ОВІДІОПОЛЬ: КОЛИ ОЧІКУВАТИ ГАЗ?

Кількість переглядів 3643

29 квітня 2023 року журналіст «Альтернатива.орг» побував на місці проведення робіт по ремонту з заміни аварійних ділянок газопроводів високого та низького тиску в смт Овідіополь.

Візуально роботи на газогонах високого та низького тиску закінчені. Залишилось привести у відповідний стан дорожнє покриття по провулках Медовому та Колодязному.

Працівників Овідіопольський УЕГГ на місці ми вже не застали, але, судячи з обстановкою на місці ремонту, у понеділок-вівторок (це 1-2 травня) варто очікувати відновлення газопостачання.

Чекаємо на офіційні повідомлення Овідіопольського УЕГГ.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

17 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: КОЛИ ОЧІКУВАТИ ГАЗ?

  1. Опять ждать?написано было в понедельник включат,а люди наверное на что то рассчитывают!!

  2. На відео зображені газопроводи низького тиску різного діаметру.

    1. На відео зображено те, що я побачив на місці проведення робіт. З приводу повідомлення про газогони високого та низького тиску – таке повідомлення було у первинній об’яві про початок робіт де вказувалось про це та повідомлялось про місце робіт лише на цих двох вулицях.

  3. Скоты пока не было газу неделю, умудрились 2 бумажки со счетом принести😡😡😡

  4. Как много в мире имбицилов, один я молодец. :

    На копейку ремонта сделали, а бабла спишут на миллионы. Вся эта хрень была согласованна с местными властями и ни надо никаким образом их оправдывать, что они здесь ни при чём. Всё действия любых приватных компаний идут в согласовании с местными властями. Вот захотелось им оставить людей без газа в циклон дождей так они и сделали. Мы живём в 21 веке имея точный прогноз погоды и что они не знали, что будет холодно и будут дожди, Да все всё знали, просто пришло время списывать денежки себе по карманам, снова оставляя народ в дурачках. А если что-то кому-то не нравится, чиновники ответят заученной фразой, идите под Бахмут. Один придурок в комментариях к этой новости
    https://alternatyva.org/2023/04/19/v-ovidiopoli-na-tyzhden-zaplanovane-vidkliuchennia-hazopostachannia/
    про отключения газа отвечал на замечания к циклону погоды “Ти хворий роzzійський пoц…”. Специально для тебя, кто оказался больным русским поцом? Плюс еще и показал какой он глупый что не может погоду в интернете почитать. Ду-ра-че-к.

    1. Залупа тебе за щеку в понедельник а не газ. С началом рабочей недели, крайним месяцем весны и первым мая. Слава тому члену который нам всем дали отключивши газ, вон как хорошо идут ремонтные работы.

  5. А буде десь якесь оголошення що газ пустили? Бо це взагалі-то небезпечно! Люди на роботі: в школі!

  6. Позвонили сказали газ буде завтра з ранку!

Comments are closed.