10-КЛАСНИЦЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ШКОЛИ СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ ФЕСТИВАЛЮ

Кількість переглядів 1285

18 квітня 2023 року учениця 10 класу Овідіопольського ЗЗСО Лебідь Єлизавета з рефератом «Вишиванка як унікальний код українського народу» стала переможцем на фестивалі краєзнавчих учнівських досліджень «Вишиванка – наш національний символ».

Єлизавета почала захоплюватися вишивкою з 5-го класу, коли в школі з’явився новий предмет – трудове навчання. Під час презентації свого реферату вона розповіла про особливості вишиванок в Україні, а також познайомила з творчістю майстринь з Овідіопольщини:

  • Вахтіної Галини Іванівни,
  • Вауліної Євгенії Ісаківни,
  • Мущак Ніни Григорівни.

Керівник науково-дослідницької роботи – вчитель трудового навчання Царан Валентина Іванівна.

Від імені відділу освіти, культури, молоді та спорту а також історико-краєзнавчого музею Овідіопольської селищної ради Єлизавета Лебідь отримала подяку та цінний подарунок.

Зараз Єлизавета вишиває рушник, присвячений майбутній перемозі України.

По матеріалах: директора історико-краєзнавчого музею Л. ХАДЖИ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “10-КЛАСНИЦЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ШКОЛИ СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ ФЕСТИВАЛЮ

  1. Є у мене погана звичка: гуглити все, що поширює Варшанідзе і Овідіопольська селищна рада.

    Результат пошуку за контекстом “Вишиванка – наш національний символ» фестиваль” – 0 (нуль) інформації.

    Що ж це за фестиваль, в якому бере участь одна дівчинка і вона ж оголошується єдиним переможцем? Фестиваль з розпилювання коштів бюджету?

    1. Внимательно присмотрись – это информация краеведческого музей. Думаю к ним все вопросы по поводу этой информации.

  2. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ.

  3. Варшенидзе непропускает коменти про захват земли под мойку в Овидиополе суховий купил даже варшенидзе а ми думали порядочный журналист

    Відповіcти

  4. САВЕЛЬЕВА ПОЛУЧИЛА ВЗЯТКУ И КОНЕЦ ИСТОРИИ

    Відповіcти
    Залишити відповідь

  5. Куда смотрит прокуратура решения должни проверять прокуратура Суховий попутал берега залил фундамент на земле Отг Овидиополь : давайте будем заливать где нам подходит фундаменти и будем захват делать??мер за што получает зарплату чтоб Суховий без пределом занимался ето как называется пусть послужить в ЗСУ или я не так што то сказала :люди ребята за што жизнь отдают :штоб Суховий с Савельевой безпределом знимались????

  6. Цього шахрая Суховія треба карати Гаагським судом, він та його Мийка це екологічна катастрофа для нашого населення він усю воду з хімією зліває у лісосмугу яку він теж захопив, та спилює дерева, та ще він умисно робить у деревах дірки та заливає соляру щоб вони сохли і він їх зрізає, Романе Варшенідзе проведіть розслідування як він тварюка шкодить нашій громаді. За бездіяльсть Овідіопольськой ОТГ, написано листа з доказами підробних документів на паспорт прив’язки також рішення суду, та технічний паспорт де шахрайськими діями ФОП Моісеєнко Віталій Вікторович збільшив площу, також відео екологічної катастрофи та знищення лісосмуги та направлено у контролюючи правоохоронні органи також державні служби та у СМІ України, нехай країна знає шахраїв та нелюдів які поки іде війна він руїнує, та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ у обличчі Савельєвой Л.І.

Comments are closed.