ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: З 1 ГРУДНЯ ВСТУПАЮТЬ У ДІЮ НОВІ ТАРИФИ КП «ВОДОПОСТАЧ»

Кількість переглядів 3247

25 жовтня 2023 року на засіданні Виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради прийняті рішення по тарифам на послуги КП «Водопостач».

Рішенням № 509 погоджений відкоригований економічно обґрунтований тариф на послуги водопостачання усім категоріям споживачів в розмірі – 24,65 грн за 1 м3.

Проте, як повідомляє Овідіопольська селищна рада, 7,85 грн за кожний 1 м3 для населення буде компенсувати селищна рада. Це означає, що населення буде сплачувати – 16,80 грн за 1 м3.

Рішенням № 508 відкориговані тарифи з вивезення твердих та рідких побутових відходів:

Послуги з вивезення твердих побутових відходів:

  • для усіх категорій споживачів – 351,77 грн. за 1 м3;
  • для населення – 64,49 грн за 1 люд./міс.

Послуги з вивезення рідких побутових відходів (машина 3,8 м3):

  • для усіх категорій споживачів – 235,25 грн за 1 м3 (1 машина 3,8 м3 – 893,95 грн).

Відкоригований економічно обґрунтований тариф на послуги з водовідведення селищною радою не погоджений.

Рішення вступають у дію з 01 грудня 2023 року.

По інформації: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
2
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

18 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: З 1 ГРУДНЯ ВСТУПАЮТЬ У ДІЮ НОВІ ТАРИФИ КП «ВОДОПОСТАЧ»

  1. Нагадайте мені, будь ласка, з якого саме моменту народна (яка належить всьому народу) вода стала власністю КП “Водопостач” чи філії “ІНФОКСВОДОКАНАЛУ”, і хто саме яким правовим актом уповноважив ОВІДІОПОЛЬСЬКУ СЕЛИЩНУ РАДУ вішати на народну воду (воду “ВОДОПОСТАЧА”/”ІНФОКСВОДОКАНАЛУ”) цінник і продавати її через КП “ВОДОПОСТАЧ” громадянам України, які становлять народ України.

    Дуже мені цікаво почитати відповіді на ці прості і логічні запитання.

    1. Які добрі злодюжки: спочатку забороняють тобі твоє життєво необхідне майно майно брати з землі, самі крадуть у тебе ж твоє життєво необхідне майно, щоби згодом тобі це ж майно продати, але зі знижкою.

      Самі собі на свої власні шиї посадили (дали посади) таких злодюжек.

    2. Бери відра і йди черпай з лиману, ніхто тобі не заважає. 😂
      Вас там багато ще є таких хитрозроблених чи ти одне таке на весь Овік?

  2. У тому водоканалi по любому, кацапськi рашисти сидять. Що не мiсяць то все там дорожчае. До кiнця вiйни ще 20 разiв цiна пiдскочить

  3. ви мабуть забули як на одній із сесій сливка просив сільраду не датувати воду інші підтримали проголосували ось і не будуть. а це чийсь депутат. а я забув це голова підвищила хоче щось вкрасти

  4. Ви ще забули відмітити вивіз рідких відходів! Вже треба затягнути пояси і нічого не їсти, бо вивіз “гімна” вже золотий, 900грн машина в місяць. Це безумство зі сторони наших депутатів

  5. А ще вище тарифи можна? Бо ми тут добре заробляем, майже Всі мільйонери,чого Ви так соромитеся,роззувайте нас по повній…..

  6. ну а с чего премии Савельевой и дядику будут начислять ? Вот вам и подарок под Новый Год !!!

  7. Господи, як же ж ви заїб@ли скиглити. Щоб не ремонтували ви безкінечно ниєте. То без газу помираєте, то без світла, тепер води пів дня немає, то вже караул.

  8. Треба писати жалобу,колективну,у вищі інстанції,хай розбираються,де люди мають брати ці 💰 гроші,щоб платити в час війни ,тік неймовірні ціни……..

  9. Підріптілойдная Савельєва відповіси за кожну вкрадену копійку! Ти найогидніше створіння на цій планеті, Дядік цукор повіситься та депутати паскудні кровосіси

  10. Леся Бакалова продвинула тарифы на исполкоме ,она там главная разводящая ! Второй раунд _это канализация !

  11. а не ви лі вибирали всіх їх а тапер ниєте? поки на виборах не будете думати головою кого вибирати доти і будете таке мати. ” громада” сходи в прокуратуру нехай голова відповість зараз за вкрадене а не колись, чи ти так бла_бла?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.