В ОВІДІОПОЛІ НА ТИЖДЕНЬ ЗАПЛАНОВАНЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

Кількість переглядів 2794

Овідіопольське управління експлуатації газового господарства повідомляє про тимчасове припинення газопостачання з 5 години ранку 24 квітня 2023 року.

Газопостачання буде припинено мешканцям:

  • смт Овідіополь,
  • с/т «Дністровець-1»,
  • с/т «Дністровець -2»,
  • с/т «Прибрежний».

Причиною тимчасового припинення газопостачання є проведення робіт по заміні аварійних ділянок газопроводів високого та низького тиску по провулкам Медовому та Колодязному в смт Овідіополь та заміні 2-х ШПР.

Овідіопольський УЕГГ прохає всіх мешканців обов’язково перекрити крани перед газовими приладами в оселях. Це дасть можливість провести відновлення газопостачання у найкоротші терміни.

Просимо з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей та сприяти газовикам у доступі до помешкань під час відновлювальних робіт.

Пуск газу буде проводитись з 1 травня 2023 року при 100% присутності абонентів (споживачів).

По інформації: Овідіопольський УЕГГ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
6
Surprise
Surprise
2

16 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ НА ТИЖДЕНЬ ЗАПЛАНОВАНЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

  1. А через тиждень газові лічильники накрутять споживачам ті обсяги повітря, яке потрапить до газопроводів. За всім відомим тарифом.

    Бізнес буде радіти такому диву вчетверо сильніше.

    Тому усі дружно беремо смартфони/камери і записуємо відео про те, як лічильник крутить, а конфорка/горєлка/котел не працює. Можна доповнити відео протоколом, складеним поліцейським, або нотаріальним папером про встановлення юридичного факту.

  2. А не написати заяву на них в прокуратуру за відключення на цілий тиждень. Під…си ї..ба…і поясніть куди йдуть гроші від транспортування ?

  3. Во придурки что прогноз погоды не читали, или погоду за окном не видать. Циклон дождей, который будет длится до 26 апреля, а 24 апреля в 5 утра уже газ отключать. Ну отключите залезете в болото будете из него тащить бегемота. А люди пусть сидят без газа, кому до этого есть дело. Зато на все случаи жизни готов один и тот же ответ, который звучит примерно так “не нравится иди под Бахмут”.

  4. Проведіть розслідування Романе, та зробіть репортаж наші мешканці повинні знати ми Овідіопольська ОТГ відкрита для людей, Що за будівництво на проти Суховія? Романе чекаємо, даведіть що не продажне.

  5. Проведіть розслідування Романе, та зробіть репортаж наші мешканці повинні знати ми Овідіопольська ОТГ відкрита для людей, Що за будівництво на проти Суховія? Романе чекаємо, даведіть що не продажне. Це самовільний захоплення земельної ділянки, ця інформація буде відправлена у Військову Адміністрацію для перевірки законності всіх документів споруди і Мийку які теж незаконно збудовані у багато теграм каналів, та перевірити бездічльність Громади Овідіопольськой яка не діє та не приймає ніяких рішень.

    1. Ха-ха деревня, я и дальше буду строить че хочу и где хочу и грабить овидиополь и фиг вы че сделаете, все куплено, за все заплачено. Скоро кореш Бакалов вернется будем вас лохов стричь в 2 раза больше

  6. На незаконну мийку Суховій зробив документи
    ”$Дякуючи” ”чесним суддям …
    Таким як Кириченко, Ганзій, Кочко…

    Щодо ділянки напроти , йде розслідування…

  7. Коли вмикається подача газу після такого ремонту,
    то спочатку заповнюють газом трубу високого тиску!
    А вже потім відкривають крани у користувачів у будинках !!! Так що ”повітря” на лічильнику
    Це максимум від магістральної труби до хати…
    Якихось пів куба якщо й нарахує, то про що тут взагалі йдеться ??? яка ще прокуратура ???
    можна встановити факт, що це лише фантазії аноніма …

  8. Вы действительно дурачки или прикидываетесь? Целую неделю без газа будет весь Овидиополь и не только. А ремонт будет проводится только на две улицы. Господа вы не охренели??? Да там работы максимум на два дня переулок Колодязный по параметрам дорожной архитектуры хорошей бабе даже не даёт возможности пёрднуть. Или вам нужна неделя что бы побольше денег на ремонт списать и побольше по своим карманам их напихать. Вы людей за лохов держите и ждёте очередного проглота всей лжи.

    1. Так відремонтуй за два дні. Покажеш всім як треба

  9. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ.

  10. Варшенидзе непропускает коменти про захват земли под мойку в Овидиополе суховий купил даже варшенидзе а ми думали порядочный журналист

    Відповіcти

  11. САВЕЛЬЕВА ПОЛУЧИЛА ВЗЯТКУ И КОНЕЦ ИСТОРИИ

    Відповіcти
    Залишити відповідь

  12. Куда смотрит прокуратура решения должни проверять прокуратура Суховий попутал берега залил фундамент на земле Отг Овидиополь : давайте будем заливать где нам подходит фундаменти и будем захват делать??мер за што получает зарплату чтоб Суховий без пределом занимался ето как называется пусть послужить в ЗСУ или я не так што то сказала :люди ребята за што жизнь отдают :штоб Суховий с Савельевой безпределом знимались????

Comments are closed.