НАВІЩО ОВІДІОПОЛЕЦЬ ВИКИДАЄ СМІТТЯ БІЛЯ МАЯК?

Кількість переглядів 2338

До редакції 11 жовтня 2023 року звернувся наш читач та повідомив, що він, знаходячись на автобусній зупинці на перехресті автошляхів М-15 «Одеса – Рені» та Т-1625 «Кучурган – Біляївка — Маяки — Овідіополь» біля населеного пункту Маяки знайшов сміття з явними ознаки належності мешканцю м. Овідіополь Олександру Мойсеєнко з номером телефону 068-050-61-60.

Отримати коментар самого Олександра не вдалось. Двічі йому телефонував, але ж він слухавку не взяв та не перетелефонував.

Сподіваюсь Олександру буде соромно за свій вчинок та він більше не буде смітити.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “НАВІЩО ОВІДІОПОЛЕЦЬ ВИКИДАЄ СМІТТЯ БІЛЯ МАЯК?

  1. Маяки итак одна большая помойка, кидай где хочешь мусор и не ошибешься, поэтому я так сделал и не жалею о своем поступке, а трубку я брать не буду, потому что ты даже не журналист а обычная сявка газетная и у меня нет времени и желая вести с тобой беседы по телефону.

    1. От родственника Лилии Ивановны Савельевой другого ответа никто и не ожидал. Все плисыхи родственники засранцы и гавноеды.

      1. И ничего, что окончание фамилии разные … Лишь бы приплести Савельеву … с Вашим семейным деревом все в порядке? А то тут найдутся желающие рассказать, какие родственники у Вас

    2. Если бы вы жили в Маяках, то тогда бы там точно не было бы одной сплошной помойки…..
      Сплошная помойка была бы в Овидиополе, наверное????

  2. ну да отримував деякий товар я на новій пошті а куди вони викидають тару не знаю.

    1. xa xa
      Нова пошгта видає посилки у запланованому вигляді …
      а всякі гiвнюkи потім викидають їх у громадських місцях…

  3. Щодо «помийної ями», все залежить від кожного особисто. Це вже камʼяний вік, коли людина так себе поводить, де живе там і гадить😱. А ще гірше, коли ви тут лаєтесь та ображаєте одне одного. Чим людина наповнена, тим вона і ділиться💁‍♀️. Про яке добро у світі можна говорити, коли ви ненавидите ближнього свого.

Comments are closed.