ПОСТАВ ЗАПИТАННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Кількість переглядів 3876

Редакція «Альтернатива.орг» пропонує діалог з владою. Понад два роки ми намагались знайти механізм спілкування з владою, пропонувались різноманітні варіанти та формати, все марно. Лідія Іванівна Савельєва хоче діалогу, але у кабінеті без відео камери.

Не кожна людина готова до відкритого діалогу, не кожна людина готова задавати відкрито незручні запитання.

Тому я спробую виправити цю прогалину. Редакція готова приймати запитання до голови, навіть анонімні, але тільки ті, що стосуються повноважень селищного голови. Враховуючи, що ми редакція приватна, за кожне запитання ми встановлюємо плату – 200 грн.

Наші гарантії:

  • Повна анонімність. Ми не повідомимо персональні дані запитувача. Тільки у разі, якщо запитувач сам про це буде прохати.
  • Запитання буде задано голові під відео камеру, відповідь голови буде опублікована у повному обсязі.
  • Голова не буде заздалегідь знати запитання.

Ваші зобов’язання:

  • Оплатити 200 гривень через банк на розрахунковий рахунок ФОП Варшанідзе Р. А.:
    Найменування отримувача
    ФОП Варшанідзе Роман Автанділович
    РНОКПП одержувача (код ЄДРПОУ): 2618309578
    Рахунок у форматі IBAN
    UA813052990000026000044908194
    Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»
    Призначення платежу: «Збирання, створення та поширення інформації; Запитання голові Савельєвої Л.І.; (саме запитання – стисло)»
  • Відправити запитання на нашу електронну адресу: alternatyva.org@gmail.com з обов’язковим вказанням у темі листа «запитання голові Савельєвої Л. І.»

Якщо комусь незручно робити оплату через банк, можна це зробити в касу редакції (з обов’язковою видачею фіскального чека) в офісі за адресою:
смт Овідіополь, вул. Портова, 7.

Телефони для зв’язку:
050-395-0003
068-895-9856
063-227-9592

Це початок такого проєкту, тому, якщо виникнуть нестикування, або якісь незручності, ми обов’язково будемо їх виправляти.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
11
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

44 thoughts on “ПОСТАВ ЗАПИТАННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

  1. Коли (день,місяць,рік) буде заасфальтована вулиця Лазаревська ? Також провулок,який знаходиться поміж вул. Соборною і вул. Лазаревською. Коли йде дощ,решта щебеню і багнюка тече аж до вулиці Лесі Українки. Таке враження,що цей відрізок не належить до нашого містечка,і наша влада навіть не знає де ця вулиця знаходиться.

  2. Де гарантия,що відповідь буде правдивою,ми звикли, що нам багато що обіцяють

  3. Один, единственный вопросик:
    – Подскажите пожалуйста, сколько можно тыбзить в тихаря ? Ям на дорогах Овидиополя все больше и больше.
    – Когда вы уже начнете ну хотя бы немного на велосипеде по городу кататься и изучите эту проблему ?)

    1. Як можна бути також патріоткою коли всі бугаї сидять біля неї

  4. А сколько будет стоит задать вопрос Газияну Армену(Готов деньги принести вам лично)? Вопрос звучит так; Когда ты уже армянское рыло прекратишь п…ть гуманитарную помощь и реализовывать её в своём магазине а так же по другим торговым точкам?

  5. З повагою до Вас Роман, але платити за брехню (відповідь) від Савельєвої це не раціонально. Вона всеодно нічого путнього не скаже, та ще й нічого не зроби. Відповідь на асі проблеми буде одна, наразі не має коштів, чекаємо Перемоги!

  6. Питаннячко є,коли твій синок візьме юльку бакуло заміж,ховаються у автівці та поза вуглах поки її чоловік за кордоном

    1. Шо тобi особисто ,дасть вiдповiдь на це питання?

      1. Запрошувальний квиток на весілля наприклад)

    2. Спасибо, но 200 грн. лучше на ЗСУ переведу чем недо журналисту

  7. Ледаре, не хочеш працювати журналістом і напружувати мініатюрний мозок запитаннями – зміни професію, країну, стать і орієнтацію. Як варіант стань проституткою з паспортом громадянки Грузії і законно бери з клієнтів по 200 ларі за годину спостерігання, як ти будеш під камеру лизатися з жирухою.

    1. Він і так проститутка,бездарна,як і вся його нікчемна родина,лише послухайте як він з себе чавить українську,патріот недороблений

  8. Савельева обязана в полном объёме давать отчёт населению,а население не должно платить для того чтоб задавать вопросы главе громады!!! По этому предлагаю чтоб она вышла к народу и говорила с нами с глазу на глаз а не через посредников!!!

  9. Акція називається – заплати 200грн, і почуй якусь “йухню” від СЛІ на своє питання 👎 Не витрачайте марно гроші. Завжди задавайте питання офіційно, щоб отримати офіційну відповідь. А так, то ніхто не дасть вам гарантії, що ви отримаєте змістовну і вичерпну відповідь. При цьому, ваші грошики тю-тю 🤭😅

  10. Вопрос –за что и в каком размере была выдана премия директору КП Водопостач Дядику в 2022-23 г. из средств ОТГ . 200 гривен перевел на ваши реквизиты

  11. Виставте реквізити для прийому в USD Tether TRC 20 може хтось сильно анонімний оплатить

  12. Не ведитесь на этого пройдоху,все ваши вопросы обсудятся заблаговременно до “прямого эфира” с савельевлой,а потом сыграют спектакль…

  13. Договорняк Савельевой и Суховия идет по швам, голова сливает Суховия и его предприятие!!! Суховий Все записи предоставишь в НАБУ на своих друзей которых ты записал, вот они обрадуются когда увидят себя в деле и в телеграмм каналах все эти фото вечеринок!

    1. Всем по%уй на фото вечеринок ,идиот !

  14. Романе хочу привернути увагу до бездіяльності селищної ради, за адресою Одеська область, Овідіопольський район, смт. Овідіополь, вул. Дзержинського, 80-б, кадастровий номер 5123755100:02:004:0863, цільове призначення для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за цією адресою іде виробництво та комерційна діяльність, використання не за цільовим призначення, порушення земельного кодексу та не сплата податку. Виробництвом та комерційною діяльностью займається Томиловський Михайл, с. Барабой. Питання вирішив з головою Савельєвою Лідія Іванівна, через хабар кожного місяця у розмірі 1000$. Цю інформацію він відкрито говорить. Та ще причетний заступник Павло Залива! Громада просимо вас Романе провести розслідування!

  15. КП Водопостач хозрасчетное предприятие ,какие премии из бюджета ?!!! О чем вы говорите , они должны зарабатывать ,а потом получать премии !!1 Савельева , ты в конец оXре***ла ????!!!

      1. Не переживайте, ЛІС кине з бюджету ще кілька мільйонів наших гривень. Крадії як крали, так і продовжать красти. Нічого не зміниться.

  16. Так Дядик каждый месяц заносит Лилке конверт

  17. Краще підтримати фінансово тих, хто недавно був мобілізований, і тих, хто зараз на фронті, А не на безглузде інтерв’ю із людиною, якій завжди було насрати на жителів ОТГ. До відповідальної людини, ніколи не виникає ніяких питань.

  18. Лилия Ивановна развелась со совим мужем и теперь все нечесно нажитое имущество оформляет на него. Хотелось бы знать о том: кто ее муж сегодня официальный? Я вам скину деньги сегодня и отправлю вопрос на почту!!!!!

    1. Сегодня ее муж лежит в тумбочке и работает на батарейках

  19. КОЛИ ЗАЛАТАЮТ КЛАПТИК ДОРОГИ, ВІД ТОЧКИ НА МОЛДОВІ ВНИЗ ДО ЛІКАРНІ ???? Я ВПЕВНЕНА ЯКЩО ТОЮ ДОРОГОЮ ТРЯСЛАСЬ В НАШИХ МАРШРУТКАХ САВЕЛЬЕВА ТО ЦЕ БУЛО Б ШВИДКО ЗРОБЛЕНО!!!
    ПРОШУ ВІДПОВІДЬ !!!

  20. Питання, звісно що є. Але платити за це гроші, я не готовий(навіть 5грн)

  21. Вопрос номер один:
    Когда откроют доступ к озеру? Все детство там купались,а тут на тебе перекрыли!!!

    1. У 2033 році:
      «СТАВОК НА СКУРТІ» в смт. ОВІДІОПОЛЬ ЗДАНИЙ в ОРЕНДУ РАЗОМ з ЗЕМЕЛЬНОЮ ДІЛЯНКОЮ. ДОКУМЕНТ
      Договір підписаний у 2008 році на 25 років між Овідіопольської РДА та ТОВ “Арго ЛТД”.
      Від імені Овідіопольської РДА договір підписав перший заступник голови Овідіопольської РДА Шершенецький В. В.

  22. Почему те кто поливает теплицы платят как физ.лица за воду они ведь занимаются коммерческим видом деятельности.

Comments are closed.