ОВІДІОПОЛЬ: ПРОДОВЖУЄМО КОНТРОЛЮВАТИ ВИМОГИ ДОРОЖНІХ ЗНАКІВ

Кількість переглядів 1896

12 та 13 жовтня 2023 року я продовжив спостерігати за виконанням водіями вимог нових дорожніх знаків на площі Незалежності у м. Овідіополь.

Кількість водіїв, які продовжують порушувати вимоги нових дорожніх знаків на площі зменшу.ться, але все ж ще є (дивиться подробиці у відео репортажі).

На всіх водіїв, на яких не були складені протокли на місці, мною написані заяви з докладанням доказів з метою притягнення їх до відповідальності.

Окремо написав заяву на водія Олега Лизогубенко, який використовує автомобіль Volvo V40 з державними номерними знаками Республіки Болгарія CB1538BH з метою встановити законність використання цього автомобіля на території України.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ПРОДОВЖУЄМО КОНТРОЛЮВАТИ ВИМОГИ ДОРОЖНІХ ЗНАКІВ

  1. Люди ещё не привыкли к этим знакам, можно просто предупреждение

  2. Роман, ви вирішили ще більше на себе негативу набрати? Вирішить питання з парковою, а потім стучіть на людей

  3. В смысле « ты знаешь что тут нельзя парковаться?»
    Вы с ним вместе коровы на одной лужайке пасли?

  4. Монтував-монтував, різав-клеїв свої відеоролики, але ж примудрився викласти в інтернет доказ порушення поліцейськими правил зупинки, за які вони ж карали інших.

    На відео 1:42-1:44 чітко видно “патрульку” прямо під знаком 3.34.

    А оператор цих відеофрагментів, який ходив по прозній частині як по тротуару? Поліція не помітила порушень ПДР у таких променадах? Де та розпіарена заявниця з Миколаївки? Нехай напише на пішохода-оператора і на поліціантів з написом “polis” на формі заяву, щоб не заважали дорожньому руху.

    Місцевий бюджет треба поповнювати коштами. Не поповнюють податками, значить, будуть поповнювати штрафами.

  5. У населеному пункті знак 3.34 має встановлюватися з табличками 7.2.2–7.2.6, 7.4.1–7.4.7, 7.5.1 – 7.5.6 або розміткою 1.4 згідно з ДСТУ 2587:2010. За такого поєднання зона дії знака визначається довжиною лінії розмітки.

    1. Вибачаюсь, ця норма вже втратила свою чинність)))

  6. Штрафи штрафи і штрафи і буде все добре

  7. Роману потрібно влаштовуватися паркувальним інспектором, хоч гроші будуть капати. 😂

  8. Да,а у моего зятя беременная жена и маленький ребёнок и он не знал об этом знаке, а ещё хочу сказать, хорошо ,что людям в Украине, в которой идёт война, есть чем заняться и ни кто не думает, как заботиться о людях, которые здесь остались, а наоборот усугубляют их неприятности и жизнь в нашей стране.А зачем, ведь Бог всё видит.

  9. Бусинка поставила знаки, чтобы Варшанидзе всех терроризировал? Это какая-то провокация! Он сегодня опять ходил с камерой!

  10. Варшанідзе – поліцейський ” сіксот ” ! Оце сміливий та відважний ! Може сам і члени його родини не порушують ПДД і паркуються там , де треба ? Особливо в Овікі , де місць для парковки дуже мало . Давай Рома , працюй на поліцію , штрафи ! Люди і так дуже багаті в нас і що їм стоіть сплатити якихось 400 з гаком грн за неправильну парковку . Підеш мабуть в стукачі , зараз не депутат і не член виконкому . Стучи , рома , може дятлом станеш !

    1. Ось це “по-кацапськи” – СТУЧИ.
      Шановні мешканці громади, повідомляти про правопорушення та злочини – це обов’язок кожного нормально європейця, якими, ми усі жителі України є!

Comments are closed.