«ЗЕРНОВА ІНІЦІАТИВА»: ДЕСЯТИЙ ДЕНЬ ПРАВООХОРОНЦЯМИ БЛОКУЄТЬСЯ ЕЛЕВАТОР НА ПІВДНІ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 4379

20 травня 2023 року. БІЛЯ ПОРТУ ЧОРНОМОРСЬК (Одеська область) десятий день блокується робота компанії «ТРАНССЕРВІС 2008», яка займається наданням послуг зі зберігання, переробки та транспортування зернових культур на Півдні України. Десятий день на території компанії знаходяться співробітники Бюро економічної безпеки з м. Київ, які зображують бурхливу діяльність, «встромляючись» в екрани своїх телефонів та переглядаючи ролики у соціальних мережах.

Слідчі дії, проводяться в рамках кримінального провадження, яке зареєстровано у відношенні юридичних осіб, які не зберігають жодного кілограма зернових на території елеватора компанії «ТРАНССЕРВІС 2008». Під час цих нібито слідчих дій, реальні дії по якому були проведені в рамках одного світового дня ще 11 травня 2023 року, правоохоронці блокують можливість проведення господарської діяльності компанії «ТРАНССЕРВІС 2008», відносно посадових осіб якої не порушено жодного кримінального провадження та не накладено жодного обмеження судовими рішеннями.

При цьому самі так звані правоохоронці витрачають свій робочий час на перегляд роликів у соціальних мережах та проводять якісь перемовини телефонами з поки невідомими нам людьми. Візуально ніхто з них не зафіксований за проведенням слідчих дій.

Скільки це ще буде продовжуватись? Однозначно не може на це відповісти ніхто. А самі правоохоронці пояснень не надають, уникаючи спілкування з журналістом.

Цікаво лише одне – відповідно до ч. 10 ст. 236 КПК України, всі свої дії під час обшуку правоохоронці зобов’язані фіксувати за допомогою аудіо- та відеозапису. Чи всі десять днів включена їх відео камера?

Цікаво потім переглянути відео цих десяти днів, звичайно, якщо кримінальне провадження № 41022100000000598 від 21.11.2022 року взагалі зареєстроване з метою правосуддя, ані задля якихось інших, невідомих нам цілей.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

14 thoughts on “«ЗЕРНОВА ІНІЦІАТИВА»: ДЕСЯТИЙ ДЕНЬ ПРАВООХОРОНЦЯМИ БЛОКУЄТЬСЯ ЕЛЕВАТОР НА ПІВДНІ УКРАЇНИ

  1. Попроси Мурад обратиться к народному депутату.
    Помню, что хорошие фотографии были. Колебошин обязательно поможет навести законность!

  2. Варшик сыкло иди ваенкомат снимай как взятки берут или боишся

  3. Зато дорога чиста і можна їздити, пилу не має, нехай блокують і далі!!! Все одно для громади коштів нуль від них.

    1. Дуже цікаво,а звідки з’являються гроші в громаді,для ремонту цих доріг?не з податків підприємств,в тому числі і цього підприємства!

      1. Розкажіть це людям, які живуть біля них і не можуть вікна відкрити від пилу. З яких це пір дозволено в притул до житлової забудови будувати елеватор? Звісно, якщо за бабло шавки Васькині не змінять зону у генплані, такі наприклад ви@лядки як гАЛБУР. Взагалі пох на цих комерсів… вони якщо і платять то копійки в то в кармани всяким мєнтам, податківцям. Фуфланідзе поцікався скільки вони заплатили податку за землю, коли і кому?

        1. Людям далі ділянки під садові будинки, а вони побудували хороми

  4. Дуже цікаво,а звідки з’являються гроші в громаді,для ремонту цих доріг?не з податків підприємств,в тому числі і цього підприємства!

  5. Такі ділки зернові , прям чесніше нікуди !!! Не даремно взялись них, хоть хтось ! Вивозять зерна на мільйони долларів, а податків нуль !

  6. Если за такое время не выдвинуто ни каких обвинений , значит на лицо заказ конкурентов , срывается Государственная программа,, Зернової угоди,, большое количество людей сидит без работы а эти несчастные исполнители ,, слідчих дій,, сами не знают шо делать , им дали команду – Фас ! и они ее выполняют , создавая видимость ответственной работы , этакое состояние запора , при бурной работе организма .

  7. На поле боя опаснее но ты видишь врага , у тебя есть шансы его одолеть , но вот с внутренними шо делать , их вред в законе , получив власть они становятся не доступны для тех же законов , что призваны блюсти , вот и творят беспредел , захочу – закрою Элеватор , захочу открою Аквапарк , все дело в размере занесенного чемоданчика , шкуренки продажные , даст Бог пацаны вернутся – всех по Альтфатерам расспакуют , каждая крыса тыловая в свою нору залезет .
    Слава Украине , и тем , кто за нее свою жизнь отдает , чтоб ОНА жила .

    1. Пацани вернуться а ви що чекаєте ,,чому пацани а не ви

  8. Налоговая милиция, которую назвали теперь бюром, как были хапуги и взятошники так и остались

  9. Заказний ролик журналісту. Ніякої доказової бази , що товариство під егідою угоди не прикриває чорні схеми , як раніше були викриті схеми з гуманітаркою. Правильно , кому війна кому мати рідна. Журналіст на не зрозумілій мові безграмотно за гроші показує зрадоньку, а сам тихенько бере гроші і йде. Якщо це не так , то хай цей мужчина зайде в підприємство з незалежним аудитом, а не допомагає схематозам обходити закон

Comments are closed.