ОВІДІОПОЛЬ: ДТП. ALABAMA НАЗДОГНАЛА TEXAS

Кількість переглядів 2987

25 липня 2023 року в Овідіополі водій мопеду, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, в’їхав в автомобіль ВАЗ, який був припаркований по вул. Т. Шевченка напроти будинку № 145.

В результаті пригоди ніхто не постраждав. Водій мопеду на ім’я Олександр від проходження медичного обстеження відмовився. Поліціанти склали на нього декілька протоколів, у тому числі й за ст. 130 КУпАП.

Рішення по справі буде приймати суд.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ДТП. ALABAMA НАЗДОГНАЛА TEXAS

  1. Так і шо ???

    мопед на штраф. Майданчик не забрали ?
    130 ту або Кочко або Ганзій відмінять ?
    і на тому все ???

    а про який техпаспорт він каже ???
    з номерами на реєстрації Texas ???

  2. Романе чому депутати Овідіопольськой ОТГ від забороненої партії ОПЗЖ такі як Авраменко, Малицька, Трофіменко та інші негідники не склали мандат або не вийшли з цієї партії, коли хлопці гинуть ці негідники сидять та кошмарять підприємців????? Візьміть у цих негідників інтервʼю чому вони досі не виіхали до орків та оркостаніі пацюки?????

  3. 10500 мопед? Он видно убитый капец!) У меня велорама стоит дороже!)

  4. Из-за таких дятлов и гоняются за мопедами.

  5. ШОЙ ТО УТРЕННИЙ ВОПРОС К РОМАНУ ПО ВОДЕ ИСЧЕЗ С КОММЕНТАРИЕВ . ВИДАТЬ КАК И САВЕЛЬЕВА , НЕ ОТВЕЧАЕТ РОМА НА НЕУДОБНЫЕ ВОПРОСЫ .

  6. Считаю, что тянуть прикол с пожилого человека пусть даже нарушившего. Не достойно для любого человека, а тем более для журналиста.

Comments are closed.