ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ: ВІДКРИВАЄТЬСЯ ВІДДІЛЕННЯ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ

Кількість переглядів 1759

З 01 серпня 2023 року в КНП «Овідіопольська лікарня» відкривається відділення паліативної допомоги в якому для пацієнтів створені комфортні умови у двомісних палатах з туалетом та душем.

Паліативна допомога — це спеціалізована медична допомога людям із серйозними захворюваннями, такими як: онкологія, серцева недостатність чи після серйозних травм. Поєднує соціальні, психологічні й духовні аспекти піклування про пацієнта.

Як безоплатно отримати паліативну допомогу в нашій лікарні?

Паліативна допомога надається пацієнтам, відповідно до критеріїв призначення Пацієнта, що потребує паліативної допомоги:

  • за електронним направленням лікаря первинної медичної допомоги саме на паліативну допомогу;
  • за електронним направленням лікуючого лікаря.

Термін перебування Пацієнта, який потребує паліативної допомоги, у відділені паліативної допомоги від 12 до 14 діб. Це визначається членами мультидисциплінарної команди та фіксується в Плані спостереження, У разі потреби визначаються заходи, що здійснюватимуться за місцем проживання/перебування Пацієнта відповідно до Плану спостереження.

По інформації: КНП «Овідіопольська лікарня»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ: ВІДКРИВАЄТЬСЯ ВІДДІЛЕННЯ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ

  1. Это прекрасно, особенно психологическая помощь вам Рома будет очень кстати,возможно вас вылечат и вы станете полноценным членом общества.

  2. Самий крутий лікар це матюшенко

Comments are closed.