ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП ПОСТРАЖДАЛИ ВОДІЙ ТА ПАСАЖИР МОТОЦИКЛА

Кількість переглядів 2714

26 вересня 2023 року в смт Великодолинське відбулось зіткнення асенізаторної машини з мотоциклом. В результаті пригоди водій та пасажир мотоцикла потрапили до лікарні.

Асенізаторний КАМАЗ рухався по смт Великодолинське по автошляху Н-33 «Одеса- Білгород-Дністровський – Монаші» у напрямку м. Одеса. В районі TIR-паркінгу водій вирішив звернути ліворуч до АЗС. У цей час його обганяв мотоцикл.

Після зіткнення водій мотоцикла та його пасажирка потрапили до лікарні. За останньою інформацією у водія виявили перелом лівої руки та тріщина у правої руці.

На місці працювали поліціанти. Вирішується питання про реєстрацію події до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП ПОСТРАЖДАЛИ ВОДІЙ ТА ПАСАЖИР МОТОЦИКЛА

  1. Як завжди мотоцикл пішов на обгін і трохи про****в, не розраховував а тепер у них винен водій камаза на їхню думку,от тільки там все добре ясно що трапилося!!!!

  2. Думаю в якійсь Німеччині чи Франції, у заправки яка самовільно замалювала розмітку, забрали б ліцензію, наклали б величезний штраф і т д і т п. А у нас хтось гляне в корінь проблеми?

  3. Поц, водій не вирішив звернути, а заїжджав на заправку, розмітка дозволяє, мотик свідомо через суцільну обганяв.

  4. Бачив богато разів як ця говновізка там заправляє паливо, можно припустити що він так порушує не одноразово. У цій ситуації винні обидва водія, а Тріпанідзе буду вдячний якщо він зробить сюжет про цю заправку, та кому вона належить, а також хто замалював розмітку.

  5. Вообще то на том участке висит знак Обгон запрещен

    1. А наказовий знак прямо або ліворуч?

  6. Дуже цікаво чим думав цей йолуп, коли покрасив одну із сторін своєї гівновізки у жовто блакитний колір, на мою думку це зневага до державної символіки.

    1. Та перестаньте.Продают и трусы и носки с флагами.Их тоже не носить?

      1. Тобто ви хочете сказати, якщо продаються речі які принижують державну символіку, то носити їх це норма?!
        Наші Герої кожен день кров проливають за Батьківщину та ії національні символи, а ви тут виправдовуваєте це виправдовуваєте!!!

        1. Не думаю что популяризация державной символики в даже таком виде это плохо.Если извините чел купил трусы с флагом и носит их значит не все так плохо.А вот если бухая школьница извините мочится на алее Героев снимая это на телефон и выкидывая в инет .Здесь уже много вопросов.

          1. Я взагалі не можу зрозуміти вашу логіку, тобто людина сидить дупою та іншими місяцями на державних символах це популяризація. Тоді виходить згідно з вашою логікою, що ці дурепи які оскверняли могили Героїв, займались популяризацію.

  7. Да не трогайте Васю, он порядочный работяга,хоть и гнилой.

  8. Якщо навіть хтось замалював смугу – поліція кожен день там їздить і х@й ложила, в чому провина водія який звертав?
    Знак праворуч обгін заборонено 1,6 км і суцільна смуга / чим думав водій мотоцикла?
    А тепер питання для знатоків: чиї дії першочергово привели до ДТП? Водія вантажного авто, який повертав у дозволеному місці, адже він бачив розрив на суцільній смузі чи мотоцикліста, який порушив щонайменше 2 вимоги ПДД?

Comments are closed.