В ОДЕСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ СКЛАДАЛИ ФІКТИВНІ АКТИ НА 1 МЛН ГРН

Кількість переглядів 3816

19 січня 2023 року Одеською обласною прокуратурою розпочато досудове слідство за ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 358, та ч. 2 ст. 366 КК України стосовно службових осіб Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, які використовуючи своє службове становище зловживали ним з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки, а також підробляли офіційні документи.

Витяги з ЄРДР по кримінальним провадженням
42023160000000027, 42023160000000028, 42023160000000029:

За попередньою інформацією керівництвом Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку складені фіктивні акти з виконання підрядних робіт з монтажу автоматичної системи пожежної сигналізації приміщень гуртожитку № 5 ДУІТЗ, за адресою: м. Одеса вул. Композитора Ніщинського, 4» на загальну суму близько 1 млн. гривень, які перераховані ТОВ «ПРОТЕКТ СЕРВІС».

Назаренко О. А. ректор Державного універсітету ІТЗ

Зазначена вище підрядна організація ТОВ «ПРОТЕКТ СЕРВІС» являється одним з фігурантів гучного кримінального провадження відносно керівництва ДСНС в Одеській області.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/97394954:

Додатково:

Загальний стан гуртожитків та умови проживання студентів:

Ще матеріали на тему:

Голова ГО «ЗАХИСТ»
журналіст Максим Каралкін


АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
4

27 thoughts on “В ОДЕСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ СКЛАДАЛИ ФІКТИВНІ АКТИ НА 1 МЛН ГРН

  1. Отож навіщо підприємець 7 км захотів стати ректором? запустити свої нечисті ручки до бюджету вишу. Не минуло й двох років як новий ректор по…………. загруз у корупції. Мертві душі у всіх підрозділах вузу, космічні зарплати собі та оточенню, махінації та схеми схеми схеми. На зарплату викладачам грошей немає, але на купівлю дверей за 44 тисячі грн для “секретної кімнати”, оплату видання своїх фальшивих праць та багато інш. гроші знаходяться. В умовах воєнного стану це мародерство.

  2. Так и есть. Ворюга! На лицо посмотрите, по нему всё видно! Он вообще понимает, что это с рук ему и его покровителям не сойдёт?

  3. Эта воровская шобла разрушила и убила структуру образовательного учреждения. Эта мразь, назначенная ректором, уволила преподавателей с именем и стажем. Этого « ректора» нужно судить и посадить надолго с конфискацией, а также того, чьим ставленником он является, чтобы другим неповадно было. Более того, это все происходит во время войны, что является отягощающим обстоятельством. Надеюсь, что правосудие свершится…

    1. Кучу людей уволили а мертвые души остались. Мамаша Дюрягиной за все годы своей фиктивной работы уже стала ветераном труда😁 только вот на работе за все эти годы ее никто не видел. Зато преподавателей упрекают в том что не зарабатывают денег. На эту шоблу никаких денег не хватит.

  4. Просто наркоман який дорвався до влади

    1. Насчет наркомана – ???? А в остальном , что пишут про Назаренко, его команды – согласен! Хотя сотрудники университета сами голосовали за него на выборах и почетный профессором на ученном совете признали Базыку С.К. ( главу наблюдательного совета университета и ….)

    2. Тот , кто написал этот комментарий – напишите это от своего имени ! А не используйте МоЕ Имя и фамилию !!!!
      Це дуже неприэмно, що вiд мого iменi ви таке пишите! Непотрiбно використовувати чужi аккаунти!

      1. Неприятно это когда преподаватель ун-та интел техн не знает что такое аккаунт.

  5. Шановні. Ця людина нічого немає спільного з освітою та науковим світом, за винятком того, що він колись працював на кафедрі фізики академії зв’язку та за хабарі приймав екзамени. Його поставили для того, щоб продати майно цього учбового закладу. Крапка !

    1. Ви маєте рацію. Зараз з відома ректора поселяють людей в гуртожитки без оформлення, 150 грн з особи. Це все, на що здатний тупий Андрійко, який керує гуртожитками. Головну бухгалтерку Назаренко не звільняє, бо вона одразу купила його лівими доходами.

  6. Це звісно жах. Така академія, така гордість і все розвалили за якісь пару років. Але головний бухгалтер Дмитринко О. Д. також повинна відповісти за це все розкрадання. Перша корупціонерка та розкрадачка майна. Куча карток на мертвих душ. Багато людей звільнено, просто заставили звільнитися, за це повинна відповісти Дюрягіна. Воєний час, людям не платять зп та звільняють, ще й погрожують.

    1. Обращайтесь в СБУ ( ст 110 УК, пособничество рф)

  7. Сьогоднішні збори це сумне видовище. Ректор сказав, що не тягтиме нас на своєму горбі. Це було реально смішно. Він хоч щось зробив для нас хорошого та корисного за 2роки? О 2-й годині приходить на роботу, якщо взагалі приходить. Про комунальні послуги розповідала проректорка з науки. Нам сказали, що ми маємо заробляти гроші. Все перевернуто з ніг на голову. Це проректорка з науки має заробляти гроші не лише собі в кишеню, проректор-доміношник має займатися комунальними службами. Ми, викладачі, маємо займатися зі студентами. Що ж робити, якщо ректор не розуміє, де знаходиться? Ми не знаємо, що з нами буде завтра.

  8. Чого тепер у розпачі бути, самі собі ректором вибирали за Назаренко, викладачі за що голосували за ,, світле майбутнє розрухи,, невже кожен хто голосував не розумів, що робить.Знайшли ворогів за Стрелковську та Силенко , так ось вам пан Назаренко діяч розрухи та статків.
    Скоротив та звільнив завідувачку гуртожитку 4, яка як і інші протистояли неподобствам зі сторони керівництва, а земля під гуртожитком 4 у розмірі 20 соток мабудь недешево стоїть у Приморському районі біля моря та Аркадії , а офіційно ми хотіли продати будівлю та допомогти державі, бо всі в таких боргах і надо якось жити, за щось собі зарплатню та премії отримувати, а ви усі терпіть , тільки чого терпіти та мовчати, мабуть тому що вам це надо? Назаренко боїться огласки так робіть , що не буть , чого писати ці коментарії та сподіватися на світле майбутне???

  9. Цей Назаренко та його клоунська наглядова рада не розуміють чим все закінчиться. Не допоможе ні прокурор області Костенко, ні криша в офісі президента.

    1. Костенко вже не прокурор, Дах Назаренко посипався. Все колись закінчується, навіть беззаконня. Залишилося дочекатися очікуваної відставки Шкарлета. Вже скоро.

  10. Я слышала запись где перед выборами Назаренко просил голосовать за него, так как его поддерживает офис Президента и прокурор области. Я так поняла, который ушёл на пенсию? Кто-то из преподавателей его записал на диктофон. Отправьте эту запись Президенту. Даже не вернул университету национального. Балабол.

  11. Шановні друзі! При наявності будь-яких записів та іншої інформації, яка викриває злочинні дії керівництва, просимо надсилати на адресу редакції або на mpgzaxist@gmail.com. За винагороду.

  12. Кокорєва призначили зав каф. Це жах але нічого дивного. Він чудово вписується в цю компанію “вчених та керівників”, починая з ректора. Но чому тільки зав каф? Вітаємо ще одно вдале кадрове рішення ухвалити на посаду декана хабарницю з політеху олену павлівну. Особливо подобаються відкриті лекції, які вона організовує запрошуючи дебілів із політеху. До речі, вартість диплома на факультеті зросла на цілих 300 доларів, тепер 800 доларів.

    1. Будь ласка, відрекомендуйте себе! Хочу розуміти, на кого подати позов до суду за цей гнусний пасквіль!

      1. Значить брешуть студенти, нешановна? Як і раніше, 500?

  13. Все буде. Терпіння Шановна терпіння.

  14. Саня з театру ляльок пора валити, бо скоро сядишь разом с ОД та Скотиною)

Comments are closed.