримання заходів безпеки, стабілізації енергосистеми та економного використання електричної енергії, час комендантської години залишається без змін, забороняється використання суб’єктами господарювання усіх форм власності та фізичним особам святкової ілюмінації, продаж та запуск піротехнічних виробів.

Наша країна переживає зараз найтяжчі часи з дня своєї незалежності, тому звертаємося до усіх суб’єктів господарювання та жителів населених пунктів нашої громади з проханням з розумінням та відповідальністю поставитися до даних обмежень.

Ми впевнені, що наступні Новорічно-Різдвяні свята обов’язково будуть супроводжуватися яскравою святковою ілюмінацією та феєрверками.

Джерело: Овідіопольська селищна рада

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ!

  1. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені голови зробили таксу щодо прийняття документів, від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

  2. Звісно вони беруть грошики і не малі, звідки у Марущак Юлія Валеріївна(дівоче Шитик) гроші на новий дім? Чоловіку бмв купила який ніде не працює. Тільки заяви в НАБУ і СБУ при будь яких вимаганнях допоможуть, голову потрібно давно закрити

Comments are closed.