ВОДОПОСТАЧАННЯ У 2023 РОЦІ НЕ ПОДОРОЖЧАЄ – НКРЕКП

Кількість переглядів 1708

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, скасувала рішення щодо підвищення тарифів.

Голова НКРЕКУ Костянтин Ущаповський заявив, що проекти рішень щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Комісія відправила на доопрацювання.

Джерело: Відкрите засідання НКРЕКП 30-12-2022

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ВОДОПОСТАЧАННЯ У 2023 РОЦІ НЕ ПОДОРОЖЧАЄ – НКРЕКП

  1. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені голови зробили таксу щодо прийняття документів, від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

  2. Так такие ,как Марущак и Краецкая у нашей головы в каждом предприятии ,начиная с кп Водопостач Дядика и т. д. Сливка ,Литвинчук , Ткаченко , все зав.детскими садами ,фирма Гоменюк Юли , что по земле .Старосты Калаглии и Николаевки и т. д. и тому подобное . Это еще надо вспомнить Газияна через кого тырят ГУМАНИТАРКУ !!!!!!!!!

  3. хоть что-то приятное. А то батюшки,церкви,деньги и секс один тут у вас

Comments are closed.