ЯКА ВАРТІСТЬ ЛІКУВАННЯ В «ЄВРЕЙСЬКІЙ ЛІКАРНІ» ОДЕСИ КОШТОМ ГРОМАДИ?

Кількість переглядів 5022

До Приморського районного суду міста Одеси надійшов обвинувальний акт відносно завідувача нейрохірургічного відділення «ЄВРЕЙСЬКОЇ ЛІКАРНІ» м. Одеса (КНП «МКЛ №1» ОМР) РОССОШКО МИКОЛИ ВАСИЛЬОВИЧА та лікаря нейрохірурга тієї самої лікарні ТЮХТІЯ ЮРІЯ ПЕТРОВИЧА, яких обвинувачують у скоєному злочину передбаченого ч. 4 ст. 354 КК України (одержання працівником підприємства неправомірної вигоди поєднаної з вимаганням такої вигоди).

Нагадаю, що у вересні 2023 року РОССОШКО М.В. та ТЮХТІЙ Ю.П. були затримані «на гарячому», коли вони отримали 1’200 $ від пацієнта, якому необхідно було провести операцію з видалення міжхребтових гриж. Після проведення операції, медпрацівники обіцяли хворому оформити та видати документи для відстрочки від мобілізації.

Після їх затримання, у ході обшуків у службовому кабінеті завідувача нейрохірургічного відділення комунального некомерційного підприємства «МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 1» ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ («ЄВРЕЙСЬКА ЛІКАРНЯ») РОССОШКО М.В. виявили та вилучили готівкові кошти на суму понад 250’000 $ США у різних валютах.

За даними слідства, завідувач нейрохірургічного відділення РОССОШКО М. В. та лікар нейрохірург тієї самої лікарні ТЮХТІЙ Ю. П. систематично вимагали гроші з пацієнтів за надання послуг, які підпадають під безоплатну медичну допомогу та надаються коштом Одеської міської територіальної громади.

Повірити у те, що РОССОШКО М. В. та ТЮХТІЙ Ю. П. займались систематичним вимаганням з пацієнтів, тримали чверть мільйона доларів у службовому кабінеті без відома директора КНП «МКЛ №1» ОМР ГРИГОР’ЄВА ЄВГЕНА ОЛЕКСІЙОВИЧА дуже важко.

При цьому, ніяких кадрових рішень відносно самого директора ГРИГОР’ЄВА Є. О. з боку Одеської міської ради поки не прийнято. Цікаво, а якби при затриманні РОССОШКО М. В. та ТЮХТІЯ Ю. П., правоохоронці не полінувались та провели б ще обшук кабінету ГРИГОР’ЄВА Є. О., які там чудові знахідки чекали на них?

Редакція має у наявності додаткову інформацію стосовно того, що відбувається всередині «ЄВРЕЙСЬКОЇ ЛІКАРНІ» та перевіряє цю інформацію.

Також, за наявною інформацією, згідно з наказом КНП «МКЛ №1» ОМР, основний фігурант справи – завідувач нейрохірургічного відділення МИКОЛА РОССОШКО був відсторонений від роботи, але з ним не погодився та 05.10.2023 року звернувся з відповідним позовом до Малиновського районного суду міста Одеси. Справі привласнений єдиний № 521/23096/23. Головуючий по справі суддя Маркарова С. В. 01.11.2023 року ухвалила розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами. Інформація про прийняті рішення по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень поки відсутня.

Підготовче судове засідання по справі № 522/23082/23 з розгляду обвинувального акту відносно РОССОШКО МИКОЛА ВАСИЛЬОВИЧА та ТЮХТІЯ ЮРІЯ ПЕТРОВИЧА, обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 354 КК України призначено на 11 годину 10 січня 2024 року у приміщенні Приморського районного суду м. Одеси у залі судових засідань № 107. Головуючий по справі суддя Іоніді Костянтин Володимирович.

Спостерігаємо за перебігом подій по цій справі. Дуже цікаво дізнатись:

  • Яка все ж таки вартість лікування в «ЄВРЕЙСЬКІЙ ЛІКАРНІ» міста Одеса коштом громади?
  • Хто встановлює цю таксу та розподіляє неправомірно отримані кошти?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
4
Surprise
Surprise
3

26 thoughts on “ЯКА ВАРТІСТЬ ЛІКУВАННЯ В «ЄВРЕЙСЬКІЙ ЛІКАРНІ» ОДЕСИ КОШТОМ ГРОМАДИ?

    1. Чекаємо на обшуки у кабінетах Літвінчука, Корчевого, Франчука та Матюшенків

  1. Там хорошо делают рентген в приемном покое за 250 гривень ну аппарат пленку не распечатывает снимки снимите на телефон ))) и никто не подумает что живот яйца надо накрыть свинцовой защитой ))) всем похYй главное бабло

  2. Нічого дивного, а якби по всіх лікарнях України пройшлись, то млрди вигребли б…

  3. В чому питання, всі лікарі беруть гроші. Не просто беруть, перед операцією називають ціну, дав роблять. Не дав, заказуй місце на цвинтарі.

  4. Бесплатне лікування!!! А у всьому цивілізованому світі, страхове!!!

  5. А що це за чудо,в Україні є єврейські лікарні ?Що коється в моїй країні? Граблі порозставляли по містах,лікарні їхні за наші гроші !Хто наведе лад в державі ,коли цьому буде кінець?31 березня 2024 року о 24:00,закінчиться це правління,слуг не нашого народу і свята для олігархів і зрадників?

  6. Хіба тільки в Єврейській лікарні , це в кожній лікарні ,ніхто і пальцем не поведе , якщо в людини нема грошей….🤬

    1. Это неправда, не раз приходилось обращаться, не было такого. Вы, что, получали услуги в КАЖДОЙ больнице? Зачем тогда гребете всех под одну гребенку и клевещете на всех тех, кто спасает нам жизни?

  7. А то, что врачи, особенно хирурги, которые спасают жизни людей, получают копеечную зарплату десятилетиями, это никого из комментаторов не возмущает? Да, взятки брать плохо, кстати, многие пациенты их предлагают сами без принуждения, но такое потребительское отношение общества к врачам возмутительно. Работа врача гораздо важнее и в 100 раз ответственнее, чем работа депутата, который занят только своими шкурными интересами.

  8. Нічого дивного немає, нема грошей – нема чого і лікуватись. Про це всі знають і мовчать.

  9. Розумію, що кожен повинен піклуватись про своє здоров’я змолоду, а не коли вже пізно. Але… Може вони і висококваліфіковані лікарі, так совісті не мають. Треба виховувати не дивлячись на вік.

  10. Зато мы поняли что Вы антисемитка которая тянет Украину в другую сторону от цивилизованных стран.

  11. Я також платила за операцію, просто зразу ж назвали суму. У хворих нема вибору.

  12. Є відомості що хирурги цієї лікарні роблять фейкові операції.Як це виглядає? А так,що декілька врачей обьєднуються в групу.Один в кабінеті на прийомі призначає операцію,другий в відділенні виконує. От і призначають операції там де вони не потрібні,зовсім не потрібні,наприклад,лікується консервативно,або просто не потрібно лікувати.Вони роздувають якийсь діагноз,який підходить під їх версію,переконують людину що це потрібно.
    Люди дають згоду,а там,в операційній,тільки роблять наркоз,розріз і більше нічого.Трохи полежить в операційні,поспить.Тоді людина проходить реабілітацію,а за цей час,йому призначають ліки,які прибирають його проблему,чи просто полегшують його стан.
    От і все! Я не кажу вже,про операції,які однозначно не спасуть,але гроші викачають.
    Одеська медицина зараз це великий бізнес! А за лікування можна забути,ніхто не хоче і не вміє це робити.

  13. Всі лікарі ,особливо хірурги та анестезіологи беруть хабарі,навіть після підвищення зарплати.То мабуть в медвишах предмет такий є де цьому вчать.

  14. Это не новость. Еврейская больница всегда была самая дорогая и ” наглая”. Проверьте ещё гинекологию, а лучше главврача

  15. 9.03.21 року сталася аварія після якої перебуваючи в реанімації в комі12 днів померла моя дитина.Лікар Кот регулярно брав у нас гроші.Змушували купувати ліки лиш у них.А це 14000було щодня.На що вони видавали нефіскальні чеки.Порушуючи наші права нас не пускали до дитини яка знаходилася вкрай в тяжкому стані.У день перед її смертю нас недопустили навіть до неї.Інформацію про її стан згідно аналізів теж приховували що не давало нам змоги консультуватися з іншими клініками.Після її смерті ми звернулися до суду але і надалі в цій лікарні працює Кот і беруться взятки.Ці люди немають нічого святого.Діагноз був зазначений Ковід щоб вони могли дістати якісь гроші і від держави

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.