ПОСАДОВЦЯ ОДЕСЬКОЇ ОВА ВИКРИТО НА ХАБАРІ 40 ТИС $

Кількість переглядів 3733

По інформації редакції, 01 лютого 2023 року на махінації з землею, співробітники СБУ викрили на хабарі у 40 тис. $ США посадовця Одеської обласної військової адміністрації – Сергія Чухрія.

Корупція під час війни — це мародерство! Влада – це відповідальність! Сподіваюсь, що жодні посади не дозволять уникнути відповідальності.

Чухрій Сергій Юрійович, 07.08.1976 року народження, в Одеській обласній військовій адміністрації працював у департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин. До цього 13 років пропрацював у Державній службі боротьби з економічною злочинністю МВС України. Має сторінки у соціальних мережах:

Facebook:

Instagram:

ФОТО СЕРГІЯ З СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ПОСАДОВЦЯ ОДЕСЬКОЇ ОВА ВИКРИТО НА ХАБАРІ 40 ТИС $

  1. Чому не пишете за того, кому він брав ці 40 тисяч? А брав он гроші для керівника апарату Дениса Мусієнко. А де наразі Денис Володимирович? А Денис Володимирович «у бігах», кабінет після обшуку опечатаний, незаконні гроші знайдені. Тому чекайте продовження історії!!!

  2. Додатково:
    🔴 1.02.2023 за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру чотирьом посадовцям — ексзаступнику Міністра оборони України та ексміністру енергетики і вугільної промисловості, чинному та колишньому посадовцям Міноборони. Також за результатами слідчих дій повідомлено про підозри топменеджменту ПАТ «Укртатнафта». За результатами проведених сьогодні обшуків будуть ухвалені процесуальні рішення. Очікуємо і на кадрові висновки.

    🔴 Ексзаступнику Міністра оборони повідомлено про підозру за фактом перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період. За даними слідства, він лобіював укладення договорів про постачання продуктів для військових за завищеними цінами, закупівель бронежилетів та інших речей для ЗСУ низької якості.

    🔴 Колишньому в.о. директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України повідомлено про підозру за фактом розтрати коштів та перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України — організовував закупівлю неякісних бронежилетів.

    🔴 Діючому працівнику Міноборони повідомлено про підозру у заволодінні коштами в особливо великих розмірах та службовому підробленні — перебуваючи на посаді заступника директора підприємства ОПК, уклав фіктивний договір з іноземною компанією про проведення огляду, оцінки та технічного стану раніше відремонтованих 4 двигунів та 2 головних редукторів до авіаційної техніки.

    🔴 Ексміністру енергетики повідомлено про підозру у службовій недбалості — укладав збиткові для держави угоди на користь відомого олігарха. Загалом його «робота» коштувала державі 1,5 млрд грн.

    🔴 В.о. Першого заступника Голови Правління ПАТ «Укртатнафта» повідомлено про підозру в умисному ухиленні від сплати податків, вчиненому за попередньою змовою із головним бухгалтером. Їхні протиправні дії завдали державі мільйонних збитків.

  3. ДБР проводить обшуки в Одеській Військовій Адміністрації.

  4. УСР объявило протокол о коррупции Олегу Брындаку. Составлено и объявлено 2 протокола по ч 1,2 ст 172-7 КУпАП.
    Речь идет о том, что Брындак не объявил о реальном конфликте интересов на сессии 8 декабря 2021 года.
    Он проголосовал сам за себя за то, чтоб быть членом земельной комиссии.

  5. Варшанідзе, ти все плітки поширюєш? Ми усі знаємо, що ти свої ресурси викрав в сім’ї покійного, який вважав тебе своїм другом. Я взагалі не вірю, що цей Сергій Чухрій взагалі при якихось справах. Ось чесно: не вірю я тобі, Ромчику, бо ти брехун, і у 2020 році ми всі це побачили на власні очі.

  6. І ще, Ромчику Варшанідзе, передаю від пана Кушніра, що він все пам’ятає про твої гнилі вчинки. Віно скоро вийде. Отже, я тобі не заздрю.

Comments are closed.