В СЕЛІ БАРАБОЙ ПРОСТИЛИСЬ З ЗАГИБЛИМ ВОЇНОМ МАКСИМОМ БРАСЛАВСЬКИМ

Кількість переглядів 3967

14 лютого 2023 року в с. Барабой Дальницької територіальної громади Одеського району Одеської області простились з загиблим воїном Максимом Браславським, який віддав своє життя у боротьбі за визволення України від російських загарбників.

Максим – один з перших випускників вокального ансамблю «Джельсоміно», чудовий співак з неповторним світлим, чистим голосом!, патріот своєї країни. У нього попереду було прекрасне життя і світле майбутнє! Його талант та харизма відкривали перед ним усі двері!

ПАМ’ЯТИ МАКСИМА БРАСЛАВСЬКОГО: Виступ Максима на концерту «30 років Незалежності України» 22 серпня 2021 року в смт Овідіополь:

Але у свої 33 роки Максиму довелось виборювати свободу нашої рідної Неньки. Він добровільно пішов до лав Збройних сил України.

Під час виконання бойового завдання 08 лютого 2023 року Максим Браславський здійснив найбільший подвиг справжнього воїна, мужнього чоловіка та громадянина – поклав своє життя за Україну!

Спочивай з Богом, Максим! Вічна пам’ять і шана захиснику, воїну, який відав своє життя за нашу Свободу! За нашу Україну! Герою Слава! Навіки Слава!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
21
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “В СЕЛІ БАРАБОЙ ПРОСТИЛИСЬ З ЗАГИБЛИМ ВОЇНОМ МАКСИМОМ БРАСЛАВСЬКИМ

  1. Царство небесное, земля пухом.😢

  2. Господи когда это уже закончится, сколько можно хоронить молодых наших красавцев, царство небесное и вечная память, дай Бог Мира, победы!!!

Comments are closed.