ПОЗОВ ІНСПЕКТОРА НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКОГО НАЦПАРКУ ПЕРЕДАНИЙ ДО СУДУ у м. ЧОРНОМОРСЬК

Кількість переглядів 1444

Позов діючого на момент репортажу працівника Нижньодністровського національного природного парку ОЛЕГА КУДЛАЯ та колишнього, на момент репортажу, працівника Нижньодністровського національного природного парку ОЛЕКСАНДРА СУРОВКОВА на журналіста РОМАНА ВАРШАНІДЗЕ переданий для розгляду по суті до Іллічівського міського суду Одеської області.

Нагадаю, що 18 травня 2022 року поліціанти зупинили HYUNDAI H200 д/з ВН9195АТ на якому пересувались Олег Кудлай та Олександр Суровков. В автомобілі було виявлено 174 рака, 1 товстолобик та 40 коропів. І це у період нересту та заборони на вилов. Олег та Олександр стали героями мого репортажу:

ПОЛІЦІЯ ОДЕЩИНИ ВИЯВИЛА РИБООХОРОНЦІВ З РИБОЮ

Цей репортаж дуже сподобався нашим читачам, але чомусь образив інспектора Олега Кудлая, який за своїми службовими обов’язками повинен охороняти природно-заповідний фонд Нижньодністровського національного природного парку, але по факту все було навпаки.

Олександр Суровков також був дуже незадоволений репортажем та дуже образився, що наша редакція опублікувало його прострочене службове посвідчення, яке він повинен був здавати при звільнені, але чомусь не здав.

Своє незадоволення Олег та Олександр виразили у формі позовної заяви до суду в якій поскаржились, що репортаж про їх затримання поліціантами 18 травня 2022 року з забороненим уловом під час нересту завдав їм моральних страждань та вплинув на їх ділову репутацію.

Позов поданий 13 вересня 2022 року. Справа № 509/3593/22 з початку розглядалась Овідіопольським районним судом Одеської області суддею.

Але, у зв’язку з обранням мене до суддів присяжних, передана на розгляд до Іллічівського міського суду Одеської області.

25 вересня 2023 року справу почала розглядати суддя Петрюченко М. І. представник позивачів надав клопотання про ознайомлення з матеріалами справи. Справу відклали до 10.10.2023 року на 15:30.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

2 thoughts on “ПОЗОВ ІНСПЕКТОРА НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКОГО НАЦПАРКУ ПЕРЕДАНИЙ ДО СУДУ у м. ЧОРНОМОРСЬК

  1. Так цікаво, що аж тошн… ть. Коли ж у нас в громаді будуть толкові ЗМІ, які будуть висвітлювати проблеми дійсно нашої громади? А то, крім цього “журналюги”, якому платять за наклепи та брехню, нікого нема (я не рахую “Наддністрянку”, яка вже дихає “на ладан”)

  2. Вообще оборзели эти инспектора: сами браконьерят и корочками прикрываются

Comments are closed.