ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПРИХОВАНІ СЮРПРИЗИ ВІД БУХГАЛТЕРІЇ

Кількість переглядів 3901

Редакція «Альтернатива.орг» 11 вересня 2023 року звернулась з запитом до Овідіопольської селищної ради про розмір заробітної платні голови Савельєвої Л. І. у липні та серпні 2023 року. Але відповідь була отримана з «сюрпризом».

Щоб розібратись з цим «сюрпризом» довелось йти до виконавця Пеллусар Галини Володимирівни. Через п’ять хвилин розмови з Галиною Володимирівною стало зрозуміло, що вона надала неточну відповідь, адже виходила з того, що мені потрібна все, що нараховано. А я просив інформацію про заробітну платню, включаючи аванс, який Галина Пеллусар намагалась приховати в графі «разом утримано».

Ось і виходить, що відповідь надана з прихованим сюрпризом. Побачиш графу «до виплати» і будеш думати, що голова отримала у липні 2023 року лише 38 тис 748 грн 24 копійки. А якщо прийдеш почнеш розбиратись, маючи при цьому бухгалтерську освіту, виходить, що реально вона отримала 108 тис 52 грн 54 копійки.

А все чому? А все тому, що при підготовці відповіді на інформаційний запит треба надавати ту інформацію, яку у тебе запитують. Є у запиті вимога отримати відомості про заробітну платну, ось і покажи всю зарплату, разом з авансом.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
2

32 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПРИХОВАНІ СЮРПРИЗИ ВІД БУХГАЛТЕРІЇ

  1. Не плохая зарплата!)
    Скоро будет объявлен тендер на розширение дверных проемов и замену дверей в поселковом, так как голова не вмещается по ширине

    1. Ещё бы неплохо объявить тендер на новые стулья с креслами!В старых ни голова,ни бухгалтера ни депутаты уже не помещаются!

    2. Роман ,станьте нашою головою Овідіополю

      1. Достойної кандидатури в Овідіопольскому ОТГ вже не має?

    3. Доброго дня Роман та Ірина.Зараз у відеопросторі є інтерв.ю з Софією Бланк.Де вона звертається до всіх людей про те що в МОЛИТВІ ОТЧЕ НАШ є велика помилка.І вона йде не до БОГА а до С.Людство втрачає сили і кожна людина зокремаю На голови молящихся людей падає ще більше горя. Втрати здоров.я ,життя кожного і близбких.Запитання. Це зробили продумано і ким ???Щоб люди в горі тонули ??7Евреї приїздять в Умань щоб успішний був рік,бізнес.А у нас гроші -це гріх. І так де помилка– в слові НАСУЩНИЙ пропущена буква- правильно надсущний. І НЕ ВВЕДИ НАС У СПОКУСУ_(Бог не вводить людей у спокусу,)Правильне звучання І ОХОРОНЯЙ НАС ВІД СПОКУСИ І ВИЗВОЛИ НАС ВІД ЛУКАВОГО.Якщо це Вам цікаво ,а від такої інформаціії ,,зносить голову,, у Вас є можливість повідомити про це ВСІХ.

    4. Савельеву еще нужно чуть потерпеть, эта туша сама скоро лопнет как мячик, она итак уже с трудом передвигается на своих окороках говяжьих, выйдет из кабинета к секретарю и у нее уже одышка

    5. Скоро прийдем и разберёмся

  2. Той Галині потрібно дать під хвіст,вона так само при кориті

  3. А в неї губа не лопне.
    Хтось кормить на 3000грн двох дітей.
    Просиш допомоги а мені кажуть що не положено.
    Я мати оденачка.

  4. А в неї зарплата, на яку можна жити десь 5 місяців.

  5. От сYка,наші заробітчани на чужині стільки не отримують а пашим як коні

  6. Габариты что у головы что у бухгалтеров я те дам!Зато „Водопостач” в трубу вылетает!

  7. Боже боже де беруть такі захмарні зарплати?

  8. Ну не стыдно?? Это просто кошмар! Ну как так можно? Сыновья поэтому меняют машины как перчатки ! Дома покупаются им и себе . Ну не на глазах же у всех, все д понимают откуда! Как можно такой быть?? Бессовестная. И там все кодло такое. Роман, нужно узнать как можно в военное время снять ее, уверенна все односельчани проголосуют за! Не нажрется никак. Хоть бы что-то для народа делала! Еще нужно поднять вопрос как получали участки участники боевых действий, и как половина ее сотрудников вошли в этот список и получили землю! Ну уже все границы перешла

  9. Виходить що за два місяці жіночка отримала на руки 108 тис, а значить за місяць 54 тис., ну також не мала сума,скільки на ЗСУ передала? Хоча не про це зараз йде мова, журналіст викривлює факти, ви ж напишіть до кінця правду по зп, не кожен розбереться у цих цифрах, обща сума 134 тис, мінус 26 тис податки, залишається 108 тис., поділити на 2 міс дорівнює 54 тис, приблизно на рік вона нам обходиться близько 800тис. з усіма виплатами та нарахуваннями, при бюджеті у 180 міл.з копійками не така вже й велика сума, менше 1% від бюджету ОТГ, не приємно те, що у війну премії луплять не дитячі та мат допомогу

    1. Навіщо ділити на 2 місяці? У серпні, коли голова була у відпусці, їй нарахували ще 35’494,54 грн. Вона отримала на карту ще понад 28,5 тис грн.

  10. Аферістка ще та ця Галина Володимирівна.У Лілії Іванівни всі такі.Особисто знаю.

  11. ,ЕСВ с её зарплаты не снимается, а с общей суммы сел ради. Так заведено в бухгалтерском учёте, аванс ставится в удержании, т е надо сумировать две суммы аванс и к выдаче на руки, вот будет чистая зарплата, все в бухгалтерии правильно. С общеначисленной зарплаты (грязной) удерживается 18% подоходного налога, 1,5% военный сбор остальное на руки.

  12. По этой ведомости чистыми получено 108112грн 55 коп

  13. Добрий день. Я за звичай не пишу в соц мережах. Але тут суто моє бачення ситуації. Дані відображені в документі не зовсім коректні тому що в програмному забезпеченні не передбачено графи всього нараховано, виплачено та утримано податків. Просто так легше не привертати увагу до основної інформації.

    1. Чого, є графа ( Разом НР ) нр це нараховано

  14. А чому всім працівникам бюджетної сфери не нараховують щомісячно доплати, премії, чи це не люди, чи техпрацівник їсти не хоче.

  15. Чегодарь сама не получала и другим не начисляла, бюджет не позволял, а сейчас война и все позволяет, да ещё пенсия какая будет шикарная

  16. ГОЛОВА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЙ ОТГ савельєва
    Напевне, що не ми у тому винні,
    Але так сталося:
    серед всього’ звір’я
    Найбільш за все
    на людство схожі свині.
    Людина теж така, як і свиня.

    Однаковий в нас тиск,
    й система кровеносна,
    І пульс однаковий, і усеїдні ми,
    Але ж у етиці
    зрівняти нас не можна!
    Нас Бог створив людьми,
    свиней — свиньми.

    Ми — homo sapiens —
    вінець творіння,
    Господь нам розум дав,
    вдихнув Свій Дух,
    Тому ми Землю
    берегти повинні,
    Від потрясінь, нехлюдства
    і розрух.

    Але буває, не шанують люди
    Ні Бога, ні сусідів, ні себе,
    Немовби свині риють,
    гадять всюди
    В кишеню кожен
    все що є — гребе!

    Таке створіння — то ганьба
    нам, людям,
    Не гідне на святе
    людське звання,
    Воно усе навкруг
    ганьбить і губить
    Тому йому ім’я — гидка,
    бридка СВИНЯ!

  17. КОЛИ Савельева сиділа ночами за книжками щоб отримати най вищу освіту і відповідну оплату . а хтось в цей час робив дітей щоб стати матерю одиначкою та чикати від держави допомогі. ну то кожен і отримав своє.

    1. Над якими книжками?! Вона звичайна середньостатистична жінка, не більше не меньше, лише, може дещо нагліша, від тієї примарної влади. . . Стара совкова голова! Робить як в старі добрі часи. Була б вона начитана чи мала б хитрість, то і робила б усе чітко і без слідно. . . А тут один запит від журналіста, і всьо, як на долоні. Тупа тупорильська дубина вона і коментатор вище )

    2. Що ти мелеш ? Виходить что тільки савєльєва здобувала ночами сидівши за книжками вищу освіту? А відомо тобі, що раніше вона працювала нянькою в дитячому садочку. А Валентина Гоменюк в народі просто гоменючка запропанувала їй місце біля себе. А потім коли гоменючка пішла на пенсію савєльєва захотіла сісти на її стілець. Але найцікавіше те, що допомогла зайняти савєльєвої стілець гоменючки сама чегодарь наталья(Ахахахахахах). Вона так в 2016 році її вихваляла, що не проголосувати за неї було просто немождиво. Невже чегодарь забула як вона особисто відпрацьовувала 9 та 10 округи в Овідіополі бо саме там болатувалася в депутати тодішньої райради всім відома Ніна Миколаївна яка і зараз є вірною подругою чегодар і депутатом нашої ОТГ. І тоді в 2016 році чегодар кожному особисто говорила і прохада проголосувати за Ніну Миколаївну та за лідочку савєльєву. Так склалися обставини що савельева тоді і стала головою Ніна Миколаївна стала депутатом також депутатами постовали і їнші люди за кого чегодарь так піклувалася. І тільки самої чегодар не пощастило вона не стала головою тодішньої райради. Депутати майже одноголосно обрала головою маклашевського. Так что якщо розібратися то в кріслі голови савельява сидить завдяки чегодарь. І не треба її вихваляти що вона навчалася. До речі в неї теж троє синів. Яким вона купила освіту яким купила будинки і машини(в особистих бесідах вона часто згадувала як це так що за диплом свого сина вона заплатила 1000 долларів коли одногрупник її синочка 600 бо всі знали що мама її син голова Овідіополя). Троє синів і чоловік і ніхто із них не воює. А ще в лідочки є вірні друзі завдяки яким ніхто з її родичів не на передовій. На тепершній час підтримують савєльєву тільки вона сама, її діти родичі та друзі. І тільки вони пищуть тут вихваляючи її. Хочу нагодати що вищу освіту бажано отримувати своєчасно. Якщо вона закінчувала заочно то хочу сказати відразу дипломи заочної освіти лише купуються. Сама лідія по ночам спить так як вона дуже жирна і її організму потрібно дуже багато сили щоб переварити все мясо яке вона захлобучила своїм брехливим ротом, а її мозок не може прийняти інформацію так як він заплив жиром вищого гатунку. Висновки робіть самі.

      1. Хаахах, дуже достовірна інформація 👆🏻
        Ви хоч коли вигадуєте, пишіть правдоподібніш 🤣

  18. Овідіополь при усій своїй природній красі перетворився давно у занедбана діру, без доріг, тротуарів, парків, де можна було б розвинути туристичну інфраструктури ще бюджет для громадян містечка збагачувати, не лише наших дітей й для усіх. Проте це ж треба розвивати,!!!Розвиваються чиновницькі зарплати, а людей за дурнів мають🤷‍♀️🤬

  19. Ждите с*к* я скоро буду , я вам дам зарплати всем а тебе лилька особенно

  20. Высшее образование ЛИСа получил , а вернее купила , когда была в Гоменюк В М замом .Она заочно закончила (три года) академию управления при президенте , Оплачивал ее обучение Дядик Саша , он в ту пору тоже был директором КП , только Благо оно тогда так называлось , а папа его Дядик Олег был в том предприятии гл. инженером . Наворотили они тогда дел не мало , убили предприятие полностью , долгов было больше 7 миллионов на те деньги .Но оба достроили дома в которых сейчас благополучно и живут .И самое интересное , что выгнала их тогда с работы именно Лиля Ивановна ! Но прошли годы , у ЛИСы поменялись приоритеты и Дядики снова РУЛЯТ ! Видно ЛИСа за образование РАССЧИТЫВАЕТСЯ ! А помогала разруливать долги Дядиков тогда как и сейчас Чегодарь ,она в то время была замом в обл.администрации .Так что господа избиратели все стало на круги свои .Ничего не поменяется пока эти С”К” при власти !!!!

Comments are closed.