ЧОРНОМОРСЬКА ГРОМАДА: ХТО РУЙНУЄ МОГИЛИ В ОЛЕКСАНДРІВЦІ?

Кількість переглядів 1272

До редакції «Альтернатива.орг» звернувся Станіслав – військовослужбовець 47-ої окремої механізованої бригади «Маґура» ЗСУ, який приїхавши у відпуску у с. Олександрівка (Чорноморська міська громада), 25 вересня 2023 року виявив, що могили його пращурів на кладовищі зруйновані невідомими.

Станіслав, звичайно, викликав поліцію та написав відповідну заяву. Але, його здивувало, що наступного дня, 26 вересня, були зруйновані інші могили, а уважно придивившись навколо, він виявив ще декілька зруйнованих пам’ятників. Зі слів Станіслава, загалом, було пошкоджено понад десять могил.

Станіслав звертається до відповідальних осіб Чорноморської міської ради та правоохоронців з вимогою приділення увагу цьому питанню та докласти зусиль для охорони місць поховання, адже сьогодні Станіслав воює з фашистами XXI століття – рашистами, а його прадід, могилу якого зруйнували вандали, воював у II Світову війну з фашистами XX сторіччя.

Роман Варшанідзе

АЛЬТРЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬКА ГРОМАДА: ХТО РУЙНУЄ МОГИЛИ В ОЛЕКСАНДРІВЦІ?

  1. Дуже прикро, що сьогодні , коли наша Україна захищається від нападу рашистів, в районах що НЕ ПІД ОКУПАІЄЮ , відбуваються такі акти вандалізму !!!
    Якщо ми поважаємо себе і індифікуємо себе, як НАЦІЮ на світовому рівні, ми не можемо закривати очі на такі речі, наші рідні не заслуговують на таке відношення. І ми маємо захистити честь і гідність наших предків та недопускати акти вандалізму.

  2. Станіславу – повага! Злочинців до покарання!

Comments are closed.