ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ЧИ БУЛО ЗҐВАЛТУВАННЯ? ПОЛІЦІЯ ВІДКРИЛА ПРОВАДЖЕННЯ

Кількість переглядів 4490

Відділенням поліції № 1 Одеського РУП № 2 (Овідіополь) розслідується кримінальне провадження за ст. 155 Кримінального кодексу України – вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку. Провадження зареєстроване по факту подій, які фіксував та публікував у соціальних мережах мешканець Великодолинського – Сорокин Альберт Олегович.

Як стало відомо редакції «Альтернатива. ОРГ» інформація про зґвалтування була не зовсім коректною, адже сексуальні відносини були з дівчиною за взаємною згодою. Дівчині вже виконалось 14 років, а тому кваліфікувати дії сексуального характеру з нею не можливо за ст. 156, як повідомлялось раніше.

Сам Альберт Сорокин 1999 року народження будь-які зв’язки з неповнолітньою особою заперечує. Я з ним спілкувався в Овідіопольської лікарні, де він знаходився у «Хірургічному відділенні».

У мережі вже розповсюдили відео зі сторінки Альберта у соціальній мережі (дивиться відео репортаж).

В рамках кримінального провадження вже допитані свідки, потенційний підозрюваний та потерпіла. Проводяться експертизи за результатами яких буде остаточно зроблений висновок з приводу наявності, або відсутності ознак кримінального злочину за ч. 1 ст. 155 КК України – вчинення повнолітньою особою дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку. Санкція статті передбачає обмеження, або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Триває досудове розслідування.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

35 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ЧИ БУЛО ЗҐВАЛТУВАННЯ? ПОЛІЦІЯ ВІДКРИЛА ПРОВАДЖЕННЯ

  1. Це вже щось новеньке, шваранідзе відмазує педофіла і насильника, бабки не пахнуть… як би ти писав якби твою 14 річну дочку така тварина відлюбила і виставила на показ?

  2. Дівчині 14 років,той покидьок вже людиною не буде ,на органи його і крапка.

  3. Артем Сорокін – смт Великодолинське вул. Зачерна,26 кв.2
    Мати Анжела. Вона сестра Марата

  4. Да уж в ужасное время живём война в стране сцыкун-моральний урод в тылу насилует ребенка и потом спокойно находиться на воле в больничке с надменным и борзим лицом говорит где доказательства. Если мажор в конце скажут в короткой юбке ходила сама виновата. Именно из-за такой реакции полиции и общественности огромное количество таких случаев уходит в небитые так как жертвы даже не жалуются . А ребенку уже травма нанесена и она обязательно отобразиться на её жизни. Надеюсь что общественное давление даст результат и з сексом у этого парня не будет проблем хотя бы лет 5, жалко только и других детей которые скрыли боясь общественного порицания.

  5. А що це трапилося? Чому це журналіст ьак ввічливо спілкується? Це ж для нього не притаманно

  6. Стаття 155 ККУ є, якщо статеві відносини були вчинені повнолітньою особою по відношенню до дитини.

    Статті 155 ККУ немає, якщо статеві відносини були вчинені дитиною по відношенню до повнолітньої особи.

    Сука не захоче – кобель не вскоче.

    1. Ой ой какие мы вежливые в репортаже, а с другими так общаешься как быдлячее хамло

      1. Так Варшанидзе выглядит если ему заплатить,что непонятного.
        Уже по другому запел шакал,я в шоке на х..й он нужен этот брехливый пёс, защищает всегда каких-то уродов,пизд..ит и не маргнет.

  7. Комментарии вы где? Или вас больше беспокоит не неправомерное распределение денежных финансов в обход вас – чем изнасилованный ребенок.

    1. Это общество очень больное когда новости о “бабках” которые текут в обход их кармана более будоражат общественность чем сексуальные насилие над ребенком, которого по закону ещё за себя не отвечает.

      1. Ні це не так! Просто переважна більшість “гострих” коментарів під публікаціями про бюджет зроблені самим ромчиком, його сім’єю та близкими! Ну і бабкою з командою)))

  8. огидно читати цю статтю. Гвалтівника захищають. Сподіваюсь в цьому хірургічному відділенні його каструють. Таке не повинне розмножуватись

  9. С Альбертом ,все будет нормально,если поедет на СИЗО,,,отальбертят его и все бить не будут!!!!😂

  10. Пока все знают наркопродавцов в лицо и их уважают .А мэры держат их в депутатах .То нечему удивлятся ,В стране уважается зло. и деньги .Корупция процветает .Правда ужеорганизован украинский Моссад
    .Который будет находить предателей и врагов народа и ликвидировать их ,Первый приговор уже приведен в исполнение. Илля Кива ,Впереди еще тысячи .И для них не нужны ни результаты комиссий ни порицание людей ,Враг народа-значит две пули,

  11. Надо проводить занятия в школах для мальчиков,что при подании на зону,какая будет ответка,

  12. Знаю что он не виноват !
    Мамочки в комментариях это конечно ок ,но люди забывают или даже не знают,какие сейчас девочки в 21 веке)))(
    Альберт хороший человек ,глупый ..но хороший!!!
    А вы комментаторы за своей хатой смотрите!)) Еще непонятно что ваши дети тайком делают)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.