ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ ОСВІТЛЕННЯ ОВІДІОПОЛЯ

Кількість переглядів 1299

На останньому засіданні бюджетної комісії Овідіопольської селищної ради, яке відбулось 24 листопада 2023 року, депутат Чегодарь Н. А. підняла питання освітлення Овідіополя у ранковий час, коли багато людей йдуть на роботу.

Як мені здається, для селищного голови Савельєвої Л. І. це є новиною, що зранку майже до 7 години ще темно. Наведені приклади звернення мешканців громади у соціальних мережах працівниками селищної ради розцінений, як неналежний, адже треба писати тільки на їх офіційної сторінці.

Лідія Іванівна повідомила, що їй потрібні економічні розрахунки для прорахування цього питання.

Цікаво, коли Савельєва Л. І. виписує сама собі матеріальну допомогу, чи звертається вона за економічними розрахунками? Чи враховує вона доцільність нарахування таких премій та матдопоги у той час, коли постійно чутно про нестачу грошей у бюджеті?

Депутат Чегодарь Н. А. нагадала, що селищна рада та депутати повинні витрачати кошти платників податків для громади. А депутат Кучерява О. В. була здивована, чого селищна рада чекає офіційного звернення якогось? Чому б самим не подивиться на ситуацію і зробити щось краще людям? Чому обов’язково треба чекати, що люди почнуть писати?

Побачимо, яка буде реакція на звернення депутатів та мешканців громади.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ ОСВІТЛЕННЯ ОВІДІОПОЛЯ

  1. Овідіопольці знову думають тільки про свою сраку а інші населені пункти ОТГ як бідні родичи по остаточному принципу, доношують речи. Они туалет на мільйони собі ремонтують а в селах доріг асфальтованих можна поличити на пальцях однієї руки. Безпеки в селах “0”, доріг “0” інфраструктури”0″ . Зато проблема номер один чи хватить на премію грошей голові в цьому місяці чи ні. . ОТГ с Овідіополем була помилка і це потрібно визнати.

    1. Так вам ж розумні люди казали що Овідіополь то яма, а ви тих людей брудом обливали та рти закривали. А зараз що? Очі почали відкриватись? Пізно, назад вороття немає.

  2. Скоротіть освітлення увечері на годину до 23.00, а зранку вмикайте о 5.-5.30. Це технічно зробити дуже просто. Все налаштовується автоматично.

  3. Особа R40-01746 трошки підзабула, чим закінчилась її співпраця з Чегодар на ниві “Придністровської правди”…

    Грабелькі – це сільськогосподарський інструмент, не призначений для танців.

    R40-01746, тебе ця стара дурна шахрайка викине як використаний гандон, коли отримає за рахунок твого дешевого піару посаду пожирніше.

  4. Конечно савельева не знает, что щас темно до 7 утра. У нее над головой нимб который освещает ее стройное тело вот ей и кажется, что всегда светло

  5. Дороги Овидиопольци¡¡¡ цей покидьок газиян армен псевдовалантьор ,получил с рук совельевой,два мафа в центри овидиополя рекламний переход перед кругом,место под автомойку ,за рестораном ,,алико ,,сина устроил заведующим зубной отделение, зделали склад гуманитарий у себя в стоймаркете в месте з заступником и действущим депутатом районого совета с проросийской партией опзж л
    ЛИХЕНКО ИГОРЬи всьо им дала мадам савельева и народный депутат Колибошен с в теперь ЛЮДИ ДУМАЙТЕ КАКИЕ ГНИДИ У НАС В ОВИДИОПОЛЬСЬКОЙ ОТГ.

    Відповіcти

  6. Шановна громада, на черговой сесии Овидиопольськой Отг .Буде дуже важливе ришеня, про скосування Премий голови Овидиопольськой отг Савелевой Л И . Будут голосовать,,ЗА,, скосуваня премий. Чегодарь Н А .,,ЗА,,Лисенко В А ,,ЗА,,Лисенко Д А ,,ЗА,,Вишневска Н ,,ЗА,,Пушнова ,,ЗА,,Чумак д ,,ЗА,,Колесник В ,,ЗА,, Кучерява О ,,ЗА ,,це фракция за МАЙБУТНЕ…фракция БАТЬКИВЩИНА. Ненов А ,,ЗА,,Подурець Ю,,ЗА,, теперь ШАНОВНА ГРОМАДА ПОДИВИЦЯ СПИСОК ДЕПУТАТИВ ЯКИ ПРОТИВ СКОСУВАННЯ ПРЕМИЙ ГОЛОВИ САВЕЛЕВОЙ Л И АВРАМЕНКО С,,против,,СЛИВКА О, против,,МАЛИЦКА Ю.,,против,,ТРАФИМЕНКО М.,,против,,МОЙСЕЕВА О.,,против,,ЕРГИЕВ О.,,против,, СЛУГА НАРОДА фракция
    ЛИТВИНЧУК Д.,,против,,ТКАЧЕНКО О.,,против, ГАЗИЯН А.,,против,,МАКУШЕВА О.,,против,,СОРУЧАН М.,,против,,ВЕРБИЦКА.,,против,,фракция ПЕРЕМОГА ПАЛЬЧЕВСЬКОГО. БУРДЕЙНИЙ Б.,,против,, ДУМАЙТЕ ЗА КОГО ГОЛОСУВАТЬ НАСТУПНИХ ВИБОРАХ ГРОМАДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.