ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПРО ВТРАЧЕНІ МОЖЛИВОСТІ І РЕЗЕРВИ У РОЗМІРІ 39 МЛН ГРИВЕНЬ

Кількість переглядів 5290

Ще про принципи розподілу коштів в Овідіопольський громаді, які зафіксовані за результатами ревізії державного аудиту бюджету Овідіопольської територіальної громади за період з 01 січня 2020 року по 31 березня 2023 року.

І знову депутат Чегодар Н. А. Так, це єдиний депутат, який не тільки був готовий теоретично до сесії, а вона ще й була готова практично, адже тільки вона й виступала та озвучувала всі проблемні моменти виявлені при державному аудити:

«Я хочу всім депутатам порекомендувати, ви маєте всі вищу освіту і абсолютно розбираєтесь у питаннях. Тому що я з вами спілкуюся і бачу рівень підготовленості кожного – розбираєтесь.
За 2021, 2022 рік і за 2020, з 01 січня 2020 року по 31 березня 2023 року, селищний бюджет був проведений фінансовий аудит. Ознайомтеся, це документ, який говорить про втрачені можливості і резерви в розмірі 39 млн грн.
Заперечень селищної ради, що щось тут не так – немає! Чисто! Бо тут є заперечення – Немає!
Так, разово 39 млн до бюджету не покладеш тому що є питання довгострокові. Так Юлія Іванівна? (депутат та керівник відділу селищної ради Малицька Ю. І. – ред.) Наприклад, полезахисні смуги, польові дороги вони потребують обрахунку, потребують зустрічі з керівниками підприємств.
Але, є питання! Якби ви з 39 млн, шановна Ірина Олексіївна (начальник фінансового відділу Каранфілова І. О. – ред.) взяли хоч би 9 млн, це уже був бюджет розвитку громади. Ви їх не взяли, не те що 9 млн, ви не взяли навіть 2-3 млн.
Але, проте, зачитую, це ж не я сказала, а написали зовсім сторонні люди… Зменшення видатків відбулося за рахунок зменшення видатків майже по всім галузям, крім державного управління (селищна рада – ред.).
І на скільки ви думаєте за 2021-2021 рік збільшилось утримання (апарату селищної ради – ред.)? На ТРИ мільйона гривень!
Сидить колишній працівник КРУ і у тому числі Ірина Олексіївна (начальник фінансового відділу Каранфілова І. О. – ред.) ви прекрасно знаєте, що ви не мали право збільшувати державне управління (апарат селищної ради – ред.), вони повинно утримуватись на рівні. Всі зменшені! Освіта зменшена – 51 був мільйон, 47, 44! Всі, і культура, і соціальний захист!
Тепер, наступне. Який же розподіл йде? Розподіл: (цитата з акту – ред.): протягом всього періоду не було забезпечено виконання видаткової частини місцевого бюджету на рівні запланованих показників. Недофінансування становило 13 млн. (кінець цитати з акту – ред.).
Пам’ятаєте вільний залишок – 5, 8, ось вам і 13 млн!
(Цитата з акту – ред.): Але по структурі видатків з бюджету найбільш питому вагу знову займає – освіта (кінець цитати з акту – ред.).
Нема питань, тому що 280 чоловік, 120 технічного і так дальше – саме велика галузь! Хто ви думаєте на другому місці? Хто? Державне управління (апарат селищної ради – ред.).
На третьому – житлово-комунальне 7,8… і соціальний захист – 6,8%. Тільки на четвертому місці!
Потім йде фізкультура, спорт, культура і мистецтво, а охорона здоров’я у нас всього на всього 3,3 %. Так, вони заробляють самі… Давидович (керівник лікарні, депутат Літвінчук В. Д. – ред.) нічого ви з бюджету крім комунальних не отримуєте – 3,3%.
Ось вам і результат! А на державне управління (апарат селищної ради – ред.) – 12,7%! Коли на соціальне забезпечення – 6,1!
Це не висновок Чегодар, Кучерявої чи Пушнової – це висновок державної аудит служби!
Так що, ось де ГРОШІ!»

Ось таки у нас втрачені можливості, які чітко встановлені ревізією державного аудиту бюджету Овідіопольської територіальної громади за період з 01 січня 2020 року по 31 березня 2023 року.

До речі, на цю сесію, 01 грудня, не виставили ще один проєкт рішення, який був підготовлений депутатами та передбачав фінансування Збройних сил України не тільки на 2023 рік у сумі 700 тис. грн, а ще й у 2024 році на суму 3 млн грн.

І заблокувала це рішення, по всій видимості, саме селищний голова Савельєва Л. І.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
6
Surprise
Surprise
0

81 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПРО ВТРАЧЕНІ МОЖЛИВОСТІ І РЕЗЕРВИ У РОЗМІРІ 39 МЛН ГРИВЕНЬ

    1. І навіщо таке ОТГ самі собі нараховуємо зарплату за працю зміст якої нарахувати собі зарплату. абсурду сюрреалізм. Всіх вигнати в Банк оформити функцію автоматичних платежів для підзвітних комунальних підприємств, всяко більше толку буде.

      1. Нехерово устроились бизнесмены работа ради работы или точнее премии ради премий

  1. Чи будуть відбуватися якісь зміни після проведення аудиту?
    Бо ще пару років керування Лілії Ііановни, то Овідіополь перетвориться на глухе село.

      1. Ну и что с того что ворую? А может это мой талант и я его в себе нашла и раскрыла. Всегда ваша хапуга Лилька

        1. жраала и буду жрать.всем на зависть.И вискарик с пивцом попивать.А вы все будете мне завидовать .

  2. Щось тепер всі Ромкині новини обмежуються сільрадою і Лілією Іванівною. Коло зменьшилося

  3. А хтось розраховував на інше за керівництва пані Савєльєвої??? Вона славна учениця своєї вчительки. Де за головне було гордо сидіти й підписувати мільйон непотрібних довідок ними ж придуманих. Все. Ганьба!!!

  4. Так кто то вообще готов идти и задавать этой жадине прямые вопросы? Давайте объединяться.

    1. компромат.В училеще.Где учат поваров у нас работает родственница.преподаватель по готовке еды.Она не технолог.У нее диплом заочный сельхоз или бух.По чьей просьбе она там ?Отец ее завгосп в админестрации.А брат мэра использует машину мусоровоз в личном обогащении.Проверьте.

    2. Обьебиняйтесь.Только идти к ней и задавать вопросы не стоит.Вы лючше соберите компромат и отравьте его на телевидение Украине и везде.Вызывайте комиссии и контролируйте правильность проверки.ЕЕ шайки.

  5. Президенту України — вул БАНКОВА .11. 01220 і електронні адреси.НАС вони не бояться.А коли листи посипляться в КИЇВ-тоді вони зрозуміють.що народ розлютили.І кожен пенсіонер може завдати їм болю.Ще Роман люди повинні бачити ЗП всіх героїв за періоди.Вони вищі ніж в Одесі в рази.

      1. ЗП потрібно оприлюднити всіх за роки з усіма преміями всіх директорів і депутатів.Головного лікаря.Комунхоза і адміністрації.І закон згідно ,якого ці дії проходять.Вони ого порушують.І преміі під час війни поквартальні -ЦЕ ЖЕСТЬ.

  6. Роман.Виставте тут зразок листа.Краще щоб його написали розумні люди.І не забудьте про дії депутатів,які ідуть всупереч з діями Верховної ради про заборону церкви.,підпорядкованої ворогові.

  7. В радянські часи по таким листам летіли голови керівництва.Особливо коли дії підтвержувалися.

  8. Красти в колхозі відро помідор це одне.А утримуватись меру і його підлеглим в питанні надання допомоги дітям сиротам,батьки яких загинули на війні.тай ще Слугам народу.Де рішаючим іде один голос-ДРУЗІ МОЇ ЦЕ_ЗРАДА.І потребує від кожного рішучих дій.Так гарненько все настроїли.такі ж бо нещасні.Чегодарь їм вправляє мізки-а вони все рівно проти….Бандитська групіровка.

  9. А хто нам озвучить за штаф в півмільона за відсутність централізованої каналізацііі.?Будете і далі держати місто на вигрібних ямах.Бо так легше красти.Всі зарлати комунхоза на бюджеті.А за вигрібні ями та за сміття все СОБІ ????

  10. Ви ніколи більше не дивіться в бік лікарів.Вони всі на утриманні своїх сімей.Якби ві тільки знали як всі вас ненавидять.

  11. Декілька хвилин позора….А так все чудово…у вас кремінал ,а ви всі такі чемні.

  12. У Давидовича повинна ЗП буть як у його підлеглих.Дві двісті.То що він вам приємно посміхається.це не означає що це хороший керівник.Скоро нова пандємія.То що буде видаваться безоплатно для людей головні лікарі зазвичай збувають через аптеки.

  13. Люди неужели вы не понимаете что это все затеяла Чегодарь. В стране война и выборы не намечаются, а бабка ой как хочет еще поруководить и побыть при власти, а она уже не молода да и здоровье все чаще пошаливает боится что не успеет, вот и хотят снять Савельеву объявив ей недоверие, других способов нет. Думаете если она приедет к власти вместе со своей командой хапуг они за 10 тыс. работать будут. Каламутят воду революционеры ху…..вы.

    1. Підтримую! Це правда! Хай бабка розкаже скільки “поімела” на Єпіцентрі, на Метро, на землі під Совіньйон разом з другом своїм Скачковим!

      1. А ще на землях бази Черноморця і санаторія Люсдорф! На землі під 7 небо! Та багато іншого!!! Люди все знають і помнять! На Чегодар клейма немає де ставити!

    2. Хто б це не розпочав, але ж це ніяк не виправдовує Савельєву. Треба Чегодар до відповідальності? Будь ласка, команда Ліди/Лілі – вперед. Але ж свиня за свої вчинки також відповість!

      1. Если Рома рассказал людям правду-то по вашему виновата Чегодарь ?Мне случайно сказали-“Посмотрите _как 7 депутатов сражается за детей погибших воинов,за вдов и детей.За малоимущих.

        1. Родственники не имея специального образования читают спец предметы в училище ? что они научат ? Кому нужно такое образование ? Или работники комунхоза со спец ЗП на шее государства,А все выкачки и мусора себе в карман ?Доходы граждан сократились ,а эти украли под названием проели.И ничего ни кому за это не будет ?себе милионы ,а на медицыну 0.И ох какой молодец Давыдовыч..Это госпожа мэр вам люди никогда не простят….К тому же ваши любимчики не умеют языка за зубами держать…

        1. В.ерховная рада рассматривает вопрос о запрете руской цекви.А эти куклы дают ей зеленый свет.Землю на шару Кадастровые номера.А вы кого куклы ряженые спросили ? Вы сделали референдум Овидиополя ? или ваши 10 голосов важнее 10 тыс населения.дьявол в овечей шкуре…Почему русские попы присутствуют на похоронах воинов.?Или матери терпят это-так как вы помогаете с похоронами ?Украина не сможет победить пока молитвы будут идти не на родном языке.Задурманили бабкам голову.Украине прекратили помощь -пока она не победит корупцию.Так что юристы-ваше время пришло.

    3. А может Давыдовыч ? У него порядок.Все получают по 2 тыс.За свой счет делают ремонты. Покупают оборудование ..Еще и нагрузки по 10-20 тыс. Все хоть и ненавидят ,но молча.

        1. Единственный мужик со стальными яйцами.Остальные…даже сложно подобрать слова…

  14. ЧЕГОДАРЬ ТУТ НЕ ПРИЧЕМ.Ти не єкстрасенс и не знаешь.Из всех она одна в здравом уме.Она сильно счадит эту сВору.Банда преступников если не сядет -мы не успокоимся.Если прожиточный минимум у нас 2 тыт.То никто не дает им прав КАК ГОВОРИТ ЧЕГОДАРЬ ПРОЕСТЬ БЮДЖЕТ.У нас в стране при краже в 300 грн 3 года тюрьмы.А вот так проедать на милионы можно.Воры должны сидеть в тюрьме.А завтра хоть потоп.Врачи живут на 2 тыс и бухгалтера проживут.Освобождайте кабинеты.

    1. Ой хоть не 3.14здите уже про врачей. В 2023 правительство установило минимальные зар. платы для медработников 20000 для врачей и 13500 для среднего медперсонала, а 2 тыс. Даже санитарка не получает х@рню тут пишешь всякую зраду разгоняешь. Провакатор греб@нный.

      1. Рома проверь перечисления и карточки врачей.Может всем по 2 А остальное все Давыдович себею??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      2. Это ты за год имеешь в виду.???Так можем комисии вызвем ??? Пусть проверят почему на медицыну поссовет тратит ))))))))))))))0000000.Может это вы им недодаете и проворовуете все себе.Все ИДЕТ ЧЕРЕЗ БАНК. И ВСЕ ВИДНО .

      3. Это ты за год имеешь в виду.???Так можем комисии вызвем ??? Пусть проверят почему на медицыну поссовет тратит ))))))))))))))0000000.Может это вы им недодаете и проворовуете все себе.Все ИДЕТ ЧЕРЕЗ БАНК. И ВСЕ ВИДНО .

  15. Ну вот Чегодарь озвучила ? Кто будет возвращать ? В трекратном размере ?Или все просто поговорили.Или воинам голодным необходимо сначала победить внутреннего врага ?От резни недолеко…

  16. Вы берите себе мэром Давыдовича.А главврачем назначайте Чегодарь.Она выбьет для своих подчиненных зарплату не 0.А достойную.!!!

  17. Это ты за год имеешь в виду.???Так можем комисии вызвем ??? Пусть проверят почему на медицыну поссовет тратит ))))))))))))))0000000.Может это вы им недодаете и проворовуете все себе.Все ИДЕТ ЧЕРЕЗ БАНК. И ВСЕ ВИДНО .

    1. Легко проверить .В банке попросите сведения.И пусть Роман нам тут наглядно покажет. за последние три года.как вы выполняете указы Президента.

  18. Дякую що ділитись з нами відео . Хотілось би почути в фахівців що означає 55 ст Бюджетного кодексу де всі комунальні платежі забезпечені фінансування держави для громадян , а так як нас . перевели в фізичні особи то це боржник і він сплачує ЖКХ.

  19. Тут і без аудиту усе ясно, було б бажання розібратися… Але у нас люди як під гіпнозом, ні хто не хоче зв’язуватися із цим болотом, не один гарний фахівець не хоче піти працювати у селищній раді, бо кажуть що там усі або родичі або свої й що ця клоака з’їсть кожного. От і маємо результат праці…

  20. ОБРАЩЕНИЕ К МЕДИКАМ.СДЕЛАТЬ ВЫПИСКИ ЗП ЗА ТРИ ГОДА О ОТНЕСТИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЧЕГОДАРЬ.РОМАНУ САВЕЛЬЕВОЙ и ВСЕМ КОМУ ОНИ СКАЖУТ.ЗП ДОЛЖНА БЫТЬ 20000 и медперсонала 13500.Унас НА МЕДИЦЫНУ РАСХОДОВ 0,ЧТО НЕ ДОПУСТИМО.ВСЕ ЧТО МЭР И ДЕПУТАТЫ НЕДОДАЛИ ВАМ ОНИ ЗАБРАЛИ СЕБЕ,И ПРИ ТОМ “”НИЧЕГО НЕ НАРУШИЛИ,””И РАСПЕДЕЛИЛИ МЕЖДУ СОБОЙ,А ВЫ КУЛЬТУРНАЯ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ МОЛЧИТЕ..А ГЛАВВРАЧА КАК ЦЕННОГО РУКОВОДИТЕЛЯ ТЕПЕРЬ ПЕРЕВЕДИТЕ В КОМУНХОЗ ПУСТЬ СДЕЛАЕТ РАСХОДЫ НА ЕГО СОДЕРЖАНИЕ 0 ИЛИ В МЭРЫ.А ЧЕГОДАРЬ ХОТЬ НА МЕСЯЦ ПРИГЛАСИТЕ К СЕБЕ.ОНА ЗА СВОИХ ВСЕХ ПОРВЕТ.И ОБОРУДОВАНИЕ ВАМ ВЫБЬЕТ И ЛЕКАРСТВА И ЗП БУДЕТ НЕ ПОЗОРНАЯ.

  21. В районе только в одного сеМейного врача ЗП.У остальных посмотрите по банку.Для этого можна вызвать представителей банка.

  22. Скільки в Овідіополі коштує операція по пририванню вагітгості.200 300 600 уе ? І чи поставлений там термінал? І скільки він напрацював чи у власний карман ?І хто цим займається у нас ?

  23. чтобы вопрос прошел как должно пройти голосование.?если 14 депутатов нет.?Что это за голосование если 6 за 1-против остальные воздержались.?

  24. Рома розкажи будь ласка де в овідіополі строїться канатна дорога (фуникулёр) на лиман і хто її строїть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.