ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПРО «КУЛЬТ ОСОБИСТОСТІ» ТА «ФАШИЗМ»

Кількість переглядів 3389

31 серпня 2023 року Адміністрація комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «Овідіопольський центр первинної медико – санітарної допомоги», це та установа де ведуть прийом наші сімейні лікарі, розмістили пост з подякою. Але подяка була якась «радянська», типу дякуємо наші керівники за вашу турботу про нас.

Особисто я вважаю, що дякувати за виділення коштів посадовим особам, яких ми утримуємо за рахунок наших податків, якось не демократично, адже демократія це влада народу, а не окремих осіб, які отримали мандат на виборах.

Саме тому, 01 вересня я вирішив завітати до «Овідіопольського центру первинної медико – санітарної допомоги», де поспілкувався з заступником директора з медичної частини Руденко Мариною Володимирівною.

Моє головне зауваження до їх посту з подякою – чому у ньому немає жодного слова про платників податків, які й наповнюють цей бюджет, що дозволяє фінансувати наші потреби, у тому числі для проведення ремонтних робіт в їх закладі.

Дуже радий, що Марина Володимирівна з розумінням поставилась до мого зауваження та віддячила всіх, хто сплачує податки до бюджету громади, що дозволяє нашій громаді існувати.

На мою думку, такими постами ми можемо створити «культ особистості», що у свою чергу є однією з ознак «фашизму».

Україна – демократична держава. Це визначено у першій статті Конституції України. Давайте не створювати «культ особистості», адже джерелом влади є народ України.

Ще раз – дякуємо всім платникам податків, які своєю працею та сплатою до бюджету надали можливість почати ремонт у будинку «Овідіопольського центру первинної медико – санітарної допомоги», що у свою чергу підвищить рівень обслуговування нашого населення, у тому числі й тих, хто порушуючи 67 статтю Конституції України не виконує свого обов’язку по сплаті податків.

Ті, хто підтримав «КУЛЬТ ОСОБИСТОСТІ»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

25 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПРО «КУЛЬТ ОСОБИСТОСТІ» ТА «ФАШИЗМ»

  1. Дуже прикро що дякують заступнику Лихенко депутату вид партии опзж який ждав русский мир и шо вин робить досих пор заступником в овидиопольськоии громади роман запитайте будласка у голови отг як цей швондер замаскувався в отг та ще займаеця гомунитаркой з Газияном проросийски орки прийдем з фронту будем займаця негидникам

  2. Люди глянте хто лайкае сами соби ворюги отката получили и лайкають буде на вас людский суд сволочи

  3. Ця Марина Воллдимирівна лицемірна людина, їй все одно кому дякувати, тільки б їй було добре. Як фахівець, ніякий. А як людина, то ще гірша. Як раз вписалася в цю “чудову” команду

  4. Дякую Роман. Все так і є. На жаль багато хто не розуміє, що наша влада, це лише люди яких ми найняли на роботу і платимо їм заробітну платню за працю і організацію нашого побуту. На цьому все! Вони не царі, не пани і не рабовласники. Всього лише найняті робітники, який би ранг і посаду вони не мали.

    1. Украинцы смогут зарабатывать (https://www.unian.net/economics/other/razoblachiteli-korrupcii-kogda-zarabotaet-edinyy-portal-razoblachiteley-korrupcii-12378741.html) на коррупционерах

      Глава НАЗК сообщил, что 6 сентября в Украине полноценно заработает “единый портал разоблачителей коррупции”, куда можно будет анонимно или неанонимно сообщить о коррупции в той или иной организации.
      Если благодаря сообщению о коррупции суд признает кого-то виновным и примет решение о взыскании денег, то автор сообщения может получить 10% от этой суммы, но не более 14 млн грн.

  5. А чья это машина постоянно стоит (вн1118)хюндайчик…возле магазина армяна на одесской?наверное пилят гуманитарку или обсуждают глобальные вопросы ?

  6. https://facebook.com/groups/347883685795251/permalink/1386482155268727/?sfnsn=mo.
    Рома ви молодець, раз ця корова так відреагувала, тоді ви все робите вірно, голова Савельєва ви лже корумпована голова Одеського району, за все відповідати будете зі своїми родичами корупціонерами! Романе ми громада підтримуємо вас в цьому напрямку та будемо вас підтримувати!

  7. Ліля Савєльєва підтримала Ліду Савельєву 😂😂😂

  8. На наших налогах живут , жируют , зарплаты заоблачные получают , воруют все что могут , причем не брезгуют ничем . И в итоге еще и рейтинг делают себе ! Если бы ОНИ не СНИЖОШЛИ к нуждам громады то мы и не имели эти ремонты ! Гнать эту дуру и всех ее помощников !!!! Савельевой нечего показать по своей работе , после публикации о ее зар. плате . Вот и хвалит себя сама !!!

  9. Все говорят пусть Савельева уйдёт. Прежде чем уйти пусть Лиля-Лида, со всей своей сворой. И за свой счёт наведут порядок в нашем посёлке. Ещё раз повторюсь, за свой счёт. А потом понесут наказание.

  10. Лихненко Игорь зам. главы Овидиопольской ОТГ а так же депутат от запрещённой ныне в Украине партии опзж и самый его высший ранг это дерибаншик гуманитарной помощи. Лихненко Игорь Газиян Валерий Лариса Ткач (она же гражданская жена Лихненко Игоря) при прямом участии Савельевой Лидии Ивановной Разворовывают гуманитарную помощь которая предназначалась для раздачи жителям Овидиопольской ОТГ. Но эта команда ворюг решила её продавать и прибыль от продажи разделяют между собою отстёгивая бандитам (кстати тоже армянам) а так же некоторым представителям силовых структур. Попросту говоря отстёгивают за крышу. Как вам такое? Уважаемый жители громады поймите одно, что Роман в одиночку не сможет противостоят этой коррупции на местах. Предлагаю на ближайшей сессии ОТГ задать прямые вопросы голове и депутатам. Прошу вас мой комментарий не расценивать как призыв к несанкционированному митингу. Просто давайте придём на сессию (это право каждого гражданина) и зададим им вопросы. Ведь Савельева помнится отказалась отвечать на камеру пусть ответит не на камеру а на сессии громаде. Роман к вам просьба на сессию возьмите те вопросы на которые Савельевой было неудобно отвечать. Дату и время сессии я думая не тяжело узнать.

  11. В державних установах повний бардак, керівники кажуть працівникам щоб ті ставили лайки та постили то чого насправді нема, піз…ой м’яко кажучи.
    Геть забули подякувати Газіяну А.В. – щиро дякуємо йому за все що він робить для громади: роздає між своїми гуманітарку, не платить податки, захоплює місця для бізнесу, перездає приміщення в оренду, не оформлює працівників, не виплачує їм в повному обсязі заробітню платню. Гойда….

  12. До сих пір не можу зрозуміти, чому Роман раніше носив Бусю на руках і цілував її у п’яту точку, а тепер розв’язав компанію по “дискредитації’ її діяльності скрізь, де тільки це можливо??? 🤔

    1. Ти помилявся. Ніхто нікого не носив на руках. Було просто більш лояльне відношення. Але ж людина не може зрозуміти, що законів треба дотримуватись, а не лише говорить про це. Роздача МАФів в “одни руки” це було останьою точкою. Також щира підтримка “руського” агента, який сидить у самому центрі. На жаль, як виявилось, Лідія Іванівна не любе демократію. Це не припустимо для мене.

      1. Як ми бачимо, Романе, це ви помилялися, коли були більш лояльним до місцевої влади. А мені все стало зрозуміло ще з тих пір, коли нашу “любиму” і “неповторну” вибрали вдруге. З тих пір моя точка зору ніколи не мінялася, на відміну від вашої. На мою думку, ваша лояльність залежить лише від фінансової чи матеріальної підтримки вашої діяльності 🤔

      2. А можно подробней- о щирій підтримці руського агента ?

  13. Прочитавши все комнаты , во многих постах ((( то что гуманитарку воруют -это факт , известный давно!!! И не носите на площадь воду или другие предметы – все разворуют , продадут!!!! Благо раздевало муку , где они её взяли 🙃неизвестно не кому, с червями 🪱 но раздали, а наши жители радовались и плакали одновременно 😭😭😭такая честь !А вот зарплата 💰 Савельевой убила народ на повал , кру было проверку сделали , все нормально 🫡🫡🫡🫥а. что такого Дамма делает ? На такие деньги?, 200 тысяч в месяц , и она подает иск О Чести и Достоинстве 🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨😧🫨🫨🫨🫨🫨🫨судья который будет это рассматривать , как должен поступить?🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐 поддержать Савельеву ? ( на передке зарплата 💰 меньше 🧐) а куда смотрело КРУ , которое было вот… не увидело? Или взяло бабулесики , и закрыли тему 🤫🤔😱🫣🫣🫣🫣🫣 !!! Этому уже КОНЕЦ-И Чегодарь и Савельевой (((( всем им уже пора идти на отдых!!надо уметь сьебаться ВОМРЕМя !!! Не шутите девки , в стране война , а жопникам пиздаш подписан !!! Осталось чуть 🤏 чуть , 😇😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Рома обязательно прямой эфир с зала суда , пускай все знают чью честь будет защищать 👨‍⚖️ судья , так не бывает для кого то ВОЙНА – а кому то мать родная Всееее их время уже там!!!!!!!!

  14. Руденко стерва корону надела, в двери не помещается. Поэтому она и начальник, что лижет одно место нашей голове и благодарности пишет. Гнать её надо сраной метлой вместе с савельевой. Возомнил из себя великого доктора, с людьми разговаривает как с низшим классом. Издевается над всеми. Зато благодарить нхорошо умеет. Позор!!!!

  15. За останні кілька рокіа Овідіопольську лікарню стільки разів ремонтували і за такі кошти, що звідти вже космічні шаттли запускати повинні, а по факту що до ремонту було, що після ремонту стало – все однаково.
    Не даремно вся ця свора вз’їлась на Анну Тимошенко, яка будучи директором цієї кнп, відмовлялась підписувати папери щодо ремонту, бо він був не потрібен. Її усунули і поставили людину, яка буде підписувати вме що завгодно. От і все

  16. https://t.me/life_odessa/13254

    ТГ-канал “Одеський фраер” повідомляє:

    “Чиновники из Одесской области вместе с учеными разрабатывают проекты по созданию новых ландшафтных заказников на территории нашего региона. Об этом на брифинге в Медиацентре Украина – Одесса рассказала директор департамента экологии и природных ресурсов Ирина Шатохина.

    Планируется появление ландшафтного заказника общегосударственного значения “Озеро Кугурлуй” на площади в 13 493 гектар. Это будет водно-болотное угодье международного значения.

    Еще хлопочут о создании трех заказников местного значения: “Чигринская балка” на 600 гектрах в Рауховской громаде, “Склоны к Лонгу” на 30,6 гектар в Сафьяновской громаде, “Круг глея” на 45 гектар в Овидиопольской громаде. Напомним, что в Бородинской громаде Болградского района Одесской области официально создали национальный природный парк “Буджацкие степи”. Его общая площадь составляет 9 тысяч 729,71 56 гектар, из которых шесть тысяч гектаров предоставлено парку в постоянное пользование.”

    *****””
    ОТГ?
    А що це за “Круг глея” на 45 гектарів землі в Овідіопольській ОТГ? Вирішили село Калаглію (переводиться як коло глії або кало глея або по-московські “круг глини”) з жителями подарувати якомусь баригу з 95-го кварталу? Ну так, ЗАРАДИ ПОДЯКИ НА САЙТІ, як подарували 700 тисяч гривень Кіперу під фінансування неіснуючої бюджетної програми.

  17. https://t.me/life_odessa/13254

    ТГ-канал “Одеський фраер” повідомляє:

    “Чиновники из Одесской области вместе с учеными разрабатывают проекты по созданию новых ландшафтных заказников на территории нашего региона. Об этом на брифинге в Медиацентре Украина – Одесса рассказала директор департамента экологии и природных ресурсов Ирина Шатохина.

    Планируется появление ландшафтного заказника общегосударственного значения “Озеро Кугурлуй” на площади в 13 493 гектар. Это будет водно-болотное угодье международного значения.

    Еще хлопочут о создании трех заказников местного значения: “Чигринская балка” на 600 гектрах в Рауховской громаде, “Склоны к Лонгу” на 30,6 гектар в Сафьяновской громаде, “Круг глея” на 45 гектар в Овидиопольской громаде. Напомним, что в Бородинской громаде Болградского района Одесской области официально создали национальный природный парк “Буджацкие степи”. Его общая площадь составляет 9 тысяч 729,71 56 гектар, из которых шесть тысяч гектаров предоставлено парку в постоянное пользование.”

    *****””

    А що це за “Круг глея” на 45 гектарів землі в Овідіопольській ОТГ? Вирішили село Калаглію (переводиться як коло глії або кало глея або по-московські “круг глини”) з жителями подарувати якомусь баригу з 95-го кварталу? Ну так, ЗАРАДИ ПОДЯКИ НА САЙТІ, як подарували 700 тисяч гривень Кіперу під фінансування неіснуючої бюджетної програми.

Comments are closed.