ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА СВОЇМИ ДІЯМИ РОЗПАЛЮЄ РЕЛІГІЙНУ ВОРОЖНЕЧУ ТА НЕ ВИКОНУЄ СВОЇХ ЖЕ РІШЕНЬ

Кількість переглядів 2940

В діях службових осіб Овідіопольської селищної ради є ознаки розпалу релігійної ворожнечі між мешканцями громади (ч. 2 ст. 161 Кримінального кодексу України). Використовуючи бюджетні кошти на офіційний сайт селищної ради, Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна навмисно вітає тільки представників однієї релігійної конфесії, які тісно пов’язані з ворожою московською церквою.

15 серпня 2023 року я завітав до відділу діловодства та інформаційної діяльності Овідіопольської селищної ради та поспілкувався з головним спеціалістом Івашко Світланою Ігорівною по двом питанням:

Перше: чому офіційний сайт Овідіопольської селищної ради, який утримується за бюджетні кошти, використовуються для вітання від імені Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л. І. з релігійними святами тільки прихожан однієї конфесії – християн Східного обряду? Від селищного голови я не пам’ятаю жодного привітання християн Західного обряду, протестантів, мусульман, іудеїв та віруючих інших релігійних конфесій.

Приклад:

В Україні є три державних свята, які співпадають з релігійними, це Різдво, Великдень та Трійця. Все інше, це бажання вислужитись перед громадянином російської федерації Капиловим:

Друге: чому при розміщенні інформації для мешканців громади, у переліку назв вулиць селищна рада продовжує вказуються старі назви, які вже були змінені рішенням селищної ради?

Приклад:

В останньому матеріалі, Світлана після нашої бесіди виправила назви вулиць:

Відповіді Світлани Івашко дивиться у відео сюжеті.

Наприкінці зустрічі, у зв’язку з тим, що переважна більшість працівників селищної ради відносять себе до християн Східного обряду, я нагадав Світлані Івашко, що з 01 вересня 2023 року Православна церква України переходить на Ново-юліанський календар.

Побачимо з ким голова буде святкувати Покрову та Різдво – з московією, чи з цивілізованим Світом.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

19 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА СВОЇМИ ДІЯМИ РОЗПАЛЮЄ РЕЛІГІЙНУ ВОРОЖНЕЧУ ТА НЕ ВИКОНУЄ СВОЇХ ЖЕ РІШЕНЬ

  1. Запорізька, а не “Запоріжська” 🤦

  2. Нарешті, Романе, ви взялись за владу громади, а не просто статейки ні про що. Фактаж поки що так собі, але старання помітні неозброєним оком.

  3. Почему до сих пор не аннулировали аренду московским попам в Овидиополе?чем закончилась история с русским паспортом человека андрея?

  4. И войны ненужно, и так друг друга перегрызут.
    Хотя бы батюшку оставьте в покое он нормальный человек .

    1. Нормальних росіян не існує в природі. Це нація-виродження.

      1. А якщо мати руська, так її вбити треба? Що за безглузд

  5. Може попкорном запастися?🤔😁 Чим далі, тим цікавіше. Цікаво, яка тема наступного сюжету?

  6. По перше хочу подякувати Лілії Іванівни за щире привітання зі святом. Так, це є дійсно приємно і цим ви нічого не порушили, це розуміють всі освічені громадяни. Ваше привітання додалося до багатьох інших привітань державних службовців, депутатів в Україні.  Автору статті теж хочу подякувати за те що обрав саме таку професію, а не на приклад хірурга. Також хочу висловити думку. Шановний «Адам Девайн» вона є жінка, мати, і має свій особливий вигляд як і будь-яка людина і вона нічого не приховує, а ви пане Адам Девайн дуже добре маскуєтесь…

  7. Новоюліанський календар — вдосконалена форма юліанського календаря, заснована на циклічному обертанні Землі навколо Сонця; тривалість року становить 365,242222 діб; містить 218 високосних років на 900 років. Календар розроблений сербським астрономом, професором математики й небесної механіки Белградського університету Мілутіном Міланковичем 1923 року.
    Новоюліанський календар використовує 10 з 16 автокефальних східних православних церков, зокрема Православна церква України з 1 вересня 2023 року.

  8. Савельева после такого в рай точно не попадет, потому что грешница 🙏🤔

  9. Святкувати можно шо завгодно,але не потрібно посадовим особам які сідят в сільскої раді за наши кошти нав’язувати це громаді

  10. Пишуть ці гидкі коментарі, ті хто святкує та ходить до церкви😅

  11. Романе що з орками із ОПЗЖ Авраменко Трофименко Малицька та Савельєва чемодан вокзал Оркостанія гнати цих виродків з нашої країни

    1. Таких крис як ти потрібно гнать в шию Колоборант сраний

  12. А чому в українських школах вивчають історію України, культуру України, українську мову і не вивчають історію Нігера, культуру Афганістану та чеченську мову?

    Може, Президент України, Верховна Рада України, Кабінет Міністрів України ставлять українців в Україні вище за представників інших національностей?

    Чи просто хтось давно не обстежувався у психіатра?

Comments are closed.