ВАСИЛЬ БУГАЙЧУК: ПРО «ОПОБЛОКІВСЬКУ БАНДУ» ОРЛОВА, ПЛЕШИВЦЕВА та НІКІТІНСЬКОГО

Кількість переглядів 1662

Невеликий екскурс в історію. На дворі 21 липня 2017 року. До початку відкритого вторгнення військ російської федерації залишається 1’679 днів. На пленарному засіданні Овідіопольськоїрайонної ради виступає помічник Народного депутата Кожем’якіна А. А., депутат Чорноморської міської ради Василь Бугайчук та розказує про те, як депутат Юрій Нікітінський розкрадав бюджетні гроші, кликав путіна та входив до банди «регіоналів» на чолі з Олександром Орловим і Владиславом Плешивцевим.

Виступ Василя Бугайчука зайняв понад годину. Я вибрав вам самі цікаві 10 хвилин (дивиться відео сюжет).

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ВАСИЛЬ БУГАЙЧУК: ПРО «ОПОБЛОКІВСЬКУ БАНДУ» ОРЛОВА, ПЛЕШИВЦЕВА та НІКІТІНСЬКОГО

  1. На пленарному засіданні Овідіопольської селищної (???) ради…

  2. Головне помилки в тексті?
    Чи дійсно вори які грабували наш район?

    1. На жаль ці крадії продовжують грабувати

  3. Агапов бывший сотрудник уголовного розыска ворует по большой долине сделал разбойное нападение на старика гергеля с гаврищюком утром после розбоя у гергеля был обыск у гаврищюка были найдены деньги которые были украдены у гергеля полиция овидиополя во главе с ливановым отпустили разбойников гергеля грабонул агапов гаврищюк и прокап паша это 100% а леванов их отпустил гончаров сабака редкая его на срок 100% но реальные кто бил и грабил на свободе разбои будут павторятся агапов салевик и кроет его ливанов вот так работает палиция .

    1. Блин ну гаврищук и Агапов это ягоды разного поля, ни как не общаются , деньги изъятый у гаврищука с работы с охраны! И сумма там 14 то ли 16 тыс грн.

      1. Да но взяли агапова у гарищука дома а деньги которые там нашли это была доля как раз говорю Щука и Агапова если бы их Отдали на экспертизу 100% Нашли бы там пото жировые гергеля за пару дней до этого их в гергеля переулки их поймал патруль в 3:00 ночи Ну почему-то отпустил хочу через пару дней произошло ограбление поэтому они к ним и поехали ну-ка посередине лазит по заброшенным дачам ворует по магазинам и почему-то на это никто не реагирует потому что друг Ливанов начальник уголовного розыска гончаров редкое говно но реальные разбойники гуляют на свободе обидно что старика побили и будут безнаказанно гулять дальше употребляя наркотики соли и по сегоднишний день искать новых жертв.

  4. В мене запитання ,чому такi як Нiкітінський до цього часу жируют , а не в окопах на передовій??? Чи це за таких пIдарIв, як він хлопці кладуть свої голови?

  5. Пан варшенидзе таке до вас запитання шо робить заступник Овидиопольськой отг Лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж чого ви незвертаете увагу на цей факт :займаеця гомунитаркою в мести з Газияном чи ви? Тильки бачите Никитинського???? Коли буде репортаж

    Відповіcти

  6. Ганчеров угнал у юрчика машину)))

Comments are closed.