ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА ВИДІЛИЛА ГРОШІ НА ЗСУ

Кількість переглядів 2019

14 серпня 2023 року Овідіопольська селищна рада Одеського району Одеської області отримала лист від голови Одеської обласної державної адміністрації Кіпера О. О. з пропозицією виділення коштів на Збройні сили України.

15 серпня на позаплановому пленарному засіданні Овідіопольської селищної ради відповідні рішення були винесені на розгляд депутатам та одноголосно проголосовані. З бюджету селища на рахунки ЗСУ надійде 700 тис. грн.

Депутат Овідіопольської селищної ради Чегодар Н. А. запропонувала прийняти програму та виділяти кошти на потребу Збройних сил України регулярно. Ця пропозиція викликала зухвалий спір між депутатом та селищним головою (подробиці дивиться у відео).

Вирішили – дослідити пропозиції депутата Чегодар Н. А. та розглянути їх на комісіях.

Після голосування, селищний голова передала Почесну грамоту депутату Овідіопольської селищної ради Литвинчуку В. Д. від голови Одеської районної адміністрації Крука Ю. Ю.

Також Савельєва Л. І. зачитала лист від фінансового управління Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району з подякою про підтримку, яку бюджет Овідіопольської селищної ради вже здійснив для підтримки мешканців Сергіївської громади, які постраждали від обстрілів рашистів.

Цю подяку Сергіївська селищна рада, напевно, здійснила після матеріалів нашої редакції, коли депутат Овідіопольської селищної ради Газіян А. В. висловив свої обурення, що йому ніхто не говорить «спАсИбА». Більше детально у відео:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА ВИДІЛИЛА ГРОШІ НА ЗСУ

  1. Поки “по голові не настукали” ніхто навіть не подумав вносить таки зміни до бюджету. Якби не лист голови Одеської ОДА, ніхто б так нічого й не робив.

    1. Ви зараз серйозно???
      Неодноразово, наша громада, допомагала хлопцям з ЗСУ!!! Це доволі розповсюджена інформація… Ви на стільки «уважний», що крім свого яду, нічого корисно не взмозі відтворити !

      1. Питання не приватну допомогу. Питання за допомогу з бюджету селищної ради. Уважно подивитись діалог Чегодар та Савельєвої.

    2. Насправді це ху@ня, треба з бюджету конкретно закуповувати необхідне, в тому числі і мавіки, а так гроші роздерибанять по дорозі

  2. А почему газияна нет?)) Принимает очередную партию гуманитарной помощи и готовит её к реализации. Из 27 депутатов только 17 пришли. Остальным оно не надо. Где бокалов газиян колесник соболевский и другие лица? Вообще ох…ли. С газияном понятно у него свои мутки. Он ведь уверен Лидочка его прикроет. Почему он официально не устраивает на роботу своих работников и выдаёт им зарплату в конвертах, да потому что Лидочка его всегда прикроет)).

  3. Да и х..й с ней, с той савельевой. Ей как и депутатам п…й на комиссии сессии и громаду в целом. она получает ЗП 86 тысяч гривен не считая взяток и откатов.

  4. Цікаве число 700 тисяч грн. на сесії де газіян сказав своє вже відоме “бляха 200 разів спасибі” було сказано що саме цю суму Овідіопольська ОТГ заощадила. І тут глава ОВА а. Кіпер звертається з наказом-проханням надати їх на потреби ЗСУ. Тут буде трохи конспірології, О. Кіпер є корупціонером про його махінації писали журналісти коли він працював ще в Києві (за ним багато злочинів, особливо ДТП і корупція). Швидше за все глава Савельєва не могла спати думала як списати 700 тисяч грн, і доручила своєму лакею Литвинчуку(який хизувався дружбою і зв’язками з Кіпером) провести легку бесіду з главою ОВА, про ці кошти і їх деребане в кишені. Коли країни ЄС надають нам допомогу вони надають її у вигляді військової допомоги на суму (це означає що вони можуть навіть не надавати кошти а надавати те що нам потрібно за ці кошти які вони виділили), треба щось схоже провести і в Овідіопольський ОТГ, а то буде як сказав газіян: пиріжки дав а спасибі не сказали бляха муха. У бюджеті наші кошти і витрати, ми хочемо знати куди вони пішли і на що не осіли в кишенях Савельєвої, Литвинчука і Кіпера.

    1. Еб@ть у тебя бурная фантазия

  5. Так это не новость что дядик будет замом головы. Савельева это место пообещала ещё до войны. У них договорённость с отцом дядика помните такого олежку дядика морпеха местного разлива. Ветеран Афганистана участник АТО палкан (полковник морской пехоты) только когда началась полномаштабная война олежку ветром здуло. Не пошёл воевать и сыночка не пустил. А на…й надо лучше домики себе строить народ наё…ать. Отнесёт дядик младший голове в начале месяца дань и делает что хочет. Так что они повязаны между собою. Савельева от кормушки ещё лет 10 отходить не собирается а Чегодарь мечтает выбить с под Лиды кресло мера так можно поскорее ведь время тикает не в пользу Чегодарь и если Савельевой 55 то Чегодарь 65 возрастной разрыв велик. И только армен газиян уверен что головой (или х…ем) Овидиопольской ОТГ будет именно он. Кстати днями армен и лихненко получили очередную партию гуманитарной помощи которая включает в себя абсолютно новые вещи (ассортимент осень-зима) продуктовые наборы и предметы личной гигиены. газиян и лихненко решили 15% раздать переселенцам 85 % продать и деньги прикорманить.

  6. На одеських і не тільки ТГ-каналах з’явилися публікації, ілюстровані підписаним майбутнім генпрокурором Кіпером листом на бланку Одеської ОВА/ОДА від 11.08.2023 вих.№1/01-23/8268/2-23 з додатком про “субвенцію” з бюджету місцевого бюджету обласному.

    Хочу проінформувати акторку Савельєву, її спільницю і “режисерку” Чегодар, що субвенція (вид трансферу) ніколи не надається з нижчестоячого бюджету до вищестоячого, що Програми фінансування ЗСУ в бюджеті Овідіопольської ОТГ не існувало і не могло існувати, і тому цей лист-вимагання Кіпера слід було викинути у смітник, а не ґвалтувати депутатів і “заднім числом” доповнювати бюджет “програмою” перерозподіляти на цю програму кошти, щоби віддати ці кошти для фінансування кар’єри Кіпера.

    Савельєва, Чегодар і ще 15 злодіїв будуть проклянуті і покарані, бо вони присягу давали не Кіперу, а виборцям, у яких вкрали кошти, призначені для забезпечення потреб і функцій громади.

    Колись в Україні вже проводилася “продразвьорстка”. Тепер – “коштразвьорстка”.

Comments are closed.