ХТО ПОВИНЕН РЕМОНТУВАТИ ГАЗОВІ МЕРЕЖІ ПІСЛЯ СТИХІЇ?

Кількість переглядів 2203

У ніч з 26 на 27 липня 2023 року в смт Овідіополь негода пошкодила деякі газові мережі, що спричиняє неподобства мешканцям й сьогодні.

До редакції звернулись два мешканці смт Овідіополь, це Лариса Савельєва з вул. Дністровська, 13 та Віталій Пшемичко з вул. Євгена Колісниченка, 100. У Лариси Савельєвої негода повністю знищила газову трубу, яка йде до її дому та вона залишилась без газопостачання, а у Віталія після падіння дерева газова труба деформувалась та не надає можливості вільного проїзду до його подвір’я.

18 серпня 2023 року ми побували в Овідіопольському УЕГГ та спробували зустрітись з керівником – Куркіним Євген Вікторовичем. Секретар нам повідомила, що наразі він перебуває у відпустці й тому ми поспілкувались головним інженером Патрашко Наталією Анатоліївною.

Як пояснила нам головний інженер, всі ці пошкодження повинні ремонтувати мешканці самі тому, що газовій службі належать розподільчі газові мережі, а все це, що пошкоджено негодою у даному конкретному випадку, належить абонентам.

Дуже дивна ситуація. 20 червня 2023 року, я був на прийомі керівника Овідіопольського УЕГГ Куркіна Є. В. з мешканкою с. Кароліно-Бугаз Оленою Костоправою (вул. Приморська, 93) саме з такою проблемою, як у Лариси Савельєвої. Того разу Євген Вікторович говорив абсолютне зворотне та обіцяв все налагодити.

Заради справедливості варто зазначити, що газовики у с. Кароліно-Бугаз Олені Костоправої так нічого і не зробили, але Кудрін Є. В. обіцяв.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ХТО ПОВИНЕН РЕМОНТУВАТИ ГАЗОВІ МЕРЕЖІ ПІСЛЯ СТИХІЇ?

  1. Варшик ***** ********* скоро тебе пи ты х*-*о

    1. Пєтушня «Максим а» розслабся і отримуй задоволення від пісюнів

      1. Пєтушня варика терпилы розслабся і отримуй задоволення від пісюнів

  2. Це жах ,говоре одне а думає інакше,що там може бути в голові,гімн…..о

  3. Платим за доставку та ще й за ремонт,так чія труба? Якщо ми маємо робити ремонт своєї труби то тоді вони нам мають доплачувати що доставку роблять через нашу трубу або негай балонами доставку роблять ,от сyкN

  4. Гіршої контори в Овідіополі немає … і за загадкових обставин там одна сепарня працює ….

    1. Якщо у Вас є докази що там сепари, напишіть листа у правоохоронні органи щоб їх усіх посадили, а в зимку будете сосати х..й а не грітися))

    2. Давай зустрінемся та доведеш свої слова

      1. чучело ти шо стрелу забиваеш? видно шо бандит)))

  5. Роман,у Вас в слові “хер” – п’ять помилок!!!Вчіться грамоті.

Comments are closed.