ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: БЕЗОПЛАТНЕ МАМОГРАФІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ

Кількість переглядів 1484

КНП Овідіопольської селищної ради «Овідіопольська лікарня» повідомляє про проведення безоплатного мамографічного обстеження на предмет виявлення раку молочної залози.

Обстеження будуть проводити фахівці КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр» на території Овідіопольської лікарні з 28 березня 2023 року по 04 квітня 2023 року.

Фахівці регіонального клінічного протипухлинного центру рекомендують не ігнорувати вимогу про регулярне проходження мамографічного обстеження, яке рекомендоване жінкам після 40 з періодичністю проходження раз на рік. Це дозволить уникнути запущених випадків захворювання. Як показує практика, виявлення онкозахворювань на ранніх стадіях дає реальний шанс на одужання.

Отримати інформацію та записатись на обстеження, Ви можете за телефоном реєстратурі поліклінічного відділення КНП ОСР «Овідіопольська лікарня» за номером (04851) 3-15-36.

По інформації: КНП «Овідіопольська лікарня»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: БЕЗОПЛАТНЕ МАМОГРАФІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ

  1. Як тому бідному смертрному можно попасти на мамаграму, якщо вчора об.явили , а сьогодні вже не записують бо немає місця. Так було і минулого разу. Не вспіла відкрити повідомлення – вже запізно. Давайте організуйте електронну регістрацію , щоб не тільки родичі куми свати і решту еліти могли користуватися безплатними благами. Організуйте не на 4-5 днів створивши ажіотаж і рекламу [собі галочку про зрооблену роботу] ,а реально допоможіть жінкам в цей скрутний тяжкий час.

  2. Для чого обманювати людей, якщо за ці дні навіть ніхто трубки не підняв по вказаному вами номеру.І не соромно всім вам?

Comments are closed.