ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: «ВОНИ ПРОЇЛИ НАШІ ГРОШІ»

Кількість переглядів 6379

Вони таки «проїли» наші гроші. Вони – це Овідіопольський селищний голова Лідія Савельєва та секретар ради Світлана Новікова. І це вже встановлений ФАКТ за результатами ревізії державного аудиту бюджету Овідіопольської територіальної громади за період з 01 січня 2020 року по 31 березня 2023 року просто проїли .

І саме про ці висновки державного аудиту повідомила на останній сесії депутат Наталія Чегодар:

«…Ми з вами «депутатствуємо» 3 роки, залишилось 2. Запитайте себе: ми з вами сприяли розвитку, почуйте – розвитку? Не утримання, тому що вони завжди утримуються. Ні проїдання, бюджету, бо зараз його проїдають, а виконання програми соціально-економічного розвитку, яку ми приймали. І яка знову проходить в аудит службі, аналіз її. На неї потрачено всього-на-всього, за 2,5 роки, 11 млн грн, а заплановано 55 млн.
І висновок аудит служби, що ми з вами не покращили в громаді напрямки життєдіяльності членів громади.
Тому ми встановлюємо з вами оплату праці голови й секретаря. Три роки вона була встановлена на тому рівні в якому ви проголосували у 2020 році.
Враховуючи те, що розвитку громади за 3 роки немає, висновки аудит служби абсолютно незадовільні, ми внесли пропозицію про виключення із рішення про оплату, оплату на премію і матеріальну допомогу.
Матеріальна допомога у період війни! Яка може бути матеріальна допомога? Ви хоч знаєте на що дається матеріальна допомога? На огорожі, на придбання котлів і так далі.
А тут ви сидите і розказуєте Ірина Олексіївна (начальник фінансового відділу селищної ради Каранфілова – ред.), що у бюджеті немає грошей!
Ось ви, будь ласка, скоротить матеріальну допомогу, будете її надавати тільки тоді, коли людина буде у критичному стані. Ось вона захворіла… Виборці наші, як роблять? Збирають документи й подають заяву на виконком. І приймається.
Ось і всі точно так же повинні подати заяву на виконком і виконком повинен вирішити, а взагалі то таки питання вирішуються на сесії – подати на сесію і сесія прийме рішення. Якщо зірвало дах у когось, димар і так далі… у критичній ситуації…
А ви «розфінкуєте» гроші 1,5 мільйона йде тільки на матеріальну допомогу.
А зараз ви кажете, що немає 13 тисяч ветерану війни!
Тому ми внесли цю пропозицію, ви подумайте. Ми її винесемо і на наступну сесію, що буде!..
»

Звичайно ж, Савельєва Л. І. та Новікова С. Г. «проїли» наші гроші не у двох. У цьому їм допомогли депутати більшості, працівники апарату і багато інших членів громади, які мовчки погодились на такі умови – вони «проїдають» наші гроші, а ми їм премії, ми їм матеріальну допомогу. Мільйони, мільйони наших податків.

До речі, хто був «ПРОТИ» та хто «УТРИМАВСЯ» (те й саме, що і проти при голосуванні) зняття премій та матеріальної допомоги.

ПО СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ САВЕЛЬЄВІЙ Л. І.:

  • «ПРОТИ»:
    ОЛЬГА МОЙСЕЄВА – депутат «опзж», керівник відділу селищної ради
  • «УТРИМАЛИСЬ»
    СЕРГІЙ АВРАМЕНКО – депутат «опзж»
    ВОЛОДИМИР ЛІТВІНЧУК – депутат «Слуга народу», керівник комунального підприємства
    ОЛЕКСІЙ СЛИВКА – депутат «опзж», керівник комунального підприємства
    ОКСАНА ВЕРБИЦЬКА – депутат «Слуга народ»
    АРМЕН ГАЗІЯН – депутат «Слуга народу»
    ОЛЬГА МАКУШЕВА – депутат «Слуга народу», керівник ДНЗ
    ОЛЕКСАНДР ТКАЧЕНКО – депутат «опзж», керівник відділу освіти
  • «ЗА»:
    НІНА ВИШНЕВСЬКА – депутат «За майбутнє»
    ОКСАНА ПУШНОВА – депутат «За майбутнє»
    ЮЛІЮ МАЛИЦЬКА – депутат «опзж», керівник відділу
    АНДРІЙ НЄНОВ – депутат «Батьківщина»
    ОЛЕКСАНДР ЄРГІЄВ – депутат «опзж»
    ОКСАНА КУЧЕРЯВА – депутат «За майбутнє»
    НАТАЛІЯ ЧЕГОДАР – депутат «За майбутнє»

ПО СЕКРЕТАРЮ РАДИ НОВІКОВОЇ С. Г.:

  • «УТРИМАЛИСЬ»
    СЕРГІЙ АВРАМЕНКО – депутат «опзж»
    ВОЛОДИМИР ЛІТВІНЧУК – депутат «Слуга народу»
    ЮЛІЮ МАЛИЦЬКА – депутат «опзж», керівник відділу
    ОЛЕКСІЙ СЛИВКА – депутат «опзж», керівник комунального підприємства
    ОКСАНА ВЕРБИЦЬКА – депутат «Слуга народ»
    АРМЕН ГАЗІЯН – депутат «Слуга народу»
    ОЛЬГА МАКУШЕВА – депутат «Слуга народу», керівник ДНЗ
    ОЛЬГА МОЙСЕЄВА – депутат «опзж», керівник відділу селищної ради
    ОЛЕКСАНДР ТКАЧЕНКО – депутат «опзж», керівник відділу освіти
  • «ЗА»:
    НІНА ВИШНЕВСЬКА – депутат «За майбутнє»
    ОКСАНА ПУШНОВА – депутат «За майбутнє»
    АНДРІЙ НЄНОВ – депутат «Батьківщина»
    ОЛЕКСАНДР ЄРГІЄВ – депутат «опзж»
    ОКСАНА КУЧЕРЯВА – депутат «За майбутнє»
    НАТАЛІЯ ЧЕГОДАР – депутат «За майбутнє»

Що, особисто мене здивувало при голосуванні так це «ЗА» від Юлії Малицької по селищному голові та два «ЗА» від Олександра Єргієва по обом рішенням.

Чекаємо наступного засідання ради, яке відбудеться ще цього року. Може підтягнуться відсутні та передумають присутні та ми зможемо все ж таки спрямувати гроші від премій та матеріальної допомоги на Збройні сили України.

МОЖЕ ВЖЕ ДОСИТЬ «ПРОЇДАТИ» НАШІ ГРОШІ?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

104 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: «ВОНИ ПРОЇЛИ НАШІ ГРОШІ»

    1. Судя по габаритам савельевой еще 2-3 премии и она просто лопнет от жрачки, надо только потерпеть

  1. Если не получается заставить этих тварей отказаться от премий , тогда остается бойкотировать сессии .Кворума не будет и через три месяца БУСИНКУ под то место на котором она сидит .

  2. Она надеется что русские иконы и русские попы ее защитят .Верховная рада Киева решает вопрос о запрете церкви подчиненной москве ,а мэр дает возможность русскому гражданину выкупить землю под церковью в личное пользование.

      1. А прихожани,похорони, різні посвясення.Свічечки також за дарма.?Чи по максимому !!!Коли вже военкоми вручать їм повістки ?

      2. Поки звучить російська мова в церкві-нашим воїнам важко….Вони навіть забороняють своїм дружинам підходити до російських попів….Так ненавидять вони орків.

  3. Укого есть возможность и каналы достучаться до правительства- действуйте.

      1. Мовчи пес – смердючий! люди знають про що говорять!!. Ти також готуйся звітувати!…. чий ти бюджет проїдаєш?!!

      2. Цим потрібно було займатися з самого початку керівництва нинішньої місцевої влади, а не вилизувати і цілувати їх у всі мислимі і немислимі частини тіла. А тепер, тіпа ви роздуплилися???? Та ніколи в житті не повірю в вашу щирість, щодо вашого відношення до них. Дуже сподіваюсь, що більшість зрозуміє – ви робите це не просто так. На мою думку, ви більш небезпечні для громади, ніж будь хто інший.

  4. Они не проели деньги а вложили их в себя!Причём результат налицо,скоро ни в одни двери не влезут!

    1. Втихомиртеся.Лишня вага це ожиріння.А ожиріння -це хвороба.І всі жінки знають.що схуднути практично неможливо.Важливо звертатися до всіх хто має вихід на Київ.Там скоро і по всій країні почнеться боротьба с корупцією.Головне поквапитіись.А соромити всіх це пуста трата часу.Вони всі знають .що роблять.Маючи маєтки і великі статки вони давно забули про людей.А тим паче про військових і сім.ї загиблих.

  5. Все доктора на одну четверту ставки-а главному за экономию 30 тысяч.Водопостачи и прочая братия также.
    …..Карма не за горами…

    1. Миють бабло на лікарні! Лікарів розумних не має, а ремонти роблять! Для кого? Думають, що народ не бачить?

      1. Щоб під руки і на 15 діб. ??? З вовками жить ,по вовчі вить. З ними справляться тільки сильніші і багатчі за них….

  6. так рома ми джерело влади але ми можемо вимагати законні дії а у них все по закону ти то це знаєш точно

  7. Вони акторки .Дуже хитрі.. Де потрібно посміхнуться .В народі говорять “” Як з гуся вода.””Пройдуть між краплинами дощу .””

  8. Чегодарь така чесна і така принципова .А що зараз ? Де взявся СТРАХ. ??Ви ж як берете слово тоне менше як на дві години …За праве діло могли роздерти ЛЮБОГО .А що солдатів в окопах ГОЛОДНИХ І ХОЛОДНИХ Вам не жаль ??? І Ви допускаєте такий бардак в районі у Вашій присутності.???Роман закликає людей приходити на сесії і виступати і відкривати очі депутатам.А Ви що всі СЛІПІ ????

  9. Велика повага до Наталії Чегодар ! Дуже розумна людина і в якої набагато більше совісті і поваги до простих людей ! ( на відміну від інших)….а вам Лідія Іванівна потрібно вже сідати на дієту ) як в прямому так і в переносному сенсі )….Роману Варшенідзе особлива подяка за таку не легку роботу і піклування простих людей громади !

    1. ха-ха-ха))) Дивно! А чогож люди не проголосували за неї на виборах? Хоч на рану прикладуй! Чи це ви Наталія Анаталіївна? Разом з ромчиком так піклуються)))

  10. Скільки вам говорити.Ви на вибори можете і не приходити.За вас усіх проголосує комисія.Отримає гроші і купить внукам квартири.Такі смішні.

  11. Любі мої.Спустіться на землю.Війна уже півтори року.Бізнес який міг уже закрився.Працівники повиїжали.Ті що працюють зменшили обьемі на шість пятих. Вони не заробляють.Електроенергія в частних руках підіймалась за цей час в такі рази,що страшно сказати.Оренди довоєнні.Газ і все інше в рази.Кассові аппарати.Термінали.Невелика частина бізнесу ледь жива.І працює практично в нуль.вамце скажуть усі.І нести на собі такий груз і такі заробітні плати держслужбовців.???В бюджеті грошей на слідуючий рік не має,як кажуть знатоки.Беріть приклад з головного лікаря.Спочатку він усіх за власним бажанням.А потім знову на одну четверту.Максимальна военна ЗП 0.5 ставки.Всім.І тоді може виживем.

    1. І з такою ситуацією виписуються премії ? Все так погано так поганооо, а собі взяти вистачає

      1. У. нас на кожного лікаря план ще йде -10-20 тисяч.Який вони повинні здати.А щоб лікарь був самостійний Йому ще потрібна земля приміщення і ліцензіі.В Овідіополі залишились пенсіонери.Молодь або в Одессі або в Європі.На таких умовах вони працювати не згодні.Корупція процвітає і несправедливість кругом.Якщо ми оцінюємо працю лікаря вищих кваліфікацій в 2200 гривень,то чому не має такої строгості до людей держапарату.Скільки людей працює в архіві і з якими ЗП.Скільки отримує завгосп держапаратуз таким же призвіщем,що і наші герої.Скільки не скорочували,а кількість збільшується в рази.Родичі процюють кругом з дипломамі і без.Якщо порядок і дисціпліна ,то для всіх.А то для одних рідна мати.А для інших мачуха.

        1. Головний лікар взагалі перегиб повний! Тільки бабло! Лікарів повигоняв, ремонти шпаре, бабосіки в сейф кладе!

  12. І комунхозу і всім директорам.Їх і палкою ніхто не вижене,навіть якщо і зовсім не платити.

  13. Без аудіту видно .що самоуправство і використання службового обов.язку в корисних цілях для власного збагачення та ще й в період війни.Яка стаття ?

  14. Такий бардак кругом.Якщо хотять в НАТТО то прийдеться пожртвувати корупціонерами.

  15. Добрий вечір. А де пропозиція повернути гроші, яки були виделени на матер’яльну допомогу до бюджету, та відкрити криминальне впрвадження за нарахування грошової допомоги не маючи законих підстав? Бо як просиш свердловину водяну зробити, щоб монополістів не годувати, то грошей немає і підстав немає. Тебе за пропозіцию лавку встановити затягають по інстаціях. А як нарохувати премії що в Овідіополі, що в Маяках, то ні які підстави не потрібні.

    1. В Овідіополі не має каналізаціі.Ціна 1800 ГРН В місяць надто висока.Вимагаємо змкньшення.Заберіть чорну бухгалтерію і Вам вистачить,

  16. Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем 1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, –

    карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    {Частину третю статті 364 виключено на підставі Закону № 746-VII від 21.02.2014 }

    Примітка. 1. Службовими особами у статтях 364, 368, 368 – 5, 369 цього Кодексу є особи, які постійно, тимчасово чи за спеціальним повноваженням здійснюють функції представників влади чи місцевого самоврядування, а також обіймають постійно чи тимчасово в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на державних чи комунальних підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, або виконують такі функції за спеціальним повноваженням, яким особа наділяється повноважним органом державної влади, органом місцевого самоврядування, центральним органом державного управління із спеціальним статусом, повноважним органом чи повноважною особою підприємства, установи, організації, судом або законом.

    Для цілей статей 364, 368, 368 – 5, 369 цього Кодексу до державних та комунальних підприємств прирівнюються юридичні особи, у статутному фонді яких відповідно державна чи комунальна частка перевищує 50 відсотків або становить величину, що забезпечує державі чи територіальній громаді право вирішального впливу на господарську діяльність такого підприємства.

    2. Службовими особами також визнаються посадові особи іноземних держав (особи, які обіймають посади в законодавчому, виконавчому або судовому органі іноземної держави, у тому числі присяжні засідателі, інші особи, які здійснюють функції держави для іноземної держави, зокрема для державного органу або державного підприємства), а також іноземні третейські судді, особи, уповноважені вирішувати цивільні, комерційні або трудові спори в іноземних державах у порядку, альтернативному судовому, посадові особи міжнародних організацій (працівники міжнародної організації чи будь-які інші особи, уповноважені такою організацією діяти від її імені), члени міжнародних парламентських асамблей, учасником яких є Україна, та судді і посадові особи міжнародних судів.

    3. Істотною шкодою у статтях 364, 364 – 1, 365, 365 – 2, 367 вважається така шкода, яка в сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.

    4. Тяжкими наслідками у статтях 364-367 вважаються такі наслідки, які у двісті п’ятдесят і більше разів перевищують неоподатковуваний мінімум доходів громадян.

    {Стаття 364 із змінами, внесеними згідно із Законами № 270-VI від 15.04.2008 , № 1508-VI від 11.06.2009 – зміни по Закону № 1508-VI втратили чинність на підставі Закону № 2808-VI від 21.12.2010 ; в редакції Закону № 3207-VI від 07.04.2011 ; із змінами, внесеними згідно із Законами № 222-VII від 18.04.2013 , № 746-VII від 21.02.2014 , № 1261-VII від 13.05.2014 , № 770-VIII від 10.11.2015 , № 263-IX від 31.10.2019 }. Сучий потрах ти тварина товста та всі твої підопічні криси, чекає вас карма велика!

      1. 17Х100 ДОРІВНЮЄ 1700 ГИВЕНЬ.А У НАС МОВА ЙДЕ ПРО ЯКІ ГРОШІ ПРЕМІІ І МАТЕРІАЛЬНІ ДОПОМОГИ В 150000 ГРИВЕНЬ ???

  17. Хай їм людські гроші стануть поперек горла!!! Крадуть, ніби останній день живуть!

  18. Всі вібправляйте ссилки на Варшанідзе в усі інстанціі .всім блогерам України і світу.Як можна собі мілліони а загиблим букетики.Їхнім сім.ям щирі співчуття?ГАНЬБА ВСІМ І УЧАСНИКАМІ ТИТ.ЩО СВОЄЮ БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ ДОЗВОЛЯЮТЬ,

  19. Некоторым депутатам не мешало бы похудеть на 30–40 килограммов, чтоб на людей похожи стали! А «голове» на все 80! Такими темпами скоро нужно будет новые двери покупать, Савельева в старые уже не помещается

  20. Гроші потрібні для військових. на харчування дітей в школах.Дороги.Допомога всім хто в важких умовах.Для трубопроводу по нечистотам.Якщо не знаєте -спросіть улюдей.Не може 26 людей розпоряжатися міліонами на власний розсуд безконтрольно.За все прийдеться відповісти.Уже зараз із-за крадіжок перекрили фінансування всі держави.Далі прийдеться воювати за власні кошти.Халява закрилась.Приготовтесь відповідати.

  21. Голова нашей сельрады настолько же жадная, насколько и глупая. Низкий интеллектуальный уровень не дает ей понять одну вещь: жадин никто не любит. она уже стала всеобщим посмешищем. Она так злится, когда ей об этом говорят, что скоро пукнет))) очень примитивная и смешная.

    1. Та ні. Вона дуже розумна. ТАк провернути операцію по збагаченню.В період війни ,коли кругом горе і плач вигрібати з району гроші. на збагачення .Всіх підкупити ,прикормити .Виділити землі.Сочатку зробити подарунки всім.А потім всі їй.

      1. І саме головне більшість депутатів її власні підлеглі.Яні завжди утримуються.І іза цього гроші не йдуть ні бідним ,дітям і вдовам загиблих.І даже Газіян ,Який верещав.що він передає власні кошти Утримався і цим дав можливість не дати допомоги.Всього одним голосом.І ще називаєтся Слугою народу.Слугою мера -це інша справа.

  22. ХОЧУ ЗВЕРНУТИСЬ ДО НАСТУПНОГО ГОЛОВИ: Читай і читай дуже уважно ці коменти те саме буде писати і про тебе “вовчиця” і їй подібні бо на це вони тільки здатні.

  23. Вчерашние непремиримые враги ( Варшанидзе и Чегодарь ) , словно в экстазе в унисон трубят против Савельевой. Да , она , может быть , во многом неправа . Но судя по всему Закон не нарушен и потому она так поступает . Ведь сумма ее премий не превышает премии того же Хрустовского из Авангарда или Крутюка из Дальницкой ОТГ , или Хасаева-Орлова из Таирово , Лукьянчука из Великодолинского , Апанасенко из Каролино-Бугаза . Мы сколько угодно можем критиковать Савельеву , но она Закон не нарушила , будучи главой Овидиопольской ОТГ (или поселковым головой ). Решение , может быть , несмправедливо – но оно Законно ! Также , как и были Законны выплаты премий той же Чегодарь , себе и своему аппарату в ее бытность главой Овидиопольского райсовета , глава РДА и замом главы Одесской ОДА. Просто точка зрения зависит отместа сидения ! Вот и все ! Когда мы при владе – мы безупречны , а другие – нет ! Вот и вся суть ! Поймите правильно – НИЧЕГО не изменится , даже если к власти придет (!!!) условная Чегодарь ! Нужно менять систему ! И систему оплаты труда тоже ! Но не правильно , что голова и секретарь зависят от депутатов в вопросе премий – проголосуют те или нет ! Оплата должна быть нормальной , а не выкручивать ее за счет премий , интенсивности итд итп. И главное , сейчас в стране война , а у Варшанидзе ВОЙНА с Чегодарь протива Савельевой , такой себе буллинг . Ну , некрасиво все это ! Уважаемая Наталья Анатольевна , если у Вас есть силы , опыт , идеи и желание Работать на громаду – идите и работайте ВМЕСТЕ , предлагайте новые идеи , приведите инвесторов в громаду ( жаль , что Вы их не привели , когда руководили районом и областью) , соз-дайте рабочие места и тд и тп . А так это все выглядит , как бла-бла-бла . Время уходит , жизнь не стоит на месте ! Предлагайте и действуйте ! Если будет результат – люди скажут Вам спасибо !

  24. Уважаемые медики.Тут некокорые из поселкового совета озвучили Что по указу президента у нас все медики врачи получают 20000 а медперсонал 13500.СДЕЛАЙТЕ ВЫПИСКИ ИЗ БАНКА ЗА ПОСЛЕДНИЕ ТРИ ГОДА НАПИШИТЕ ЗАЯВЛЕНИЯ С ПРОСЬБОЙ НЕ НАРУШАТЬ ВЫПЛАТЫ ВЗЯВИСИМОСТИ С ЗАКОНОМ И ВРУЧИТЕ ВСЕМ И РОМАНУ И САВЕЛЬЕВОЙ И ЧЕГОДАР И ВСЕМ КОМУ ОНИ СКАЖУТ, у нас в районе да и других расходы на медицыну 0.только слегка несколько процентов.На последнем видео видно как ЧЕГОДАРЬ СПРАШИВАЕ ДАВЫДОВИЧА У ВАС ВСЕ ВПОРЯДКЕ И ОН ОТВЕЧАЕТ ДА.Несколько лет назад всех уволили.Побыли дома с полгода а затем вернули на 05 и 025 ставки.Да еше поставили терминалы на план.Спросите у них какой ?И эти умнейшие интелигенты молчат.И находятся на содержании своих семей.Сейчас на средний дом комунальные сколько ? Газ,ВОДА ЭЛЕКТРИЧЕСТВО
    ,НЕЧИСТОТЫ 1800.Гдето получится тысяч 12-16.И вы мне будете утверждать что все в порядке.Это у вас экономия.И все что вы им недодали вы распределили между собой.У нас в стране кража 300 грн это уголовно наказуемо.На такое творить с милионами денег врачей все сходит с рук????.И ЭТО НЕ ДОПУСТИМО !!!!!!!!!МОЖЕТ У ГЛАВРАЧА и большая ЗП .КОТОРУЮ ВЫ ЕМУ ЛИЧНО ПОСТАВИЛИ ЗА ЭКОНОМИЮ ДЕНЕЖНЫХ СРЕДСТВ .НО ОН НИ С КЕМ НЕ ДЕЛИТСЯ!!!!Прошу вас разобратся.И не затыкайте мне рот.Я вам буду писать каждый час пока не решится данный вопрос.

    1. Так він премію може людині виписати, а де просить повернути налічними, о такий головний лікар

  25. Кроме того господа панове вы лишаете медиков пенсии.Так как на их пенсионые счета не падают деньги.И пенсия у них будет ,как у не работающих.ТАКОГО ВОПИЮЩЕГО ОТНОШЕНИЯ К МЕДИЦЫНЕ НЕТ НИГДЕ В МИРе.И НЕ К МЕСТУ ГОВОРИТЬ,ЧТОБЫ НАРОД САМ КОРМИЛ СВОИХ ВРАЧЕЙ,У НАС НЕ ЦАРСКИЕ ВРЕМЕНА,САМИ ПРОЕЛИ39 миллионов а на медицыну 0.

  26. У нас меры получают в 6-8 раз больше чем меры областей.ТАК как подчиненые депутаты подсуетились..РУКА РУКУ МЫЕ.

    1. Та шо ви говорите! Першому заступнику Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайлу Кучуку у 2022 році нарахували понад 650 тисяч гривень. Найбільша його зарплата була в листопаді – понад 100 тисяч гривень, адже тоді крім посадового окладу та інших надбавок виплатили ще матеріальну допомогу для розв’язання соціально-побутових питань, а це понад 50 тисяч. Найменше ж чиновник отримав за грудень – трохи більше як 6 тисяч. Середньомісячна зарплата у пана Кучука складає майже 55 тисяч гривень.

    2. Керуючий справами виконавчого комітету Одеської міськради Олег Бриндак за минулий рік отримав майже 700 тисяч гривень за свою плідну працю. Найприбутковішим для нього був грудень, за який він отримав понад 122 тисячі. У вересні ж йому нарахували найменшу заробітну плату – трохи менше як 37 тисяч гривень. Таким чином, в середньому за місяць чиновнику платили майже по 60 тисяч.

    3. Заступниця міського голови й за сумісництвом директорка департаменту фінансів Світлана Бедрега серед усіх своїх колег отримала за 2022 рік найбільшу заробітну плату – майже 1 мільйон гривень. Виходить, що її середньомісячна зарплата складає понад 76 тисяч. У червні та листопаді чиновниця отримала найбільше. За перший місяць їй нарахували трохи більше як 123 тисячі, а за другий – 118 тисяч гривень. Найменше ж їй заплатили за жовтень – понад 55 тисяч.

  27. Згідно з інформацією облдержадміністрації, лідером в Одеській області по зарплаті є голова Ширяївської ОТГ Віктор Полюганич, який щомісяця в середньому одержує по 75 тис грн. Друге та третє місцях у цьому рейтингу посідають мер м. Білгород-Дністровський Віталій Граждан та голова Великодолинської громади Микола Лук’янчук, у яких відповідно щомісяця 71 та 70 тис грн. Ще у 15 голів ОТГ Одещини щомісячна зарплата не опускається нижче 50 тис грн.

  28. Значит ЗП мэра 50000*12=600000+поквартальные премии 400000.иого 1000000. ворпрос почему депутаты из личных прикормленных сотрудников мэра ?????.И их большинство.И это значит КОРУПЦИЯ.Всех остальных инокомыслящих они давно порозганяли.Осталась шесть,которые говорят ,НО ИХ НИКТО НЕ СЛУШАЕТ.

  29. А есть в государстве грань между населением Одессы в 1 мл жителей и Овидиополя в !) тыс.И соответственно и ЗП ??????

  30. НАСЕЛЕНИЕ ОДЕССЫ ДЕЛИМ НА НАСЕЛЕНИЕ ОВИДИОПОЛЯ,ПОЛУЧАЕТСЯ 100 .ЗНАЧИТ И ЗП СООТВЕТСТВЕННО ДОЛЖНА БЫТЬ МЕНЬШЕ А НЕ РАВНЫ,ТАК НИ НА КАКУЮ ВОЙНУ НЕ ХВАТИТ,.и МЕРУ ПЛАТЯТ ЗА РАБОТУ .А НЕ ЗА ВИГРЕБНЫЕ ЯМЫ В ГОРОДЕ.

  31. Также ничего не понятно по комунхозу.Сначала выкачка была 300.ЗАТЕМ 600.ДАЛЕЕ 900 1100 и теперь 1800 КУДА ПРЕМ ПРИ ЗП РАБОТНИКОВ В 100 тыс где центральная канализация.За 100 лет где прогрес.ЗА что платят меру миллионы????

  32. ДЕПУТАТОВ У НАС 26.ПОЧЕМУ ПРОВОДЯТСЯ СЕСИИ ПРИ ОТСУТСТВИИ ОТСУТСТВИИ 12 человек.ЕСЛИ НЕ ТАКОГО КОЛИЧЕСТВА ЗАСЕДАНИЯ НЕЛЬЗЯ ПРОВОДИТЬ ДОЛЖНА БЫТЬ ТОЛЬКО 100 процентная явка.

  33. Делайте перевыборы.Люди должны входить не только по личному приглашению мэра

  34. Жіночки статні, відразу видно що люблять смачненько поїсти. А може ще і випити. Як тут перейматись проблемами громади? Все у свою утробу!

  35. Я буди їсти що хочу і скільки хочу. І у мене проблем не ма.Я вся і вся моя величезна родина громада в шоколоді.І що ви мені зробите?Ситий голодного не розуміє.

  36. То воно і видно, що вони їх проїли, в камеру вже не влізають. так,ви праві,скільки ще такі тварюки будуть сидіти при владі,і “реально” проїдати наші,людські гроші???невже за таких пузатих, в прямому сенсі слова, наші хлопці гинуть????

  37. Сьогодні 15.12.2023.

    Стали известны предварительные причины, почему закарпатский депутат Батрин взорвал гранаты

    Депутаты на сессии утверждали бюджет на 2024 год. СМИ пишут, что Батрин с ними очень сильно спорил — он требовал, чтобы депутаты отчитались за бюджет 2023 года, а потом принимали бюджет на 2024 год.

    За несколько минут до взрыва депутат ссорился с коллегами, что нельзя во время войны выделять сельскому голове надбавку в 50% и ежемесячную премию в 100% от оклада. В какой-то момент Батрин вышел из зала и вернулся спустя 2 минуты 40 секунд.

    Джерело: https://t.me/black_list_odessa/28975?single

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.