ВИПУСКНИЦЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО ЗЗСО ОТРИМАЛА 200 БАЛІВ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 2317

Випускниця Овідіопольського загального закладу середньої освіти Трум Юлія Дмитрівна закінчила школу з Золотою медаллю та отримала 200 балів на сесії національного мультипредметного тесту (НМТ) з історії України.

На всіх сесіях НМТ Юлія отримав наступні бали:

  • 200 балів з історії України;
  • 190 балів з української мови;

Вітаємо Юлію з таким успіхом та бажаємо реалізації найсміливіших задумів!

По матеріалам: Світлана Сапіга

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
5
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ВИПУСКНИЦЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО ЗЗСО ОТРИМАЛА 200 БАЛІВ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

  1. Напиши, скільки балів у цієї дівчинки у свідоцтві про здобуття повної загальної середньої освіти (атестаті) з предметів “українська мова” та “українська література”.

    Просто заради сміху над педагогами (рабами, завдання яких – супроводжувати дітей повноправних громадян до школи/ментора.

    1. Ты, п@дл@, платишь копеечные налоги, или вообще от них уклоняешься, из-за чего учителя получают копеечную зарплату за свой р@бский труд. И ты ещё свой чёрный рот открываешь, сyк@ зарвавшаяся?

    2. А чому ананім? Що сміливості нема? А якщо хочеш побачити атестат , чи провірити знання, приходь і поговоримо! А то мабуть свого імені не можеш навіть написати правильно! З повагою мама Юлі!

      1. Молодець, мама Юлії, правильно відповіли цій нікчемності. Якби пішов на фронт, то він не мав би часу “заради сміху над педагогами”…
        Ви виховали не тільки красиву, а й дуже розумну дочку. Ії чекає блискуче майбутнє. Здоров’я та щастя Вам.

  2. Напиши про твою освіту, “повноправний громадянин”, де тебя навчили гнати таку херню, просто заради сміху над педагогами (рабами, завдання яких, втрачати час на таких виродків, як ти).

  3. На всіх сесіях НМТ Юлія отримав наступні бали: ….
    Ахахахах придурок )))) даже напистать грамотно не может … Юлія отримав

  4. Вітаю! Бажаю в майбутньому тільки перемог. Успіхів, тільки успіхів. Хоч не знаю особисто, але дуже радію успіху наших випускників.

Comments are closed.