ОВІДІОПОЛЬ: В ОДЕСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПТО ВІДКРИВСЯ «КЛАС БЕЗПЕКИ»

Кількість переглядів 1328

В Овідіополі, 02 лютого 2024 року, у межах реалізації спільного Всеукраїнського проєкту Міністерства освіти і науки України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеському центрі професійно-технічної освіти відбулося відкриття «Класу безпеки».

Проєкт «Клас безпеки» спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в них здоров’я збережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної безпеки, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги.

Такі класи безпеки мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки – запорука успішного та безпечного майбутнього країни. Наочне знайомство здобувачів освіти з небезпечними ситуаціями, допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати як слід діяти в екстремальних ситуаціях.

Участь у заході взяли:

  • представники Овідіопольського РС ГУ ДСНС України;
  • начальник відділу запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС Роман Примаков;
  • старший інспектор відділення поліції № 1 (селище Овідіополь) Одеського РУП № 2 ГУНП в Одеській області Олександр Сухацький;
  • начальник відділення морально-психологічного забезпечення Одеського РТЦК та СП Валерій Зимовець;
  • педагогічні працівники та здобувачі освіти Одеського центру ПТО.

На заході були присутні легенди російсько-української війни:

  • Михайло Хаджинов – командир підрозділу охорони, захисник Маріуполя,
  • Станіслав Ходзинський – захисник Бахмута,
  • Сергій Скутаренко – захисник Луганського аеропорту.

Дякуємо всім, хто розділив з нами подію відкриття класу безпеки, який буде осередком з вивчення правил безпечної поведінки здобувачів освіти у різних життєвих ситуаціях.

БЕЗПЕКА – ПОНАД УСЕ!

По матеріалах: Людмила Руссу

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: В ОДЕСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПТО ВІДКРИВСЯ «КЛАС БЕЗПЕКИ»

    1. Так рождается ложь. Потом напишут, что прошел Дебальцевкий котел, защищал Донецкий аэропорт и вообще, надо его назначить главным ветераном, предварительно повесив ему парачку весюлек на его форму. Есть уже у нас такие в Овидиополе. Козлов, например, хотя он не главный.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.