ЧОРНОМОРСЬК: НЕЗАКОННА ТОРГІВЛЯ. ДРУГА СЕРІЯ

Кількість переглядів 4756

Незаконна торгівля, яка була зафіксована мною 28 серпня 2023 року у м. Чорноморськ, на жаль, не припинилась наступного дня. 29 серпня Власов Андрій Анатолійович продовжив порушувати закон та вести торгівлю без державної реєстрації.

На Власова А. А. мною написана друга заява. Сам Андрій Анатолійович написав заяву на торгівельну точку напроти. Поліція перевірила. Підприємець надав реєстраційні та дозвільні документи.

Цього разу Андрію Власову довелось припинити незаконну торгівлю та вивезти товар.

Сподіваюсь, він більше не буде вести незаконну торгівлю.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

50 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК: НЕЗАКОННА ТОРГІВЛЯ. ДРУГА СЕРІЯ

  1. Ебанат иди воюй с тобой СУКОЙ ДОГОВАРЕВАЮТСЯ ТЫ ПИДОР ЕБАНЫ ! СЛАВЛЮ В ТЕМНОМ ПЕРЕУЛКЕ СЛОМАЮ НОГИ ИЗА ТОГО ЧТО ТЫ К ЛЮДЯМ ДАЕБЫВАЕШЬСЯ НЕ ЗАПЛАТИЛИ И ТЫ НЕ ОТСТАЕШ ОТ ЛЮДЕЙ !!!!

    1. А может в светлом переулке уже что-то сломаете этому голодному д****у?язачем ждать .

    2. А может в светлом переулке уже что-то сломаете этому голодному д****у?язачем ждать .

  2. Ебанат иди воюй с тобой СУКОЙ ДОГОВАРЕВАЮТСЯ ТЫ ПИДОР ЕБАНЫ ! СЛАВЛЮ В ТЕМНОМ ПЕРЕУЛКЕ СЛОМАЮ НОГИ ИЗА ТОГО ЧТО ТЫ К ЛЮДЯМ ДАЕБЫВАЕШЬСЯ НЕ ЗАПЛАТИЛИ И ТЫ НЕ ОТСТАЕШ ОТ ЛЮДЕЙ !!!! Давай полное видео там где теб люди чмырят все зачем вырезал ?

  3. Рома ну шо ты х***й занимаешься лучше иди до лилии Ивановны посмотри чем она занимается дороги сука яма 3на3 обнюхать не возможно ну ты же не очкуеш бо чого бо очко у тебя дерявое

    1. Ти довбeнь хреновий !!!
      ти офіційно працюєш ?
      ти податки всі сплатив ?
      з яких коштів тобі Ліля Іванівна має дороги робити
      Щоб ти ями міг обнюхать ???

      1. Ти вже по ходу все обнюхав. І зустрічні запитання тобі довбур:-а звідки в них кошти нараховувати собі премії,що місячно,на суму більш 100.000гр.?

        1. Я сплатив податки …
          Їм вистачило на зарплати…
          Ти , бовдуре не сплатив …
          От на дороги і не вистачило …

  4. Андрей и Наташа Власовы проживают в Овидиополе по ул. Ж-Дорожная имеют не большой огород. На котором никак не может вырасти такое количество овощей и фруктов. Но они регулярно ездят на оптовый рынок для закупки продукции. Не так давно Наталья с дочкой Лилей торговала на привозе в Одессе. Но там дочь Власовых открыто вступила в конфликт с правоохранительными органами. Дело было закрыто и место на привозе тоже) Вот и ищут Власовы где на шару торгонуть. Что бы и волки были сыты и овцы целы))).

      1. А может в светлом переулке уже что-то сломаете этому голодному д****у?язачем ждать .

      2. Романе Стаття 182 КК тобі знайома ?! Борець за справедливість !!!

        1. Розкажеш все у подробицях 06.10.2023 року об 11 години на судовому засіданні у Київському районному суді м. Одеси у судді Войтова Г. В. по справі № 947/14038/22 за обвинуваченням Бабчинської Лілії Андріївни у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).
          Потерпіла по справі поліціант Лишковят Марина Володимирівна. Сподіваюсь вона буде та також щось додаст про тебе.

    1. Підскажіть будь ласка, а чому анонімно ?! Та ще понакручував! Будь ласка відкрий своє лице хочу бачити обличчя людини якої наше життя цікавить більше ніж своє !

    2. В конце видео старушка поставила на место этого обнаглевшего носатого баранидзе который возомнил себя чудо журналистом а на деле обычная сявка с камерой за 3 копейки которая обожает кошмарить обычных людей самоутверждаясь за их счет

      1. И выблядка мурада вырастил по подобию своему

  5. А Лилия Ивановна родственница их. Кума вроде!

  6. Дима это сыночек Андрея и Наташи. Кинул здесь два одинаковы комментария. Дима сиди молча а то ещё приедут твой гараж осматривать где ты машины с папой и зятем рихтуешь . Деньги берёте налоги не платите. Так что Дима сиди и не рыпайся. Угрожаешь здесь человеку вдвое старше себя. А что касается Савельевой Лиды то никакая она им ни кума. И родственных связей у них никаких нет. Наташа Власова она из Дальника Андрей коренной овидиополец. Савельева тоже коренная местная но к Власовым она не имеет ни малейшего отношения.

    1. Хто вы такие умные люди просто работают не воруют вы и шеварнадзе дозрев налогов заплатили может депутаты платят?

  7. Варшанидзе какой ты конченый незря от тебя жена гуляет и дети в х..й не ставят,кончефлыга беспонтовый)))

    1. Там всё семейство-блядский рассадник,мурадка пополнение привел,юльку прошмандовку

  8. Абсурд.общак громади деребанять сотнями тисяч грн.преміальними з податків ціх ж людей. А тут знахабніли труженики сел ну прям злодії

    1. По-перше вои не труженики, а торгаші…
      По-друге однакові злодії як ті хто розкрадає бюджет, так і ті, хто ”працює” , а до бюджету нічого не сплачує !!!

  9. Боже люди які ваші коментарі гнилі,гнилі люди,та таке государство!!
    Хочете змінити щось в нашій країні почніть з себе………..

  10. У воєнний час не рахується торгівля злочином,і так само влада не може перешкоджати коли одні люди намагаються нагодувати інших, не хай вони навіть не вирощували ці продукти,нічого кримінального ця родина не зробила,одні намагаються заробити, інші нагодувати родину,а от такі правоохоронці як пан варшанідзе прям таки наведуть порядок у цій корурпірованій державі,ось здається звідки треба починати боротися з корупцією,це людина шоумен,йому потрібне шоу і він його всюди знаходить,а от скільки переглядів, коментарів,ми самі не помічаючи цього не легально збагачуємо цю гидоту,який також маскує свою корупцію маючи гарненьку іномарочку ,їздить на убитіх жигулях,дивіться мовляв який чесний громадянин.за яку справу не візьметься,тільки пропіаритися,виставить ситуацію на показ,а висновок який?та ніякого,а віз і нині там.треба не боятися таких шавок,а стояти і працювати,не він має вас закривати,як може так людина спокійно жити, чуючи скілько доброзичливих слів на свою адресу.А якби він проходив повз згвалтування,чи розповсюджувані закладок,чи ще якогось злочину,ви ж бо чесний журналіст, пройшов в би і не помітив би навіть,бо за це можуть і гарненько наваляти,а працюючих людей треба к ногтю,к ногтю,дай вам Боже прямтаки побільше таких виявлень корупцій
    .

    1. Ти тупий анонімний коментатор який нацарапав тупий анонімний коментар …. і не більше …

      Ану скажи мені номер машини та хоча б колір
      новесенької іномарочки Варшанідхе …

      Шо не можеш назвати ???
      То ти ж опущений ?

    2. але ж куди дівається вся доброта, коли купили нашпиговані хімікатами овочі/фрукти та отримали харчове отруєння. вже аж потім біжать скаржитись і заяви писати, а нема на кого: стихійна торгівля, фоп не зареєстрований і чека нема, який би підтвердив дату покупки

  11. От хоч гріх, хоч два! Люди, роздрібна торгівля на ринках, поза ринками та виїзна – це 1 група єдиного податку. Ціна питання 268,40 грн. в МІСЦЕВИЙ бюджет. Це такі великі гроші? Мені також не подобаються методи, за якими діє Роман, але ми хочемо жити добре але не хочемо сплачувати податки. Я вас мушу засмутити, це так не діє. Чому добре в Європі? Бо не крадуть? Ні, там люди платять податки і контролюють куди їх витрачає влада. Може нам також час змінюватись?

  12. як не крути а рома прав. не сплативши податки не буде бюджету то про яке покращення ми говорим

    1. А рома интересно платит податки с грязных денег которые ему дают на лапу заказчики фальшивой информации? Конченый недогрузин,забыл как жрал на деньги от дешёвой клеветы , за порядок он борется,борец продажный, за 100’$ не хозяин ни своему языку, ни своей жопе.

      1. Он вообще не хозяин,посмотри на это чурбанское племя,это не грузины,и даже недогрузины,гоблины настоящие,орки
        Какие там податки,за стеллу копните,которую они там слепили в большой долине из говна и палок и всё сразу станет ясным о “прозрачности” ромки патриота и “зеркальной чистоте” его действий и намерений

  13. як не крути а якщо рома в чомусь не прав на ваш погляд то подайте на нього до суду атак це все бла\бла

  14. Это криминальная семейка. Сынок их вор и угонщик машин. Очень любит сдавать угнаные машины на раборку. Дочкенька в такой же самой ситуации в Одессе напала на полицейскую и побила ее. Этот ворюга таскал топливо с предыдущего места работы и потом торговал наворованым.

    1. Чому анонімно ?! Мені цікаво ще чогось нового почути про свою родину, будь ласка не будь сциклом, відкрий своє обличчя !!!! Чи боїшся від донечкі по макітрі отримати !?!

      1. Я не боюсь. Готовий поспілкуватись 06.10.2023 року об 11 години на судовому засіданні у Київському районному суді м. Одеси у судді Войтова Г. В. по справі № 947/14038/22 за обвинуваченням Бабчинської Лілії Андріївни у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

        1. Романе ви можете приїхати та поспілкуємось, але я вам 100$ не дам – це принцип !!! Не люблю паскудних людей !!! Як кажуть люди такса у вас одна на більше не тягнете !!!

            1. Романе відкрию вам таємницю, гроші в наш час вирішують все, без грошей ти не виживеш, а в мене двоє дітей яких потрібно піднімати!!! Але я чесною працею отримую свої гроші, а не так як ви!!! Свої податки я виплачую!!! А у вас судячи по реєстру, не так все добре і сплачується !!! Тож перед тим як взяти на лапку, і ходити оббрихівати людей, я не маю на увазі тільки мою родину, я кажу загалом!!! Моя родина не єдина!!! Прикрийте будь ласка свої борги перед країною !!! Дякую за увагу! Поспілкуємось особисто 06.11.23 ! До зустрічі !!!

              1. Что ты платишь дуреха? Когда последний раз что-то платила? На лапу участковому?

        2. Хочеш прикол!!! Я офіційно працевлаштована, свої податки я сплачую вчасно!!! А саме моя посада не заваджує мені займатися чимось ще !!! А дуреха в тебе в штанях, недокоментатор !!!

  15. Корупция начинается с таких как Власов

  16. Дима ты чего других воевать посылаешь?). А почему ты и твой отец не воюет? Ведь твой отец проходил срочную службу имеет военную специальность водитель и кстати на водителя он учился по направлению военкомата (бесплатно) я тоже учился с ним вместе. Мы получили тогда права в автошколе от военкомата, я и служил водителем, знаю что Андрей Власов точно служил в каких войсках не знаю врать не буду.

    1. Добре що хоч брехати не стали!!! Не настав ще їх час йти воювати!!! Як буде потрібно підуть і вони, вони не є диванними коментаторами, на відміну від інших, вони вільно пересуваються по країні, а не сидять в підвалах і щедро демонструють свої знання в коментарях Альтернатива ! Вони достатньо роблять та допомагають нашим військовим, і роблять це не для світлин!

      1. Очнись. Они только могут воровать

    2. Интересно с кем я учился где и когда сдавал на права.

  17. Конченый. бесславный ублюдок! Иди добивайся туда где судьбы вершат, а не работяг кошмарь

Comments are closed.