КП «ВОДОПОСТАЧ» ПОЧИНАЄ ПРОЦЕДУРУ ЗМІНИ ТАРИФІВ

Кількість переглядів 2637

Комунальним підприємством «Водопостач» подані заяви до Овідіопольської селищної ради щодо затвердження відкоригованих тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення, вивезення твердих побутових відходів та рідких побутових відходів.

Протягом 7 календарних днів КП «Водопостач» розгляне усі ваші зауваження та пропозиції щодо тарифів за адресою: смт Овідіополь, вул. Є Колісниченко, 72.

Метою зміни тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня у зв’язку з підвищенням цін на енергетичні та паливні ресурси, матеріали та інші операційні витрати.

По інформації: КП «Водопостач»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

14 thoughts on “КП «ВОДОПОСТАЧ» ПОЧИНАЄ ПРОЦЕДУРУ ЗМІНИ ТАРИФІВ

  1. Відмініть дотування тарифів з селищного бюджету. Хто дійсно потребує – оформить субсидію, а так дешева вода для і для бідних і для багатих.

  2. Не зрозуміло,а як рішення президента,що до того,щоб тарифи не зросталися під час війни?Чи війна вже скінчилася?Чи порушується закон?

    1. Тарифами займається Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
      Зверниться до них. Може вони нададуть пояснення з цього питання.

    2. Ви це рішення президента уважно читали?
      Якби уважно читали, то знали б , що воно не стосується водопостачання.
      Розвели вас як лохів )

  3. А Зарплати підняли??? Пенсії зросли???? Щось не помітно!!! Ви вкрай ох….??? Яке підвищення??? Точно народ встане, і викупає вас в цій каналізації! Ні де не підвищують, а в Овідіополі своє государство, все мало вам. Ненажери

    1. 1. Хто вам винен підвищити зарплату? Роботодавець. Звертайтесь до нього.
      2. Яким чином підвищити пенсії? В Україні пенсіонерів більше ніж тих хто працює.
      3. Ніхто і нікуди не встане. Так порозмовляють на кухні, не більше.

      1. Пенсiонерiв бiльше було завжди, починая з 90-х, тому вы це пишите щоб вони шукали труну? Так???? Порахуйте скiльки Вам залишилося по пенсii шановний та яка вона у Вас буде???? НЕ всiм чоловiкам старiсть приходе!

  4. Какое повышение тарифов???. Именно тариф на воду устанавливается местными властями. Кого тогда мы с вами избирали? Х…вых танцоров, которым яйца мешают. Власти карманы набивают отмывая деньги на гуманитарной помощи на налогах народа и т.д. Им ещё мало? Надеются что война всё спишет, да ничего она не спишет. Одни миллионы в мешки складывают, другие нищают, третьи погибают. Вот наша реаль, жестокая но реаль. Основания для повышение тарифов??? Как местная власть это прокоментирует. Ответ для них готов . Воруйте поменьше тогда и тарифы не надо будет подымать. И не надо здесь писать -” давайте факты” Факты на лицо.

  5. Люди ! Что то нужно делать !? Посмотрите на зарплату Дядика за прошлый год ! 53000 гр в месяц !!!!! Это как понимать ???? На прошлой неделе пошел в отпуск наша голова надала материальную помощь на оздоровление !!!! За ее зарплаты и говорить нечего !!!!! Посмотрите сколько выдает ОНА через исполком людям ,копейки !!!!!!Так мы все их обслуживаем , а нам этот петух Дядик – ОБГРУНТОВАНИ тарифы !!!!! Всех гнать в три шеи и поднимать население против поднятия тарифов …………

  6. И именно в такой тяжелый момент нас бросил наш депутат Юра Бакалов! П@дл@!!!!!!!!!

  7. Хватит меня трогать. Я за Леопардами поехал!

    1. А меня возмущают цены на жрачку и на бензин!
      Давайте митинговать!
      Хотя, с кем тут митинговать если придурки могут возмущаться только Водопостачем?
      Не вижу ваших протестов возле АЗС и супермаркетов!

  8. Поддерживаю того КТО ИМЕЛ ДЯДИКА !!!!!!!

Comments are closed.