ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СВОЇМ ВСЕ, ІНШИМ ЗА ЗАКОНОМ НА ПРИКЛАДІ ДЕПУТАТА ГАЗІЯНА

Кількість переглядів 4593

19 травня 2023 року журналісти «Альтернатива.орг» зустрілись з депутатом Овідіопольської селищної ради Арменом Газіяном з приводу отримання ним дозволів на розміщення тимчасових споруд у центрі смт Овідіополь, при цьому іншим підприємцям (у цьому випадку – ФОП Ярославцев В. О.), які не є депутатами – відмовляють.

Як стало відомо, після зустрічі з депутатом та підприємцем Газіяном А. В., одна з цілей розміщення ним тимчасових споруд у центрі селища – здача в оренду, при цьому відповідно до Національного класифікатора України видів економічної діяльності, є вид діяльності про здачу в оренду, але лише нерухомого майна.

Більш детально про наше спілкування з депутатом дивиться відео сюжет. Додам лише те, що Армен Газіян збрехав нам з приводу оформлення працівників у нього на торгових об’єктах. Як мінімум на торговому об’єкті «Magic Coffee Tram» цього дня на робочому місці була Світлана Горкунова, яка не оформлена відповідно до чинних законодавчих норм.

Який висновок нашого спілкування – виконавчий комітет Овідіопольської селищної ради зловживає своїм становищем та надає перевагу підприємцям, які мають депутатський мандат та ще й від політичної партії «Слуга Народу».

За результатами цієї перевірки, зробимо відповідні запити до Овідіопольської селищної ради з метою дізнатись:

  • Який проєкт запропонував ФОП Газіян А. В. для розміщення тимчасової споруди на цьому місці;
  • Який проєкт запропонував ФОП Ярославцев В. О. для розміщення тимчасової споруди на цьому місці;
  • Чи витримані всі норми законодавства при видачі паспорта прив’язки ФОП Газіян А. В.

До речі, лише при написанні цієї статті я дізнався, що на торговому об’єкті «Magic Coffee Tram» керівництвом займається не ФОП Газіян А. В., а його брат – Марат. З цього приводу також треба зробити запит до селищної ради.

Ситуацію – «СВОЇМ ВСЕ, А ІНШИМ ЗА ЗАКОНОМ» треба припиняти.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

47 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СВОЇМ ВСЕ, ІНШИМ ЗА ЗАКОНОМ НА ПРИКЛАДІ ДЕПУТАТА ГАЗІЯНА

  1. Цей кончений, їздить на джипах, не належно оформлює своїх працівників, ще й платить їм мінімалки) А селищна рада…гроші всі люблять)

  2. По перше якого х..ра депутат української ОТГ говорить російською мовою? По друге якщо він голова бюджетної комісії Овідіопольскої ОТГ то йому, що закон не писаний? Чому однім відмовляють, а іншим без питань все вирішують на іх користь? Газіян Армен ти в першу чергу депутат. Майже три роки сидишь в депутатском кріслі набиваючи собі карман. Що конкретного ти зробив для своїх виборців? А для себе зробив багато що… Роман зробив правдиве зауваження з приводу депутатів Бокалова і Газіяна. Постає питання а навіщо нашій громаді такі депутати? Армен помітно нервував, а значить рильце в пушку)). Дивлячись на нього починаєшь замислюватись, що чутки з приводу продажу гуманітарної допомоги Газіяном Арменом є правдивими.

    1. Так якого біса овідіопольці його вибрали в депутати,або наші люди тупі ,або він добрий

      1. Прошел по спискам партии Зеленского. За него лично проголосовало человек 30 в поселке. Списком протянули. случайный человек в поселковом совете, до этого был в партии СДПУо Медведчука, после поддерживал партию регионов. Сейчас зеленый.

      2. Ніхто з Овідіополя за нього не голосував. Він отримав 20 голосів, це як раз члени його родини. Все! Просто Колебошин включив його другим у списку Слуга народу за 10 тисяч доларів, ось він і став депутатом 🙂

        1. Колебошин включил его вторым в списке а первым был Владимир Давыдович Литвенчук) он друг Армена Валерьевича и Колибошина тоже. А Литвенчук и Колебошин это политические сыночки Натальи Анатольевной Чегодарь. Она их обеих пропихнула в депутаты тогда ещё Овидиопольского района от аграрной партии которою она в те времена возглавляла но политические сыночки Вова и Серёга подросли и послали полит маму н…уй. По политической тропе они пошли и дальше но без полит мамы. А Газиян присосался как к Калебошину так и к Летвинчуку. Без мыла в задницу к ним залез, ради депутатского кресла. Ведь будучи депутатом дерибанить народное добро гораздо проще. И председателем бюджетной комиссии стал тоже неплохо голове Овидиопольской ОТГ отлизал. Сейчас он говорит что хочет пекарню открывать. А говновозки ему мало. Он же владелец ассенизаторской службы. Что дерьмо надоело пироженок захотел хитрая армянская рожа. Сыновей за бугор отправил а сам возомнил с себя царя Овидиополя. Гений б…дь среди гов…а и удобрения.

          1. Повний безлад та деребан нашого селища! Савельєва, Газиян та Літвінчук роблять ремонти, купляють всяке оборудовання та відмивають кошти на війні. І просто нагло посміхаються людям в очі.

        2. Колебошин зе-лайно-депутат…

          Газіян смердюче п@дло..

      3. Судья Армян, прокурор Армян, адвокат Армян, депутат Армян. Вопрос, где мы?

  3. А наша ряба на прибазарній площі – це ТС Армена Торосяна, а він її також здав в оренду. Щодо цього Армена тобі слабо задати питання, а, Рома? Відповіді типа «звертайся сам» не проходять, Рома. Чи щодо цього Армена очко жим-жим?

    1. Ще Торосяну дали землю напроти “танків” там де колись було кафе “Пікнік”.
      Невже Рома про це не знає?

  4. Він просить за оренду від в районі 500-1000 долларів за місце де була піца. Просто треба було зателефонувати і запитати яка ціна оренди. Газіян не бере для того щоб там працювати, він бере до того щоб сдавати в оренду. Він хоче хайняти всі місця в центрі а потім тільки стригти гроші – це його план. Прибутки від сдачі він не платить.

    1. Че там видео было можете рассказать? Просто не хочется трынькать мегабайты на мерзкую бородавчатую рожу Газияна

    1. для того, щоб не заростало є комунальне підприємство …
      А ваша справа працювати легально, сплачувати податки, та вимагати від влади приймати законні рішення…

  5. Бакалов поимел клапоть земли возле гимназии по Вертелецкого.
    Этой землей заткнули Юрику его депутатский рот. Он же начинает орать на сессиях как только хочет что-то отхватить. Если не землю то место в исполкоме для жены.
    Вот вернется Юрик из Германии и всех коррупционеров выведит на чистую воду!

    1. Нахер нам той Юрик,пусть в німців паше

  6. Это нужно Валере Газияну спасибо говорить, за то что вырастил трех братьев ублюдышей жадных до денег и паразитирующих как раковая опухоль Овидиополя. Никого не смущает, что эти Газияны вообще из россии сюда приперлись где рейдерством занимались, отжали чужой завод, деньги с него попилили между собой и удрали из россии так как на Армене еще там статья за педофилию с 8 летним мальчиком висела. Здесь у Газиянов со строймаркетом можно сказать вторая жизнь началась.

  7. Ще напишіть як продали цьому бізнесмену дит садок 3, в п’ятиповерхівці, з якого він планує зробити хостел
    Навіщо нам щось для дітей, головне бізнес і прибуток, прибуток лише для нього, так як він податки не платить, громада з цього нічого не побачить

  8. Оці всі питання треба задати голові отг. Не повірю, що Ліля Іванівна нічого не знвє. І взагалі, чи депутат має право займатись підприємницькою діяльністю. Пройдіться по ковбасних “цехах” овідіополя, запитайте працівників чи вони оформлені, особливо охорона, та яка у них зарплатня. 1800 грн на місяць в охоронця, це що,…. Я розумію, царське село не для всіх, будинок збудувати коштує дорого. Але совість треба мати хоч для того щоб люди не проклинали.

    1. Так пiди i задай ! Раз треба . Сидиш пiдпиздю€ш

  9. Газиян порядочный человек, если может строить мафы в такое трудное время то это только + для нашей громады

    1. То для вас “труднає врємя”, а для таких жлобів, як він, то саме час до збагачення. )))

    2. В такий тяжкий час наші хлопці воюють ,а ти сцуку херню пишеш а твій армян наживається

    3. Який плюс, він податки платить всі справно і чесно ?

    4. Ви знущаєтесь ? Порядна людина ? Не смішіть мої п’яти , чого ж ця порядна людина не оформила продавця ? Бо якщо ти наймаешь продавця це вже друга котегорія , а тут і податки вище , а на першій категорії ти немаешь права наймати робітника . І що виходить , ваша ” порядна людина ” дурить усіх нас і неякої пользи для нашої громади немає , тільки для його корману . Так що треба думати головою і на наступних виборах гнати усю цю нечисть поганою метлою .

  10. Пи,,дец не знає куди гроші діти ,,,з нього такий господарь як з мене балерина,нахопався споруд з допомогою той нашої корови ,,це ще надо спросити з неї

  11. Он всех на хYю вертел. Наглая морда. В цехах а Роксоланах у него фасуют наркотик. Это он распространяет.

  12. Чего развонялись ему нужно спонсировать сынков своих которые “защищают” Украину в рядах войск Сан-Тропе. Все их сыновья выехали .

  13. Это ещё не вершина айсберга проделок Газияна. На сегодняшний день самая главная его нажива-это реализация им гуманитарной помощи. Тоннами идёт продажа гуманитарочки в его магазине по ул. Одесской. Он уверен в своей безнаказанности так как он и его братья состоят в преступных группировках при этом имея надёжную крышу на верхах. Братья Газияны ещё имеют и инвалидности, которые им были любезно предоставлены для освобождения от мобилизации их сыновей. После получения инвалидностей они вместе со своими сыновьями свободно ездят по заграницам. Армену Роксоланы давно покоя не дают он и там хочет свои армянские щупалы распустить. Они цари Овидиополя и им этого мало. Голова Овидиопольской ОТГ сама пляшет под их дудку. Понятен тот факт, что журналистам тяжело расшевелит это змеиное кубло, а остальные инстанции проплачены газиянами.

  14. Якщо відомі факти розкрадання гуманітарної допомоги та її продажу звертайтеся за контактами.
    +380442569991
    callcenter@ssu.gov.ua

  15. Газиян порядочный человек, если может строить мафы в такое трудное время то это только + для нашей громады

    1. Який “+” несе для громади пустий і непрацюючий маф? Навіть за землю оренду неможливо взяти.
      Чи можливо є “+” від неоформлених працівників?

      1. Скільки податків він заплатив за 2021 рік ? Напишіть сумму і ми подивимось який він порядний

  16. Хлопці вмирають, віддають своє здоров’я а ці криси тут ділять, пилять і наживаються. Для них не існує ніякої війни, війна лише для бідних хто не відкупився та не виїхав за кордон. Поки цих уродів рідні та близькі не будуть на війні вони нічого не зрозуміють.

  17. Дуже-дуже цікаво,а хто так роздає в центрі землю (іноземцям) ,а місцевому нимає..Мабуть місцеві мало платять ???.

    1. Депутати сільської ради+ голова сільської ради Савєльєва , наступного разу думайте за кого голосуєте, а не голосуйте за тих хто вам дає пачку гречки ДоВБаЙ….Би

  18. Депутаты ему земли под МАФ не давали.
    Ему землю дали через исполком который полностью контролируется нашей головой.
    Исполком состоит из работников поселкового совета. Подчиненных головы.

  19. Это чмо Газиян по ходу очень нужный человек для головы Овидиопольской ОТГ. Но нужен ли он громаде как депутат? Депутат, который как питух всё под себя гребёт. Не много ли всего в одни руки? Ему что в башку трахнит то он и в реаль осуществляет. Завтра ему захочется казино и бордель и члены исполкома и депутатский корпус ему всё это предоставят.

    1. А почему бы не открыть в поселке казино и публичный дом? Все равно это есть в Одессе! Дом быта можно выкупить и сделать отличное место для отдыха! И свящинник недалеко. Погрешили и сразу же на исповедь!

  20. Судья Армян, Прокурор Армян, Адвокат Армян, Депутат Армян. Вопрос, мы что в Арсений или нас захватили!!!

  21. Армэн давно не управляит трамвайчиком

  22. Да он вас всех на хрене вертел.
    Вы за него в следующий раз снова проголосуете.
    Он вам пару пакетов макарон даст и дело в шляпе!

Comments are closed.