ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕПУТАТИ НА СЕСІЇ ПІДТРИМАЛИ МОСКОВСЬКУ ЦЕРКВУ

Кількість переглядів 3926

04 жовтня 2023 року на пленарному засіданні Овідіопольської селищної ради на порядок денний було винесено питання про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою земельної ділянки релігійної організації, яка входить до складу московському патріархату та яку очолює громадянин російської федерації.

Нагадаю, що настоятель цього храму є громадянином росії та відмовлявся зустрічатись зі мною з метою пояснення своєї позиції з приводу його громадянства та позиції руської церкві до складу якої він входить. Репортаж про нього є у мене на сайті:

«РУСЬКИЙ МИР» ОВІДІОПОЛЯ ПІД «КОВПАКОМ» ОДЕСЬКОГО СБУ?

Ось депутати, які підтримали це рішення, яке надає можливість церкві де настоятель є громадяни російської федерації.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
5
Surprise
Surprise
0

63 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕПУТАТИ НА СЕСІЇ ПІДТРИМАЛИ МОСКОВСЬКУ ЦЕРКВУ

  1. А ви від цього зброду депутатів та Ліди-Лілі очікували чогось іншого?
    Тут половина населення русню чекає. Шкода Овік, стільки втрачених перспектив…

  2. Треба піднімати людей, це не допустимо, позор таким депутатам треба їх гнати всіх, Чого чекати?

      1. Роман .Какой еще “московский патриархат” вы белены обьелись?Не провоцируйте людей на межрелигиозную рознь.За это есть ответственнность.Не провоцируйте.Мало вам крови.

        1. Что за чушь. Межрелигиозная рознь может быть между религиями. А здесь одна религия христианская православная. Только организации разные. И по уставу своему они подчинялись москве И были они официально московским патриархатом. И по сути и по делам своим им же и остались. Работали и пропагандировали русский мир из за которого и льется кровь. И это факт. Или давно Бокач ездил с имперским флагом на машине… Только идиот не понимает и отрицает это. А здесь я уверен будет поставлена законодательная и правовая оценка действиям этой организации в Украине. И побыстрее бы. И нечего им землю в Овидиополе раздавать.

          1. Такие действия только ухудшат ситуацию в стране.Нам еще гражданского конфликта не хватает.Вы же знаете на юге 90%за УПЦ.Службы пусть выявляют кого надо и наказывают.А рубить всех подряд дурная затея.

      2. Придурок!.. ми без тебе розберемося!!!!
        Поясни краще за, що ти живеш і твоя сім’я безробітна….???
        Гнида грузинська яку НІХТО не підтримує!!!!!

        1. Жена его за счет любовника живёт,а он за счёт подачек заказных,грязная семейка.

  3. Да хватит делить людей, мову, церковь, все мы любим Украину и чем больше будет раздора, тем больше мы будем плакать. КОГДА МЫ ЕДИНЫ. МЫ НЕ ПОБЕДИМЫ!!!!

  4. Прикро. Депутати віддавші голос за це питання Покидьки! І це в такий час Коли інші віддають своє життя за незалежність і Україну. Я рахую що вони не мали права морального і по-людськи голосувати за це питання. Ця земля повинна бути залишена за громадою. Коли держава робить все щоб у нас була своя незалежна церква України то такі покидьки Роблять навпаки ще й землю відчужують Ворожим установам. Список при голосуванні повинен бути весь червоним Ганьба. Треба скасовувати рішення і спитати думку громади після роз’яснення цього питання. Ганьба всім зі списку проголосувавши за ворожу церкву, За тих хто підтримував агресор і кровопролиття. Там від Бога немає нічого. Скасувати рішення. Може в них совість проснеться і відповідальність перед громадою. Ганьба Скасувати.

  5. Депутаты имеют право отозвать голос? Или каким образом изменить мнение по голосованию ? Ненов, Соручан. Не позорьтесь, напишите заявы и отзовите голос с данного голосования. К остальным зеленым и опзж нечего и обращаться. Хотя совесть может и проснуться и у остальных. На самом деле, оставьте землю под церковью общественности, а не малому предприятию или ооо которое именует себя церковью в Овидиополе. Пусть земля будет громады Овидиополя. Я уверен это поддержит большинство жителей поселка. А вы кого там представляете на сессиях?

  6. З початку повномасштабної війни СБУ викрила понад 60 кліриків московського патріархату, які працювали на рф, продавали зброю і дитячу порнографію
    З початку повномасштабної агресії рф за матеріалами СБУ розпочато 68 кримінальних проваджень щодо представників УПЦ (мп), з яких 14 – митрополити церкви.
    Серед викритих злочинів – 20 фактів держзради, колабораціонізму та пособництва країні-агресору. 18 проваджень щодо публічної агітації до релігійної ненависті, а також продажу вогнепальної зброї та поширення дитячої порнографії.
    У результаті оперативних та слідчих дій 26 фігурантам-представникам УПЦ (МП) повідомлено про підозру, а ще 19 зловмисників уже отримали судові вироки. Двох засуджених кліриків-колаборантів вдалося обміняти на українських воїнів, які перебували в полоні у рашистів. Також заборонено в’їзд в Україну понад 177 клірикам рпц.

  7. Ви самі винні що обрали цих дибілів, а чому ці проросійські свині не в армії. ГАЗІЯН, ЛИСЕНКО, АВРАМЕНКО, НЄНОВ, СЛИВКА, ЛИТВІНЧУК – ЯКА ОФІЦІНА У НИХ ПРИЧИНА НЕ СЛУЖИТИ ДЕРЖАВІ ???? Тільки не так як пес Соручан шісткою, а на передовій ?

  8. Думаю пора ставить вопрос о переходе церкви в центре поселка в Православную Церковь Украины. Думаю жители это поддержат это было видно когда на Пасху огромное количество населения пошло в церковь на кругу при въезде в посёлок и там было большинство жителей Овидиполя. В разы больше, чем в центре.

    1. Не правда в центре тоже много людей было на пасх, просто батюшка кто подходил тому и святил чтобы люди не собирались много тк могла бы быть тревога, за людей думали

  9. Ганьба таким депутатам. Не відповідають думки всієї громади

  10. Всьому гандьба, мабуть нас розкусили що ми нація циган,таких людей пацюків який кожен рве до своєї нори винищують з усіх боків.

  11. Романе! От навіщо Ви подаете інформацію в такій площині??? Ніяку церкву депутати не підтримували! Згідно Конституції церква відокремлена від Держави. Питання розглядалося суто технічне – “уточнення межі” земельної ділянки на яку вже давно виданий Державний акт! Правових підстав не надати дозвіл на уточнення межі не мае. Вважаю що такою “подачею” інформації Ви розпалюете межрелігійну ворожнечу! УПЦ не заборонена на Державному рівні. Якщо е факти що хтось “працюе” на рашку – з німі розберуться відповідні органи. За Вашею логікою завтра Вам потрібно відмовити в погодженні меж Вашої земельної ділчнки бо Ви народилися в колишньому СССР! Народна мудрість та час все розтавлять на свої мисця! І мова і віра і церква будуть в вільній Україні едині! Слава Україні!

    1. Москалику, це літера “Є”. Ти спалився не тільки на орфографії 😂

    2. Підтримую!Маю надію буде реагуваня МВС на такі дії Романа.

    3. Нет никакого акта. Вранье. На сегодня земли коммунальной собственности. А если техническое. То зачем тогда выносить на голосование? Значит голоса имели значение. Каждый депутат имел возможность проголосовать на свое усмотрение. Что и сделали порядочные депутаты Чегодарь и Вишневская. Проголосовали против. И Варшанидзе правильно сделал, что поставил в известность громаду. А то всё в тихоря принимают. И это не понравилось некоторым. Мешает всё им. Тихо не проходит. Спасибо Роману.

      1. Треба викликати розмазню – Колебошина однопартійця та ставленика баби Чегодар, і запитати чому він у Верховній раді України під час голосування про заборону московського патріархату проголосував – ПРОТИ закриття цієї проросійської організації

  12. Цей клоун воршанідзе з усього хоче зробити сенсацію. Вічний опозиціонер((( Цього придурка треба здати у психушку. А на рахунок московського патріархату, то краще з вогнем не бавитися. Церква має бути українською!.

    1. или такие как еще тысячи другихhttps://www.youtube.com/watch?v=XfRBzQvIr0

    2. Допомагати треба мовчки, а не піаритись на цьому.
      Ви спочатку надайте відповіді на наступні питання (публічно під відео камеру, як ви красуєтесь при наданні допомоги):
      1. хто напав на Україну у лютому 2014 року?
      2. російська федерація – агресор?
      3. чи готові ви перейти до складу ПЦУ у зв’язку з підтримкою війни в Україні з боку вашого “патріарха” кирила?

      1. Ответы уже давно были озвучены.Вы же не хотите слышать.«Произошла беда. К сожалению, Россия начала военные действия против Украины, и в это судьбоносное время призываю вас не впадать в панику, быть мужественными и проявлять любовь к своей Родине и друг к другу», — сказал Онуфрий.

        Он выразил поддержку украинским военным и обратился к Владимиру Путину с призывом «немедленно прекратить братоубийственную войну».
        А по 3 му пункту еще раз повторяю.Наш Патриарх Онуфрий.
        «Война между этими народами — это повторение греха Каина, который из зависти убившего своего родного брата. Такая война не имеет оправдания ни для Бога, ни для людей», — считает Онуфрий.

        1. А Онуфрий член еще синода рпц?или задним числом самоустранился?

  13. Час витягу з ЄДР
    5 жовтня 2023 р., 10:00
    Повна назва
    Релігійна організація православний прихід свято-миколаївської церкви
    Адреса
    Україна, 67801, Одеська область, Овідіопольський район, селище міського типу Овідіополь, вулиця Портова, будинок 12
    Дата заснування
    29.12.1999
    Директор
    Копилов Андрій Олександрович
    Стан
    Зареєстровано
    Код ЄДРПОУ
    20997455
    Статутний капітал
    0 грн
    Основний вид діяльності
    94.91 Діяльність релігійних організацій
    Керівники
    Копилов Андрій Олександрович
    Керівник
    Власники
    ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ
    Засновник

    1. ОДЕСЬКА ЄПАРХІЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ все верно.А где “московский патриархат” вы увидели?

      1. Ты можешь на камаз наклеить эмблему Мерседеса, он всё равно останется камазом. Вот тебе и московский патриархат так. Эти же попы и виновны в сегодняшней войне.

  14. Рома не чіпай церкву та віру! Ти як слон в лавці! Люди розберуться самі! Серед мешканців Овідіопольської громади та серед виборців яких представляють депутати ОТГ дуже багато прихожан ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ яка не заборонена в Україні.

    1. А він і не чіпав. Від подав інформацію з сесії. Не подобається? Тихо не пройшло оформлення землі?

      1. ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕПУТАТИ НА СЕСІЇ ПІДТРИМАЛИ МОСКОВСЬКУ ЦЕРКВУ Само название статьи Романа уже лживая неправдивая информация.Нет в Овидиополе “московской церкви”

      2. Цей головний редактор який увесь час ухиляється за що він живе? – ПРОСТО ЧОКНУТИЙ НА ГОЛОВУ!!!!

  15. Це вже перебор Рома.Цікаво ображені депутати це лайно схавають чи може з них найдется смілива людина подати до суду на провокатора.

  16. Це питання карегувала лично начальник земельного віділу Малитська юлия депутатка від забороненоіі партііопзж я думаю надо романе подати заяак до сбу

  17. ОГОЛОШЕННЯ

    Шановні мешканці Овідіополя коли побачите провокатора ВОРшанідзе на вулицях Овідіополя то відразу копайте його як пса смердючого!!!

    Коли буде махати своїм посвідченням жовтої преси та мікрофоном, то відразу запхайте йому усе це в зад та пошліть н***х*й!!!.

  18. Спасибо Роман за информацию. Копылова депортировать на родину. С Лавры их попёрли и всё нормально, а тут в Овидиополе межрелегиозные распри видете ли. Нечего было голосовать и давать землю. Отложите вопрос и после войны разобрались. А осталась бы у громады земля, на службы это не повлияло. Так нет, надо было отдать её. А чья должна быть церковь в посёлке, после войны можно бы было вынести на местный референдум. Думаю они в ДИЯ уже будут.

    1. Так землю ніхто не виділяв! Вона виділена ще в 1999 році! Депутати погодили впорядкування межі між РАЙПО та церквою! Припиніть вже писати всілякі дурниці!!! Громада може припинити право постійного користування. Це так! Якщо вирішить дійсно це зробити на зборах!

      1. Це ніхто не баче.А Роман свою справу зробив.Кинув лайна на вентілятор і пішов собі далі стовпи мітити

  19. Особисто для тих депутатів, хто вчора голосував за московських попів. Дивиться, ви вчора проголосували ось за це:
    Сьогодні росія вдарила по продуктовому магазину у селі Гроза Харківської області: 48 (!!!) людей загинули, у тому числі є дитина, 6-річний хлопчик.

    1. Це для депутатів від партії ” на майбах”? Лисенко, Кучерява, Пушнова, Чумак не погодили з бабцею як їм патріотизм проявити, і спалили контору люстрованої чегодарь, Ромчик не гарно гадити там де їсиш, бабця не вибаче, підмочуєшь рейтинг, мінусне з зарплатні, знову до лількі побіжиш проситись, і знову лайном будеш бабцю поливать

    2. И Батюшка с Овидиополя навел.Роман вам лечится уже надо пока не поздно

  20. Наші депутати не склали іспит на державну зрілість ! Вони за русій мір в Овідіополі ? Може скажуть , що це технічне питання 7 Але ж дуже багато обласних рад в Україні проголосували за те , щоб не виділяти ВЗАГАЛІ земельні ділянки московському патріархату ! А якщо назріло питання то слід розглянути в іншій площині – Про перехід нашої Овідіопольської церковної громади УПЦ до Православної Церкви України разом з майном ! Саме це зробили вже в багатьох регіонах України . Для прикладу – вчора -позавчора церква УПЦ в м. Луцьку перейшла до Православної Церкви України ! І ніякого громадянського конфлікту іц протистояння ! Тим більше під час війни проти московських агресорів , яких благословляє кіріл і освячує їхню зброю на вбивство українців ! Якщо ми проти того , щоб російська зброя вбивала нас , а наша Овідіопорльська церква підтримувала їх то треба прийняти рішення про такий перехід церковної громади під лоно Канонічної Православної Церкви України ! і – Геть від Москви ! Не можна бути одразу слугою ” двух господ” ! Однією рукою молитись за проповіді від московських попів і одночасно кричати ” Слава Україні ” ! А якщо голова громади лідер цієї громади і патріот України , то її ноги не має бути в цій церкві ! Так і депутати теж повинні висловити свою Державницьку Українську позицію 1 А не придумувати собі зручну ПОЗУ ! Невже вони чекають рускій мір , голосуючи за такі ” технічні ” питання . Це просто неприпустимо ! Десятий рік йде війна , а хтось гарно прикидується дурником !

    1. Про перехід нашої Овідіопольської церковної громади УПЦ до Православної Церкви України разом з майном – це повинні вирішувати мешканці ОТГ прихожани УПЦ а не депутати чи голова! Овідіопорльська церква підтримувала їх (рашистів) – де факти??? Якщо такі факти є – цим займаеться СБУ! Або УПЦ повинна бути заборонена на Державному рівні!

  21. На даний час не можна оформити у власність земельну ділянку ,а тут землю московському патріархату ГАНЬБА зрадникам депутатам! Всіх на війну.Сволота.

  22. Св@л@ти Савельєва кYрв@ тв@рюк@ та всі хто голосували за виділення цієї землі, на вила *****! Громада підніметься чекайте, все це відправили листом до президента та військової адміністрації!!!

  23. Депутати громади, схаменіться. 1 жовтня відкриваєте алею пам.яті , голова громади пускає сльзу на людях, а 5 жовтня віддаєте землю русні. Таке делікатне питання має обговорюватися всебічно. Пропоную кожному депутату прийти у кожний двір , де він балатувався, і під підпис кожного жителя зробити опитування хто за і хто проти московського патріархату. Якби депутати Лисенки-брати були б на передовій то напевно інакше поступали, або Оля Мойсєєва відправила свого чоловіка Діму на фронт то подумала б спочатку чи варто голосувати за московію. Соручвн Коля і вашим і нашим. Ходить у формі ЗСУ, а голосує за москву … Як вам не соромно запроданці, зрадники, продажні шкури.

  24. Добре депутати в нас погані , а люди ” добрі ” ? Біжать до московської церкви ,аж ноги ламають ! Скажіть , де в якій країні можливо , щоб росія вбивала наших воїнів , а їх відспівують московські попи ! Скажіть , в тій же росії, загиблих на війні росіян чи може відспівувати батюшка Православної Церкви України ? А в нас – це норма ! Російська зброя вбиває українців , а їх відспівують московські попи ! Це повний маразм ! Це ми самі сміємось з себе і самі собі плюємсо в обличчся ! Це картина , коли б ють по лівій щоці – підставляємо праву ! І поки громада не визріє і не відійде від московської церкви – не буде ніякої перемоги ! ПЕРЕМОГА буде тоді , коли ми вичавимо в собі Рабів і позбавимось московської церкви ! А розмови про те , що ми ” ходимо в церкву і молимось до до образів і до святих ” – це розмови ні про що , це як в 2014 році жителі Данбасу кричали ” Миза Мір ” , фактично вони були за рускій мір ! І ось він прийшов – 24 лютого 2022р на ВСЮ Україну ! Рускій мір – цне війна ! І наш копилов є громадянин росії і напевне підтримує кіріла і путіна ! Так що вибір за громадою – ми за Україну чи за рускій мір з їхньою московською церквою ?

Comments are closed.