СУД ПЕРШОЇ ІНСТАНЦІЇ ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ ДП «МТП «ЧОРНОМОРСЬК» ДО ГУ ДЕРЖПРАЦІ

Кількість переглядів 954

19 жовтня 2023 року Іллічівський міський суд Одеської області задовольнив позов державного підприємства «Морський торговельний порт «Чорноморськ», визнав незаконним та скасував акт повторного спеціального розслідування нещасного випадку Головного управління Держпраці в Одеській області.

Третьою особою по суті спору виступає журналіст Володимир Букач, який у 2017 році працював помічником директора ДП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» та на якого під час відрядження до Київського апеляційного господарського суду напали троє невідомих осіб та нанесли йому тілесні ушкодження.

Своїм рішенням суд визнав незаконним та скасував Акт №05 повторного спеціального розслідування нещасного випадку, що стався 31 липня 2017 року о 07 годині 15 хвилин в Державному підприємстві «Морський торговельний порт «Чорноморськ» форми Н-1/П, складений комісією, утвореною наказом Головного управління Держпраці в Одеській області від 16.06.2021 року № 706.

У реєстрі судових рішень є поки вступна та резолютивна частина рішення по справі № 501/433/23. Апеляційну скаргу на рішення суду можна подати протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Cудове засідання по справі від 18.10.2023 року:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “СУД ПЕРШОЇ ІНСТАНЦІЇ ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ ДП «МТП «ЧОРНОМОРСЬК» ДО ГУ ДЕРЖПРАЦІ

  1. Болезный, это ты о чем? Совсем уже испИсался?

Comments are closed.