«ВОДОПОСТАЧ» В Ж©П€. ХТО ВИНУВАТИЙ?

Кількість переглядів 3467

15 серпня 2023 року на останньому пленарному засіданні Овідіопольської селищної ради депутат Наталія Анатоліївна Чегодар повідомила найнеприємнішу новину – комунальне підприємство «Водопостач» знаходиться у жахливому стані.

Як повідомила Наталія Анатоліївна, на комунальному підприємстві по два місяця не виплачується заробітна платня, а збитки підприємства за підсумками півріччя складають вже біля 8 мільйонів гривень.

Депутат Чегодар Н. А. пропонує провести спільне засідання всіх комісій Овідіопольської селищної ради та заслухати відповідних керівників структурних підрозділів КП «Водопостач» з метою зрозуміти, що відбувається на підприємстві та які кроки необхідно зробити депутатському корпусу, щоб стабілізувати ситуацію.

Чекаємо на це засідання. Нагадаю, що я вже встановив одного разу, як трактор комунального підприємства, придбаний за 2’500’000 грн (100’000 $ на день придбання), виконував роботи в центрі селища, але ніяких документів на ці роботи не мав. Директор Дядік О. О. не бачив у цьому проблему. Виходить, що дарма. Ось мій матеріал:

ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ВЛАДА БРЕШЕ

До речі, Овідіопольський селищний голова Савельєва Л. І. не відреагувала на мій матеріал. Напевно вона була зайнята перечитуванням коментарів, адже нашу голову цікавлять не критика журналіста, а коментарі АНОНИМів. Сподіваюсь поліція вже виявила цих «негідників» АНОНИМів та Лідія Іванівна зможе виплеснути на них весь свій гнів, замість наведенням ладу у громаді. Як говориться:

Чим би вона не тішилась, аби лиш не плакала”.

Коли Савельєва Л. І. відмовила мені в отриманні інформації по питанням, які мені надалі читачі, одне з питань було саме по проблемам КП «Водопостач» й саме по жахливої ситуації з надмірною зарплатою Дядіка О. О. та невиплатою заробітної платні простим робітникам. Ось відео, коли вона мені відмовила у надані інформації:

ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВІДМОВИЛАСЬ ВІДПОВІДАТИ НА ЗАПИТАННЯ ЖИТЕЛІВ ТА РЕДАКЦІЇ

Отже, на мою думку, персональну відповідальність за роботу КП «Водопостач» несе директор Дядик О. О. та Овідіопольський селищний голова Савельєва Л. І.

Організацію роботи постійних комісії покладено на секретаря Овідіопольської селищної ради Новікову С. Г.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

19 thoughts on “«ВОДОПОСТАЧ» В Ж©П€. ХТО ВИНУВАТИЙ?

  1. Завжди був і буду ЗА Наталію Анатоліївну Чегодар 👍

  2. А ты мені скажи буть ласка а скільки Чигодарььь продала земелюшки в Овідіопольському районі і скільки грошенят собі в карманы поклала і чому Варшанидзе не розслідує це питання і не посаде Чегодарьььь за грати.

    1. Ви що, вона ж платить кошти Варшанідзе

    2. а чого ти не розслідуєш це питання?

  3. Яка б не була Чегодар та її люди поважають !!!!!!!!!!

  4. Круто, тепер вода буде зранку та ввечері! Ви думали ми не знаємо про нововведення?

  5. Романе ви передали в поліцію iп адреси коментаторів ? Чи особисто віддали Савєльєвій ?

  6. Варшанидзе абсолютно прав ! Все знают , кто сталкивался с подключениями воды и канализации , что разрешение на подключение дает пос.совет , а технические условия и подключение делает КП Водопостач и берет при этом оплату в кассу за эти услуги . ..Особенно четко это выполнялось при Фесюке , жаль что такие бездари как Дядик угробили налаженную работу в КП .

  7. Смотрю на этого Дядика и удивляюсь , как Савельева подписала с ним контракт .Он же полный ноль и не понимает о чем говорит ! Все вопросы Варшанидзе правильные ! А оно выкручивается как может, пусть покажет сколько в кассу и за что заплатил Газиян ?

  8. Весь Водопостач уйдет на больничный вместе с Савельевой. Угробили предприятие, загнали в долги. Себе зарплатку небось начисляли сполна,сволочи

  9. Скільки ми ще будемо так жити,коли в маленькому містечку скільки бардаку і ми не можемо впоратися.

    1. Овідіопольці на наступних виборах знову оберуть Лілю-Ліду.

      1. а на минулих виборах за неї і не голосували. але якимось “дивом” вона перемогла

  10. Так ходят разговоры , что этот дебилоид Дядик будет первым замом у Савельевой ! Крепко сидит у Дядика на кукане наша голова !

  11. Так это не новость что дядик будет замом головы. Савельева это место пообещала ещё до войны. У них договорённость с отцом дядика помните такого олежку дядика морпеха местного разлива. Ветеран Афганистана участник АТО палкан (полковник морской пехоты) только когда началась полномаштабная война олежку ветром здуло. Не пошёл воевать и сыночка не пустил. А на…й надо лучше домики себе строить народ наё…ать. Отнесёт дядик младший голове в начале месяца дань и делает что хочет. Так что они повязаны между собою. Савельева от кормушки ещё лет 10 отходить не собирается а Чегодарь мечтает выбить с под Лиды кресло мера так можно поскорее ведь время тикает не в пользу Чегодарь и если Савельевой 55 то Чегодарь 65 возрастной разрыв велик. И только армен газиян уверен что головой (или х…ем) Овидиопольской ОТГ будет именно он. Кстати днями армен и лихненко получили очередную партию гуманитарной помощи которая включает в себя абсолютно новые вещи (ассортимент осень-зима) продуктовые наборы и предметы личной гигиены. газиян и лихненко решили 15% раздать переселенцам 85 % продать и деньги прикорманить.

    1. старий Дядик такий ветеран, як я британська королева. в афгані відсижувався в тилу, в ато, мабуть, те саме було. і взагалі, хто більше і голосніше всіх кричить як він воював і захищав – той ніхера не робив, а примазатись хочеться

  12. Романе хочу привернути увагу в котрий раз, ЧОМУ НЕ РЕАГУЄТЕ до бездіяльності селищної ради, за адресою Одеська область, Овідіопольський район, смт. Овідіополь, вул. Дзержинського, 80-б, кадастровий номер 5123755100:02:004:0863, цільове призначення для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за цією адресою іде виробництво та комерційна діяльність, використання не за цільовим призначення, порушення земельного кодексу та не сплата податку. Виробництвом та комерційною діяльностью займається Томиловський Михайл, с. Барабой. Питання вирішив з головою Савельєвою Лідія Іванівна, через хабар кожного місяця у розмірі 1000$. Цю інформацію він відкрито говорить. Громада просила провести рослідування, та репортаж з цього приводу?????? Мимо бюджету! Довго ще чекати Романе чи ви отримали винагороду памʼятник з написом Любім Помнім Скорбім)!?

  13. Так эта падла старый Дядик еще и хлопца с Роксолан и с др. сел подвел под военную статью , а сам на передке ни разу и не был , командовал с Дачного ! И в Афгане отсиживался в глубоком тылу , афганцы за него много интересного могу рассказать !

Comments are closed.