ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА: ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ РРО/ПРРО

Кількість переглядів 1314

Державна податкова служба України повідомляє, що починаючи з 01 жовтня 2023 року до порушників порядку проведення розрахунків у готівковій та безготівковій формі будуть застосовуватися штрафні санкції незалежно від сфери діяльності.

По інформації: ДПС України

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА: ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ РРО/ПРРО

  1. Доповню про оформлення продажів через кур’єрів/доставку:

    https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/print-698377.html

    Застереження від мене: вірити податківцям не раджу. Просто інформую про їхні забаганки і фантазії. Читайте і виконуйте закони України та Конституцію України.

  2. А что о там Газик на своих владениях всех официально оформил ? Суховий всех оформил?

  3. Это перемена!!!! Щас все вообще закроются и себ+ться отсюда

    1. Яким чином застосування РРО змусить закритись? Реєстрація розрахункових операцій наведе порядок у бізнесі.

    2. Тим хто працює нелегально …
      Не зареєстрований ФОП .
      Без ПРРО .
      Не оформлені робітники .
      І т д …..
      Закривайтеся поки не пізно і
      Валіть хто-куди …

  4. Пане Романа до Вас є велике прохання від жителів Овідіопольскої ОТГ. Дізнайтеся будласка коли видавалася гуманітарна допомога для осіб першої категорії (це особи с обмеженою працездатністью та особи вік яких перевищує 80+ років). На початку січня буда видана гуманітарна допомога потім в квітні видовали по 5 км борошна але особам які по тій чи іншій причині не змогли забрати в день видачі то в інший день уже не змогли отримати то борошно. (До речі борошно разфосовувалось в крамниці газіяна, кто не отримав в тої крамниці його і продали). Але річ в ішному газіян регулярно отримує гуманітарну допомогу для мешканців громади але разом з ліхненко торгують нею в крамницях та через соціальні мережі. Проханя особисто до Вас пане Романе зробіть журналістских запит на імя голови чи на особу відповідальну за видачу гуманітарної допомоги так як є підозри, що вся продана гуманітарна допомога газіяном по документам є розданою особам 1 категорії. Вони маючи дані осіб першої категорі списують кожного разу всю продану ними гуманітарку. Списки осіб опублікуйте в відкритий доступ де буде вказано хто і коли получали гуманітарну допомогу. газіян себе уже бачить в креслі мера Овідіополя тому і стосунки з савельєвою в нього уже не такі теплі як це було раніше газіян і ліхненко не хочут уже з продажі гуманітарної допомоги виплачувати савельєвої великі відсотки вона на це не згодна. Вона хоче як раніше)). Романе сподіваємося на Вас і чекаєио вашої допомоги і підтримки.

  5. яка ще Савельєва ?
    які ще там відсотки ?
    ви при своєму розумі ?

    я не фанат Савельєвої !!!
    але ж хочу вам сказати …

    Наберіться вже розуму !
    увімкніть здоровий глузд !

  6. Значит ты точно фанат газияна. В Овидиополе только не уважающий себя человек может быть фанатом савельевой или фанатом газияна. Не считая депутатского корпуса которые все на отлизе у савельеой. начиная от газияна и заканчивая авраменко. Все отлизывают своей госпоже. газиян за доверия на дерибан гуманитарной помощи и за наилучшие арендные места. авраменко за денежные откаты отмытые на выдаче земельных участков (страна воюет а авраменко сыну отмечает юбилей 10 лет где приглашенных около сотни человек) в той же нары что и савельева отмечала свадьбу сыну.

Comments are closed.