«АЛТЕРНАТИВА.ОРГ»: ВІДБУЛАСЬ СПРОБА БЛОКУВАННЯ ДОМЕННОГО ІМ’Я

Кількість переглядів 4002

О 08 ранку 30 жовтня 2023 року відбулась спроба блокування доменного ім’я редакції «Альтернатива.орг».

За інформацією від реєстратора доменного ім’я The Host, це блокування зробив реєстратор більш вищого рівня – Regtons, який розташований у Чехії. Спочатку було звинувачення у порушенні авторського права, без жодного документального підтвердження, далі написали, що на сайті займаються шахрайськими діями, але після скарги до Омбудсмена ICANN (ICANN – Інтернет-корпорація з присвоєння імен та номерів) з паралельним направленням листа до реєстратора The Host в якому ми попередили про кримінальну відповідальність за несанкціоноване блокування роботи інформаційного сайту, робота домену була поновлена.

Після розблокування, ми отримали листа де мені запропоновано підтвердити особистість та місце проживання. У зв’язку з тим, що все оформлене на мене, це зробити не важко.

Сподіваюсь, шахраї вичерпали свої можливості робити пакості.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

24 thoughts on “«АЛТЕРНАТИВА.ОРГ»: ВІДБУЛАСЬ СПРОБА БЛОКУВАННЯ ДОМЕННОГО ІМ’Я

  1. Хакіров нанялі 😉 Барижний хостер the host нашли конечно ви место

  2. Це все жирна свиня савельєву!!!!

  3. Цього ВОРшанідзе проплаченого ДИБІЛА-бізнесмена – “розговорного жанру” треба не то, що заблокувати?, його треба в тюрму посадити!!!. Обовязково заставити працювати його та його родинний підряд, щоб усі почали на роботу ходити так як це роблять нормальні люди, а не сидіти на шиї у громади й писати усіляку дурню, яку світ не бачив. І я думаю, що це тільки початок для цього колишнього податківця якого вигнали з роботи за корупцію, а місцеві горе-ділки зробили з цього дурака журналістом жовтої преси який два слова не може написати, щоб не зробити помилки.

      1. Варшанидзе кончене створіння, рано чи пізно цю шарашкіну контору знищать.Зараз він напевно ще декому потрібен для розповсюдження інформаційного лайна,але думаю ще не довго. Викинуть як собаку цього шарлатана

        1. ой видно по коментарям, хто є хто …
          хто сидить біля корита, а Варшанідзе мішає красти бюджетні кошти що аж пукани рвуть…
          так ревуть…

          1. Так він теж жер з цього корита 😄
            Чи у вас амнезія?

              1. конкретніше… бо це виглядає як казала-мазала…

          2. Нікому він нічого не мішає – це просто проєкт, щоб їздити вам по вухах. А поки читаєте клоуна у цей час вас чистять як бомжів остатніх. Ще 100 років будете читати, а це він гроші буде халявні на вас заробляти.

  4. Роман,вы на правильном пути.Спасибо ,что освещаете жизнь нашего района!!!Успехов вам и вашей редакции👍👍👍

    1. Бачите, як у всіх підгорає від Варшанідзе

      1. Кому це старе нещастя потрібне в житті. Усі сміються з цього ідіота!!!

    2. Может пора найти нормальную работу а не лить грязь через статьи на в меру упитанную Савельеву?

  5. Тут мова іде не про Савельєву чи ще когось це окрема тема. Тут у громаді завівся ідіот без освіти, та читачів від 1 000 – 2 000 які читають одну гидоту, а цей дурочак пробує формувати суспільну думку. Цей псих з будь-якого питання хоче зробити сенсацію, при тому він тим гордиться, що він дурень. Розумного він не може нічого зробити, або написати – бо це бездар корупціонер!!!. Люди ви або тупі на голову, що це читаєте або не розумієте що робите. Тому і живете у найбіднішій та тупішій громаді. Візьміться за розум….!!!!

    1. Та в нього діагноз на обличчі, хворе якесь,і поведінка це підтверджує. Сам собі пише коментарі похвали і сам радіє,то шо вже далі казати.

  6. Просто Роман открывает людям глаза, и он уж точно делает по справедливости . Бо никак не нажрутся ! А кто больше всех возражает , тому и не нравится
    А так хотелось бы порядок навести в Овидиополе !!!

    1. А за що живе цей Рома, пише усіляку дурню. Проєкт Альтернатива створений і фінансується для того, щоб удавати виглд, що начебто щось робиться?!. А поки ви вуха розвісили, та живете в створених ілюзіях вас обкрадають та ваших дітей. А порядок обов’язково ми наведемо!!!, без таких проектів як варшанідзе, савельєва, чегодар.

  7. У свині підгоріло… Ну яка ж жалюгідна… На похованні свій смартфон вирішила продемонструвати… вже блювати хочеться як тільки бачу чи чую… фу бл. мерзоtа

Comments are closed.