ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА ЛИШЕ ЧАСТКОВО ВИЯВИЛАСЬ ГОТОВОЮ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ

Кількість переглядів 3742

04 вересня 2023 року я відвідав чотири школи громади: Овідіопольський ЗЗСО ім. Т. Шевченка, Овідіопольський ЗЗСО, Калаглійський ЗЗСО та Миколаївський ЗЗСО з метою перевірити, чи готові були наші навчальні заклади до початку навчального року.

Отже:

  • Овідіопольський загальний заклад середньої освіти ім. Т. Шевченка частково готовий до роботи в умовах воєнного стану, адже може прийняти у своїх укриттях лише половину з понад 1000 учнів, тому й буде працювати у режимі – тиждень діти навчаються у школі, тиждень навчають дома в режимі онлайн. Що буде після двох тижнів навчання побачимо.
  • Овідіопольський загальний заклад середньої освіти (школа № 2) повністю готовий приймати всіх своїх понад 500 учнів у своїх укриттях. В закладі навіть є вільний WiFi для користування учням та викладачам.
  • А ось Калаглійський та Миколаївський заклад середньо освіти поки взагалі не готові до умов воєнного стану.

Будемо звертатись до Відділу освіти, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради з інформаційним запитом, щоб дізнатись, які премії собі нараховували керівники відділу за не підготовку навчальних закладів Калаглії та Миколаївки до роботи в режимі воєнного стану. А може не нараховували, все ж таки основні задачі не виконані.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
0

28 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА ЛИШЕ ЧАСТКОВО ВИЯВИЛАСЬ ГОТОВОЮ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ

  1. Цей жлоб ткаченко нарохував соби на срок тюрми купив два автомобиля за зарплату?? Роман ждём рослидування корупценер хреново криша Колибошен можно воровать кум верховной депутат падло жирнее а дети без укрытя хай бере на себе видповидальность !!!

    1. Нечого непанятна но очінь інтєрєсна

    2. Самі зрозуміли що написали?

  2. Савельєву за грати треба, тварина продажна свіноматка!!!

  3. Ткаченко разжирел не на шутку😮 ото прикормила парня 😮

    1. Под себя готовит-тельце молодое!!!! А то кости лягут она их и раздавит. А вот сейчас хорошо спаруются!

  4. Як можна було такого тупого призначати на таку посаду?

    1. Ткаченко добре вміє на задніх лапках стояти

  5. У Великодолинському 2 дитини майже у безпритомному стані вчора, але шмаранідзе це не цікаво, коля-бе-ме справно платить

    1. К сожелению 2 детей мальчик и девочка умерли прям в школе. Соболезнование родителям

  6. Романе чому ви не раслідуете діло по Чигодарь ,люди хочуть знати скільки вона продала земель в Овідіопольському районі і скільки поклала грошей собі в валізу ,чи у вас Романе попка жим-жим бо вона вам косточки підкидує у виді грошей ?

  7. Про Чегодарь уже столько написано-полный интернет.Читай не хочу.

  8. Позов Овідіопольської селищної ради зайшов до Овідіопольського суду. Але розглядати його тут не можна. Апеляція буде вирішувати підсудність.

  9. Боже но як це все відбувається , за всі роки правління синка Карповни , ніхто не написав , що він зробив щось гідне для дітей и нашої громади – людини яка вкладає в наших дітей душу , я маю на увазі Карповну – виробилося , таке падло тупе , безсоромне свинота схожа на Савельеву ????!!!! Но це є якийсь дивний нонсенс! Як люди доходячи до влади робляться такими дивними створіннями??!🤔🫣💩💩💩

  10. Закрийте краще пельку Чегодарь.

  11. Хочеться подякувати депутатському корпусу а особливо, Газіяну А.В. Лисенко В., Лисенко Д, Нєнову А. та інших, за їх позицію та за те що вони зробили для овідіопольської громади – Особлива подяка Савєльєвій, Чегодар, Гоменюк – ви самі кончані крадії в світі.

  12. Романе є такий корумпований працівник землевпорядник та заступник Залива Павло, це шавка Савельєвой, є касиром голови, який шантажує підприємців та збирає касу! Ліхенко на гуманітарка Залива земельні цих підаров треба гнати з району!

  13. Люди схаменіться будь ласка. Таку дурню про посадовців пишите! Тож вам всім невгодити. Краще самі щось зробіть. Впевнений на 100% що тут всяку погань пишуть люди пез певного роду діяльності “ледацюги”! Які навіть не підійдуть на вулиці до без притомної людини. Дуже соромно що з такими людьми мешкаємо поруч.

  14. як не крути а ви якщо маете щось на цих людей то зверніться до суду а так це все бла-бла

Comments are closed.