ОВІДІОПОЛЬ: ЩО З ТРОТУАРОМ ПО ВУЛИЦІ ШЕВЧЕНКА?

Кількість переглядів 2157

Редакція «Альтернатива.орг» отримала два звернення від мешканців селища Овідіополь.

Перше звернення з приводу розібраної бруківки по вул. Тараса Шевченка біля будинку № 288.

Журналіст редакції зв’язався з секретарем селищної ради Новікової С. І., яка повідомила, що власники будинку звернулись з заявою про отримання дозволу на порушення благоустрою з метою проведення будівельних робіт на території їх земельної ділянки. Після проведення робіт, бруківка тротуару буде приведена у відповідний стан.

Деталі другого звернення ми не розкриваємо, але обов’язково перевіримо факти, які викладені у листі та зробимо з цього приводу репортаж.

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ЩО З ТРОТУАРОМ ПО ВУЛИЦІ ШЕВЧЕНКА?

  1. Люди ви як живете?вам красу а ви в свинарник..

  2. Шмаранідзе молодший теж пішов по стопам наїзду-шантажу-відкату-очі закрив.

  3. А мене більше цікавить питання дезінфекції бюветної води, яку було проведено 2 тижні тому КП Водопостач. А як щодо дотримання санітарних норм з дезінфекції і попередження населення про проведення відповідних заходів по Овідіополю? Чому жодного оголошення ні в пресі, ні чатах не було? Чи вам наплювати на людей? А чи відомо вам про кількість звернень до медичних установ зі скаргами на отруєння бюветною водою після дезінфекції та подальшими наслідками щодо погіршення здоров’я у людей?
    Дуже хотілося б отримати відповіді на ці запитання.
    Думаю, що у наших журналістів буде чудова нагода поспілкуватися з керівництвом КП Водопостач і вияснити подробиці : чому дезінфекція відбувається без участі санітарної служби і як саме це відбувається.

Comments are closed.