ОВІДІОПОЛЬ: ДТП З ПОСТРАЖДАЛИМ НА ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКА

Кількість переглядів 3782

16 серпня 20223 року в Овідіополі на перехресті вулиць Євгена Колісниченка та Дністровська трапилась дорожньо-транспортна пригода між двома автомобілями. В результаті ДТП постраждала водій одного з автомобілів.

Водій автомобіля Hyundai Sonata рухаючись вул. Дністровська при виїзді другорядної дороги на перехрестя не надала перевагу автомобілю ВАЗ-2106 з причепом, який двигався по вул. Євгена Колісниченка.

В результаті ДТП автомобілі отримали пошкодження. Водій автомобілю Hyundai Sonata була доставлена у лікарню.

Діана Лагуньонок, яка керувала автомобілем Hyundai Sonata звинувачує водія автомобіля ВАЗ-2106 Даниїла Матвиєнко у тому, що він рухався з вимкненим світлом тому вона його не помітила. Даниїл всі спростовує.

На місці прибули поліціанти. Вирішується питання реєстрації матеріалів до ЄРДР в рамках якого буде встановлена вина кожного з учасників пригоди.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ДТП З ПОСТРАЖДАЛИМ НА ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКА

  1. Не знаю чё там у ВАЗ было включено или выключено, но увидеть машину когда свет горит, вполне себе можно было. Видимо дама на полнейшем расслаблен ехала и даже особо и не смотрела по сторонам

    1. Не знаю чим ви слухаєте, але водій “Sonato”, каже що світло у цей час не горіло. Горів лише перехід.

  2. Перевірити як вона може водити авто,знаю таку даму що в однин бік їхала чуть мене не збила,потім назад їхала і теж саме,,і що тут поробиш,а потім беруть гріх на душу

    1. Може то просто вам пороблено!? 🤔

    2. Дуже схожа ситуація, коли я іду п’яний по середині дороги. Таке відчуття, наче всі мене хочуть збити. Якісь неадекватні ті водії

  3. Евгений Колисниченко наверно в гробу переворачивается от обилия дтп на его улице

  4. Ладно,он ехал без света. А ты сама? Или фары светят у sonata не вперёд?

  5. Фари там нідочого…
    ДТП сталося близько 20:00
    було ще видно …
    Ніхто з учасників ДТП не викликав ані поліцію ані швидку …
    Коли зовсім інші люди зателефонували 102 і 103
    І швидка і поліція приїхали за хвилин п’ятнадцять …
    А у Діани грудна дитина сиділа у машині без спеціального крісла !!!
    нефакт що вона уважно дивилась на дорогу …

    1. Дуже цікава ситуація. Знаю цю людину з машини “Sonato”. І вона завжди мала дитяче крісло. І з малюком рідко кудись виїжджала.

  6. Диана на дорогу не смотрит. Очень опасно водит

  7. Я Один раз на Форде ехал, она вылезла на дорогу ,вильнул объехал ее,в этот раз она на дорогу вылезла аж до полосы ,о чем дальше можно говорить…

  8. Чому у водія “ВАЗ” руки трясуться? І якось дуже переживає. І голос якийсь не впевнений, думаю він щось намагається приховати. Камери відеоспостереження?

    1. Он очень рад тому, что произошло. Это эмоции радости, чего Вы сразу «приховать»? Человек ехал по главной, ему разбили машину, руки трудятся от счастья)

  9. при виїзді на головну пропусти. правило написане кровью.

  10. На відео видно, що у ВАЗ горять задні габаритні вогні, але не горять фари головного світла і не горять стоянкові передні “габаритні” вогні, а це є несправністю, за наявністю якої забороняється експлуатація транспортного засобу.

    Скло фар головного світла не пошкоджено, тому на місці ДТП слід було ВАЗ тимчасово затримати через технічні несправності, які і призвели до ДТП:
    – пп.”в” п.31.4.3 ПДР – не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла;
    – пп.”а” п.31.3.4 ПДР – режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції як ВАЗ, так і причепа.

    **********

    Знову Паскаль у формі, носій влади, і знову його обслуговує Варшанідзе.

    Служіння інтересам влади є порушенням етики журналіста.

    Джерело: https://cje.org.ua/ethics-codex/

Comments are closed.